Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Правда за Гробаре!
Владимир Ђукановић је навијач Црвене звезде, врло присутан на Северу тако да бих вас молио да се не спомиње овде у лошем контексту ако му то већ нећете рећи у лице кад га сретнете на трибини.

И Дрвосеча брате, јел може бар ова тема да остане навијачка, без твојих прорицања будућности? Играј, певај, али задени мало мајку му!
Reply
Уз поштовање изгубљеног живота франуског навијача и жељу да се никад нигдје не понови слично, и ја се придружујем ставовима велике већине на нашим сајтовима.
Мислим да је пресуда толико бесмислена да је нема потребе ни коментарисати.Па годинама гледамо како се у Хагу суди и осуђујемо (сви заједно) такав начин рада, тајне оптужнице, командне одговорности, вербални деликт и сличне ствари.И онда нам се код нас деси нешто још бесмисленије од тога...
Због тога се  неминовно намеће поређење са висинама казни за доказане ратне злочине, разне педофиле, силоватеље и убице свих профила..Па се онда сјетим да је један од главних осумњичених за тузланску колону гдје је погинуо велики број војника ЈНА пуштен и маса таквих ствари...
Ја сам убјеђен да ће ова пресуда пасти врло брзо и да ће следеће суђење бити реално и нормално, а казне у складу са извршеним дјелима.Ако не буде тако онда је стварно пропаст и општи хаос.
Reply

При крају клипа је видљив натпис "Правда за Гробаре"...
Пар пута је скандирано томе и драгој власти...

Б. Тадићу напуши се Младићу....
Reply
(01-27-2011, 09:47 PM)Пијанац link Wrote:Владимир Ђукановић је навијач Црвене звезде, врло присутан на Северу тако да бих вас молио да се не спомиње овде у лошем контексту ако му то већ нећете рећи у лице кад га сретнете на трибини.

Ђука је добар човек и написао је добар текст. Право у мету и нема потребе да се после цитата тог текста и пар квалитетних уписа ишта дода, осим да се ради. Као овај пример са рукомета.

п.с. за оне који сматрају да је ово и политичка тема, тешко да ће поменути новинар бити министар у случају промене власти. Али сам сигуран да, ако његова странка узме власт, оваквих казни и третмана према навијачима неће бити. Разлог је једно име из врха странке, човека који је године живота дао за Звезду али и навијање.
Reply
АДМИНИСТРАЦИЈА:Поштујемо свачији рад али слика је уклоњена између осталог и због разлога које је Виноградар навео.
Reply
У реду је да их подржавамо, јер подржавамо Србе и правду, али без увреде ова слика никако не иде, па нисмо ми братски навијачи  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
ПРАВДА ЗА СВЕ НЕПРАВЕДНО ОСУЂЕНЕ НАВИЈАЧЕ!Ја мислим да је то слоган који може да све објасни.Не морају ни гробари да се помињу у њему а опет подржава све укључујући и нашег Уроша и још много много оних који нису медијски заступљени а виси им робија о глави!Људи који су само зато што су навијачи,јурени кроз приватни живот, чекајући да направе грешку или барем да буде близу неке грешке...да би могли и они да се под окриљем правде избришу са трибина!
Reply
Драго ми је срећем много људи који су апсолутно против ове одлуке Суда, поготово ми је остао занимљив коментар из моје породице: "Они не знају шта раде."
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
лил-ленс
[Image: 179051_1779851785293_1509363386_31825123_6251965_n.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
http://i55.tinypic.com/ibdzdh.jpg
Борба за правду!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)