Delije
Црвена звезда-ОФК Београд - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Црвена звезда-ОФК Београд (/showthread.php?tid=1609)

Pages: 1 2 3 4

Црвена звезда-ОФК Београд - Kaja - 11-01-2010

Мислим да је већ и врапцима на грани јасно да ће од ове утакмице много зависити. Зато и отварам сада ову тему. Цимајте људе, свуда! Једноставно мора да нас буде много! Налепнице, графити, нека цела Србија дође на утакмицу! Време ће се сигурно променити, тако да сумњам да ће бити у 13.00. Докажимо да смо највећи када је најтеже! И будите спремни грло да оставите на Северу! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ, СВИ НА МАРАКАНУ НЕКА НАШУ ЗВЕЗДУ НАША ПЕСМА ОДНЕСЕ ДО НОВЕ ПОБЕДЕ!!!

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - Победник! - 11-01-2010

[Image: 0910czofk1.jpg]

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - DRAGANANS - 11-01-2010

Победник, свака част за најаву..

После ове катастрофе мислим да ћемо једини остати ми на северу  да бодримо наш тим.
Не очекујем више од 5-6  хиљада нас највернијих . Али шта је ту је ајде бар ми да се скупимо и да као и до сад бодримо нашу Звезду.

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - дај гол - 11-01-2010

шта бре 5-6000,север минимум 10000 ,али минимум.

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - Kaja - 11-01-2010

Одлична слика! Ајмо, сада сви, знамо шта нам је посао. Скидај, штампај, лепи, дођи, и остави глас! Једноставно је, зар не? А много ћеш учинити, не само себи, већ и групи и Звезди! Ајмо Делије, да још једном покажемо да смо ту када је најтеже, када Звезда МОРА да победи! Свака утакмица има своју причу, сваки глас и долазак има своју тежину, стога сви на Маракану, да направимо спектакл! Толико тога се десило од Куле, толико тога ће се још десити, а стока се радује ли радује. Звездина репутација и углед су толико пољуљани, да је то језиво и недопустиво. Раније смо причали ''Нек нас се Европа поново плаши'', а сада ја кажем ''Нека нас се душмани поново плаше''! Ајмо Делије, нека у нама проради онај чувени Српски инат и оно наше чувено заједништво и сложност који су нас толико година красили! Само заједно можемо поново извести Звезду на прави пут и тиме још једном себи доказати да нам заиста нема премца на Европској навијачкој сцени! И брате мој, није нам циљ 5-6 хиљада већ пун Север! Мислим да у овом тренутку то морамо да одрадимо! Немој те песимистичке коментаре, молим те!

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - Igor_RS - 11-01-2010

Утакмица је дефинитвно у суботу у 6 сати. Увек смо имали добра издања против ОФК-е, овај пут имамо екстра мотив, морамо да грмимо 90 минута, мора СЕВЕР мора да покаже своју снагу, СЕВЕР је ЗВЕЗДА!!!

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 11-01-2010

Бацајмо се на посао!

[Image: idemodelijenalepnica22.jpg]

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - фрактура - 11-02-2010

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - Kapetan Kuka - 11-02-2010

Ово се зове уметност !!! Брате свака ти част !!!  Wink Wink Wink

Одг: Црвена звезда-ОФК Београд - Neca - 11-02-2010

По мени најбоља најава до сада,ја сам се најежио,после ове најаве свако ко се имало двоумио отићиће на утакмицу! Свака част.