Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Полуфинале купа, инвазија на армијски пашњак
Ето долази полако и тај дан , дерби дан, најважнији дан у животу сваког правог навијача. Током ових последњих пар сезона смо померили и срушили многе границе, ајде да срушимо и ту, да не можемо да направимо луду атмосферу и на том јебеном шареном лавору. Некако нам је увек тај мали ружни стадион био проблем за прављење луде атмосфере и ретко када смо звучали како треба. Хајде да се свако од нас понаособ  потруди да  да и више од објективног максимума, и да наших 11 момака који ће истрчати на терен  имају у правом смислу те речи - безрезервну подршку од нас током свих 90+ минута. Па да на крају утакмице сви заједно будемо чисти прво пред самима собом да ако не дао Бог не буде све на терену како треба, да смо дали себе и да једноставно више од тога није могло.
А имам неки осећај да ћемо их збрисати у среду на терену као никад. И са психолошке стране ово је најбитнији од наредних 3 дербија који ће се одиграти, ако их одувамо добићемо и наредна 2 и освојићемо трофеје уверен сам у то, а онда ће бити само небо граница , и видеће сви шта је МОБИЛИЗАЦИЈА
А што се тиче гробарских говнара од њих ништа ново, опет мућкају са картама, добио сам и информацију да су штампали 1 000 карата мање за Север од његовог правог капацитета  , само да би нас што мање било и да би наша Звезда имала што мању подршку у среду, али ово треба да буде само мотив више за нас све да грмимо као никада раније, и да поведемо сви заједно нашу Звезду у боље сутра . . .
Са штитом или на њему – ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Узевши у обзир чињеницу да се утакмица игра у среду у 5, у прилично незгодно време за све који раде, ваљало би да се посебно обрати пажња на долазак на време. Бар да сви ђаци, студенти, блејачи и они који су у могућности да дођу раније уђу и на стадион раније, тако да онима који буду кидали са посла и долазили кнап не направе додатне проблеме при уласку.
Reply
Делије још једна ствар. Она трибиница на лаворчету прима негде око 6 хиљада људи (нека ме неко исправи слободно ако има прецизан податак). Ако нас на северу Маракане на свакој утакмици има по десет хиљада, немојте да нас буде мање на ЈНА. Десет хиљада Делија на Јна је коп преко пола стадиона. Цимајте људе, не сме ниједан човек да нам фали. Свако ко је у могућности нека купи карту за бочне делове истока и запада да би наставили са оним што смо почели прошли пут на истом (назови) стадиону.

Коп на целе три трибине, томе тежимо.. прошли пут заузели смо и по петину запада и истока, нека у среду буду заузете по четвртине а пре или касније заузећемо их скроз. Када је одигран први дерби, на стадиону је 90 посто људи навијало за Звезду... то је нормално стање ствари, то је нормалан однос... потрудимо се да већ у среду кренемо у том смеру и вратимо ствари на своје.

Немојте да вам је глупо да идете тамо на исток и запад. Њима је свака утакмица гостовање, а ова београдска мора да буду најтежа!!!
Reply
Морам да се дотактнем и спортског аспекта ове приче. Дакле веома битна утакмица за нашу Звезду, утакмица која може променити и судбину нашег клуба на неки начин, да ли ћемо да најзад после много турбуленција и (пре)тешких година кренути у један миран период, и као клуб горе ка врху где је нашој Звезди реално по свему и место, или ћемо потонути још дубље. Наши играчи су нас много пута већ током ове сезоне (и не само ове) разочарали и изневерили наша очекивања, ево им прилике и да се делом искупе за то. Звезда као клуб памти успешне и победнике а не медиокритете и лузере (уосталом зато је и Звезда то што јесте, велика, највећа на овим просторима), и надам се да су сви они тога итекако свесни, нека се угледају само на нас из утакмице у утакмицу, и биће им то кристално јасно. Надам се да сви они желе да оставе неки траг у овом клубу, да не причају у празно и да нас не лажу када кажу да воле Звезду, да ће погинути у среду за победу на армијском пашњаку, и оставити последњи атом снаге на терену.
Ако то желе ајде да им и ми, сви заједно, максимално помогнемо у томе, ајде да грмимо као никада на том малом и ружно шареном стадиону, да никоме не буде јасно ко је ту гост а ко домаћин. А имамо мотива и разлога за то, имамо их много више од нашег ривала. Предуго смо без титуле, предуго без победе у дуелу са њима, то није нормално стање за нас, за њих и њихове генерације који су доживљавали деценијама толике трауме само од помена имена Црвене Звезде итекако јесте, али за нас није и никада неће бити !!!! 
Даље, када би уз Божију помоћ ове године освојили трофеје са овом еуфоријом и позитивном енергијом која влада међу Звездашима, следеће би и југ Маракане почео да се отључава на нашим првенственим мечевима, и то би онда био талас који нико никада, не би могао зауставити.
Али нама победе у дербијама нико неће поклонити на тацни и рећи ево изволте, већ морамо сви ми заједно да се изборимо за њу као што рече Генерал. Па хајде да учинимо то онда, прва битка је већ сутра у 17 часова, дакле браћо Делије и Звездаши, било где да се налазимо тог дана на лавору, било на Север, Исток или Запад, хајде да покажемо свима како изгледа када се теоретска крилатица свих нас, да нам је Звезда изнад свега - изводи у пракси .
Reply
Само једна ствар ме интересује, има ли ко инфо, да ли ће сутра бити истока запада, било чега. Да се не цимам безвезе 200 километара.
Мислим да је било у реду да се улазнице на Маракани могле продавати само онима са годишњом, а на ЈНА за остале. Нажалост ни тикет ланј нити ишта не нуди могућност куповине.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Reply
(03-15-2011, 01:45 PM)Modrichha link Wrote: Само једна ствар ме интересује, има ли ко инфо, да ли ће сутра бити истока запада, било чега. Да се не цимам безвезе 200 километара.
Мислим да је било у реду да се улазнице на Маракани могле продавати само онима са годишњом, а на ЈНА за остале. Нажалост ни тикет ланј нити ишта не нуди могућност куповине.

Има још довољно карата за бокове Истока и Запада ка северној трибини.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/sever-...ontent.htm
Reply
Један апел свима онима које пословне и школске обавезе не спречавају да дођу на време на данашњу утакмицу... Уђите на стадион бар сат-два раније, не правите гужву јер ће пуно људи због горе поменутих обавеза стићи кнап и направиће се хаос на она једина два улаза за Север... Нема потребе да се прави гужва и чека напољу до пред сам почетак! Такође, претходници су поменули, ако нема Севера, то не значи да треба одустати, напуните бочне делове (Исток и Запад) до Севера, коп са Маракане мора бити пренет на јна, то је најмање што можемо да урадимо по питању бројности!

Такође, обавештење за све који улазе у Београд, тј. долазе на стадион преко Газеле... У току су радови и велика гужва у саобраћају због тога, сви ви који долазите са севера и северо-запада Србије, као и из западних српских земаља, обавезно крените раније!!! Они који су у могућности да пренесу другарима из тих крајева ову информацију, нека то учине што пре!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
можете сад сви да ме напушите не занима ме. навијање је било јадно ! целу утакмиу ! једино вредно помена је кад тешко је. корео упропаштена, бакљада док је била ћутимо не иде песма, један део севера пева 1 други 2. песму. гробари су се чули у више наврата. осећам да се на терену нисмо чули осим на моменте прозивања мртвог и кад тешко је... ако реално не сагедамо ствари никада их нећемо ни поправити.
Reply
Не треба нико да те напушава већ да ти се обрише ово излупетавање.

Ти ћеш сигурно да поправиш стање са тим знаковима узвика.
Reply
Био би ред да ови јадници у дресовима вољеног нам клуба понекад и испрате енергију коју им шаљемо из утакмице у утакмицу, ко последње говно сам се осећао на карају утакмице празан и мртав. Навијање на моменте смо личили на озбиљну навијачку дружину, али само на моменте и ништа више од тога, жалосно је рећи али тако је.

Вођа позива са шипке "ајмо цео стадион", а око мене 90% људи на северу до истока не пушта ни гласа, заиста јадно.

кореографију замало да упропасте али је на крају по мојој скромној процени ипак испало добро.

незнам можда сам сад сувише узрујан свиме виђеним на пашњаку да би дао неки мање емотиван коментар, можда сутра.

Делије поздрав

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)