Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда-ОФК Београд
[Image: 94221879.th.jpg][Image: 1zf6cqp.th.jpg][Image: 10zwuib.th.jpg][Image: 14tq4w8.th.jpg]

Све што сад хоћемо је, да будеш опет она права Звезда као некад пре! У нама и даље тече крв црвено бела што се лила за тебе! Ајмо сад! Гласније! За оно због чега се живи, због чега се умире!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Песма  одлична ,погађа право у центар...... Smile надам се да ће ови дебили,индијанци доле на терену схватити сад чији  дрес носе....
[Image: 2qkjamq.jpg]
Још једно у низу одличног издања Делија. Почев од бројности, кореографије, парола и репертоара песама. По ко зна који пут ставило се до знања да навијачкој групи Делије Север идеја никада није фалило нити ће икада зафалити. Исконпонована је и нова песма феноменалне мелодије и која носи посебну тежину. Одушевила ме је парола подршке српском ђенералу чиме је стављено до знања да здрав ум и разум и даље коло води у овој тренутно наопакој Србији. Браво Делије за синоћно издање, идемо даље. Следећи је куп и ови још мањи гробарчићи !!!
Кокеза лопове !!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ове слике и видео су много тога рекли... Нема ту шта много да се дода... Као да постоји нека невероватна енергија која кружи Севером када на нашем стадиону гостује градски ривал са Карабурме... Као по правилу, већ 7-8 сезона уназад то нам буде најбоље издање у полусезони...

Да не понављам шта нас све сналази у последње време, пре свега лоши резултати и лоша игра, па репресија од стране режима и блиских му медија, али ништа не утиче на квантитет који смо постигли... Минимум испод кога Север не иде у овој сезони је 7-8 хиљада...

Суботње вече на Маракани, у којем ће минимална победа и игра бити брзо заборављени, остаће у сећању по другим, лепшим стварима... На самом почетку, уз минут ћутања (одата пошта пострадалима у земљотресу у Краљеву, као и нашем другару Аци Радовићу) развијен је и транспарент "Радовић Аца...Заувек са нама"... Кад већ причамо о паролама, виђено их је још... "И да ми понуде 10 милиона, не бој се Ти..."  "Да можеш да нас добијеш на фер, ти би био човек а не кер" и у наставку ове последње порука: "У мој си Београд дошао да бодеш"... Све јасно као дан!

Одличној "визуелној презентацији" допринела је и феноменална кореографија са астронаутом и транспарентом на огради: "И на марсу ако треба!"... Виђено је и доста барјака, а одушевљење у сектору у коме сам боравио је изазвало пар клинаца који су неуморно вртели исте, свих 90 минута! У сектору до запада виђена су и два нова барјака, Спартак Москва и један од браће и Атине... Такође, ни пиротехнике није изостало, бакље, димови, по неки удар, таман да се подгреје атмосфера...

У односу на неке претходне утакмице, где је било доста замерки на певање, овај пут све је било готово врхунски... Као што рекох на почетку, мали градски дерби увек донесе одлично издање, тако је било и овог пута... Нова песма, која се захваљујући уласку на време, учила и научила 15-ак минута пре почетка, се сјајно примила и на путу је да постане једна од оних по којима нас други препознају... И друге песме које смо певали су звучале одлично, али још једном да се подсетимо текста нове:
"Све што сад, хоћемо је,да будеш опет она права Звезда као некад пре.
У нама, и даље, тече крв црвено бела што се лила за тебе.
Ајмо сад, гласније, за оно због чега се живи, због чега се умире."

Идемо даље Делије, у среду нас чека куп, мора да нас буде минимум као у суботу!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: