10-09-2010, 10:49 PM
Породична шетња
|
10-10-2010, 07:47 AM
Администрација: Превише је ово озбиљна тема да би ти писао глупости!
10-10-2010, 08:26 AM
Иако је Неца поставио на претходној страни овај снимак, понављам га и постављам питање медијима: Како вас није срамота да ни у једној ударној вести, ни на једном тв каналу, радију, новинама, не објавите да је центром Београда продефиловало неколико десетина хиљада људи и исказало своје незадовољство не само за најављену параду поноса, него и онима који владају овом земљом, онима који воде ртс, оним који је министар полиције, итд. ... Па зар радите исто што и 90-их Слоба? Да радите, али се сетите шта се десило 5. октобра после вашег медијског мрака... Шетале су стотине хиљда људи српским улицама, милиони су били на улицама 4 године од 1996. па до тог датума... Али нама није свануо 6. октобар, јер су и даље ту они који су били и пре тога, нажалост владају Србијом... Е па господо, немојте да се зачудите ако се најзад у Србији деси оно што је требало тада... А шта, питаће се многи... Е па видећете!!! И мука ми је више од индијанаца, демагога и скупљача јефтиних политичких поена, типа друг Биљка (за неупућене Палма)... Е он као није за параду и пљује педере... Ма иди, ево све смо се најежили... Ако си стварно против тога, запрети изласком из власти којој дајеш натполовичну већину!!! А не, дупе ти је зинуло за столицу и паре, не би ти баш толико да се цимаш! Мрш бре пичко једна, и ти и остала банда, сви до последњег... Сви који су ћутали и нису стали у одбрану правих вредности које су данас дефинитивно сахрањене у Србији сносе одговорност за ово и нек их је срамота до гроба!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-10-2010, 08:58 AM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-10-2010, 12:23 PM
Шта рећи после свега?!
У мени је и радост и туга... срећа је што смо видели близу 20.000 људи 9. октобра 2010. године на централним улицама Београда, тада слободарског града Европе!!! Могли сте да видите младе људе, старије, мајке са децом, клинце и клинцезе, младиће и девојке, одрасле људе... сви они представљају ПОНОС СРБИЈЕ, ЗДРАВО ТЕЛО НАШЕ ОТАЏБИНЕ!!! Нико од њих није дошао да руши власт, да пали, пљачка, убија, и све оне друге радње које су све (режимске) новине и гласила претиле да ће ова "шачица" 20.000 људи урадити. Људи су дошли да се прошетају, заједно са својим најближима, комшијама, суграђанима. Е сада, неко ће им вероватно прилепити етикету политичке шетње, јер се скандирало "Спаси Србију и уби се Борисе!". Хм... по мени је то веома добар и довољан доказ да се Борис Тадић смени... не зато што је припадник, или председник тамо неке политичке партије, већ зато што лоше ради!!! Ало крелоси, па 20.000 људи скандира председнику државе да одлази! Нису то неки криминалци, олош са дна маргине друштва, пропалитети, то су ПОРОДИЧНИ ЉУДИ, прогес овог друштва, интелектуалци, ма човече порески обвезници, од којих се финансира државни апарат, па и та усрана парада срама > ![]() ![]() Просто је невероватно колико су само медији нафиловали лажи, и лажи, око Породичне шетње 9.10.2010. Ја то стварно не могу да верујем. Данас срећом постоји интернет, постоје фотоапарати, камере, па све то можете јавно да ширите, и да покажете њихову новинарску и људску етику, када су спали на то да због 30-40.000 динара месечно овакве лажи просипају. Да не виде заправо да смо сви у истом сосу, да не кажем гов*има. Нису ми јасни ни ти полицајци који обезбеђују хомосексуалце... па сви су они породични људи мајку му... пуно њих има децу, малу или одраслу, како они њима ово објашњавају ???... А штите оне који их немају, не зато што не могу да имају, већ зато што неће да их имају, што им се мозак дегенерисао. Па онда су им драже неке изопачене и неприродне радње... драже им је неко морбидно задовољство, него здрав живот и породица. Тако да са пуним правом кажемо да су они БОЛЕСТ!!! Ало, људи, новинари, жандарми, сви ви који ово читате, хомосексуалци су болест, јер пропагирају и раде неприродне ствари!!! Немам ништа лично против никога, нека раде своје радње иза врата, нико им реч једну једину не би рекао! Али ово је срамота за све људе који их одобравају, који су равнодушни... На Породичној шетњи у суботу није забележен ни један једини инцидент... што довољно говори о нашој самосвесности! Једна ствар коју сам начуо, а лично ме неизененађује, да је полиција приличан број људи пар дана уназад који су патриотски опредељени, хапсила :o Пазите... више пута сам овде на кафеу рекао како мене све ово враћа у 1990-те године, као један времеплов... да подвучем паралелу. 18. августа 1999. године, пред оне чувене догађаје утакмице "СР Југославија - Хрватска" на Маракани, и 19.08.1999. велики митинг опозиције, истих ових који данас управљају нашом државом... Е тада су хапшене вође Делија. Мислим чак тројица била ухапшена, један је успео да им умакне. Углавном, лично министар полиције исписује на масној кафанској салвети њихова имена, и они бивају у затвору 3 дана, без икаквог објашњења, оптужбе ??? Вође навијача Партизана нико није хапсио, нити тражио :-\ Држава у распаду и расулу а они хапсе људе који немају везе са политиком, већ су то навијачи (анти режимски и антијугославенски оријентисани). Туга је ово што се данас 10.10.2010. дешава у центру Београда... када српска престолница бива поробљена, када полицајци стају уз и око хомосексуалаца, поједини министри Владе Србије, долази ЦНН, представници ЕУ... скупила се банда са свих страна света, дошла да нам продаје му*а за бубреге, да нам меће омчу око врата!!! Пет хиљада полицајаца обезбеђује оне болеснике... а ни сами нису присталице тог покрета, идеологије или секусалног опредељења! Већ им дупе зинуло за парама. Дошло је нажалост и до сукоба, ја први нисам присталица међусобних туча, мој потпис све говори. Мора га бити изгледа сукоба, иако је већина људи равнодушна, па каже "нисам за параду, али нисам ни за насиље"... Хтели ми то или не, намећу нам то силом. За чије бабе здравље Ивица Дачић даје онакве дебилне изјаве, које све говоре: "Иако већина грађана Србије не подржава параду срама, ипак ће бити одржана"?!?!?!? Мајко Божија :o Па јеси ти министар у Влади Србије, или Европске Уније, пи*да ти мамина :-[ БОРБА ЗА НАШУ СЛОБОДУ НЕСМЕ ДА ПРЕСТАНЕ!!! Никада, незаборавите то.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
10-10-2010, 12:37 PM
Слике су са делије.нет
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
10-10-2010, 12:40 PM
Слике су са делије.нет
![]() ![]() ![]()
![]()
10-10-2010, 03:42 PM
(10-10-2010, 08:26 AM)Red Star Forever link Wrote:И мука ми је више од индијанаца, демагога и скупљача јефтиних политичких поена, типа друг Биљка (за неупућене Палма)... Е он као није за параду и пљује педере... Ма иди, ево све смо се најежили... Ако си стварно против тога, запрети изласком из власти којој дајеш натполовичну већину!!! А не, дупе ти је зинуло за столицу и паре, не би ти баш толико да се цимаш! Мрш бре пичко једна, и ти и остала банда, сви до последњег... Надовезао бих се на тебе након данашњих дешавања. Дотични друг Биљка је изјавио да Србија нема затворских капацитета да затвори 7 милиона грађана који су против педербала. Ако је доследан ономе што је говорио, даће све од себе да се сви они који су данас били и делом против параде, а ухапшени, по кратком поступку пусте на слободу. Ако то не учини, доказаће поново да је само један демагог који сакупља политичке поене у свом крају. Quote:Дотични друг Биљка је изјавио да Србија нема затворских капацитета да затвори 7 милиона грађана који су против педербала. Овако је било пре 50 година... и данас 2010. година је, али ништа се није променило... и даље је пендрек изнад разума! И даље 7 милиона грађана је проблем у држави јер не жели да прима неприродне ствари. Једина разлика је што нама не праве домове културе, болнице, школе, него, и ово што имамо, то затварају и продају. О овакви ће нас одвести у ту слепу будућност. Слепци треба да нас тамо воде. Господе Боже, па докле?!?
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)