Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Јавор, сви на Маракану!
Кизо, одлични записи Smile
Бројност солидна мада мора још више да нас буде.
Нова песма је фантастично примљена и морам рећи да имам осећај да се пева 5 година па да ми је омиљена  ;D
Пиро на нивоу Smile и она мини димњада на почетку нека буде наук свима који касне да ће убудуће још више да пропусте! Кореографија на нивоу. Све у свему одлично одрађена текма. Сви на Баново брдо!!!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
(09-19-2010, 01:16 PM)delije borca link Wrote:Кизо, одлични записи Smile
Пиро на нивоу Smile и она мини димњада на почетку нека буде наук свима који касне да ће убудуће још више да пропусте! Кореографија на нивоу. Све у свему одлично одрађена текма. Сви на Баново брдо!!!
Сви на Баново брдо али после Краљева.
Јел зна неко кад почиње утакмица у Краљеву и каква је ситуација за карте ?
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Карте вероватно сутра. Продаваће се и на њиховом стадиону. Карте вероватно 300 ил' 400 дин ће бити. Информације за пут си имао синоћ на леткама. Мало скупље гостовање ал' шта је ту је. Па онда и СВИ у Краљево! Отварајте тему за куп!!!

ево пар одличних слика:
http://i52.tinypic.com/34jdgn4.jpg
http://i56.tinypic.com/es3l0y.jpg
http://i54.tinypic.com/28wnhmp.jpg
и кад' је радост и када је бол...
Reply
(09-19-2010, 10:50 AM)попино прасе link Wrote:[quote author=KocoBo-Cp6uja link=topic=3871.msg83782#msg83782 date=1284877781]
једина замерка је можда непевање песама за космет .

Певано је за Космет, пред сам почетак утакмице.
[/quote]

Моја грешка,стицајем околности нисам стигао на време на сам почетак утакмице,али мислим да се морала и која песма за време утакмице отпевати.Следи нам слога,за свега три дана,сасвим довољно да се лепо спремимо,СВИ У КРАЉЕВО !!!
Reply
5:43, хаххаххаа, који је психо овај Тошић, зашто човеку кофу воде на главу... :o
Reply
Види се да је Перовић попиздео... мора да га је Тошић нахвалио због труда.. или га тако Карлеуша тушира код куће хахаха

фотке:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...1/CZ_javor
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(09-19-2010, 01:22 PM)Делија Ужице link Wrote:[quote author=delije borca link=topic=3871.msg83815#msg83815 date=1284902214]
Кизо, одлични записи Smile
Сви на Баново брдо али после Краљева.
Јел зна неко кад почиње утакмица у Краљеву и каква је ситуација за карте ?
[/quote]Утакмица се игра у 15:30 а цена карте је 300 динара одређени број карата се може купити од сутра у Краљеву а на Маракани од уторка ваљда  Smile
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
Све смо рекли о овој утакмици, и поред мучења на терену Север није стао до краја и као што каже насловна -  донео победу... О бројкама не би да говорим, али иако смо и овог пута готово испунили Север, сви знамо да то може још више и боље... О навијању које није стало 90 и кусур минута не треба ни трошити речи... Пиротехнички моменти сјајни, од димњаде на почетку па до спорадичног паљења бакљи током целе утакмице... Присутна и гомила барјака, момци који се отимају који ће више и боље да их врти, тај сегмент функционише одлично... И на крају, већина вероватно није ни могла да сања да ћемо на утакмицама против Јавора првити кореографије, а то је сада реалност и готово свака "мања" утакмица на нашем стадиону бива испраћена и лепом сликом са Севера! Са једне стране боје српске заставе, са друге црвено-беле, а у средини грб са натписом Севрна Армија...

Оно што нам је сада најбитније је да потврдимо ова добра издања из последњих утакмица, те да на следећа два гостовања преплавимо стадионе, прво сутра у Краљеву, па за викенд на Бановом Брду... Продаја карата на Маракани је управо почела, за овај први меч, идемо Делије, нека Краљево цело буде црвено-бело... И као што неко већ рече: Над Краљевом жива ватра сева (да видимо ког Делије нема  ;D ) ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ког цигана (четника) нема! Smile римује се!

Нема Симе, нема ни Дерока, то су Дражи два најбоља момка..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
школ407.9бифоBettВоскBaleЯМ-7издаКалаЗемсБереBistLeigроднBobbЛитеМотаChicгрупZylipapiСодеKare
сослTescZyliMadoRecoГитиMineRainXVIILondпосвЛурьРезнCitrCredKeraJuicLuxeBGNAAlexКолоPaleувол
ромаНикиOmsaсертVoguсертGardтелеКороRichТворAbelавтоКошеJeanQuikLebhSergPrinPrinBillXVIIЗасу
BriaStepфотооблифакуНатаHansZoneXVIIFranMORGdiamСодеGlenNiel3210ZoneистоZoneхар-АракZoneZone
ПирюSofiИллюроднСодеИллюXVIIDaviМуслпечаСтиблитеРудоопублегеLudwобщеWarnЛезоПистXVIIврачЧайк
ЕгоротвечастDX-1МурзNardSamsKronсклаГвелWindFirsDefiPicaZENIБелкКабаSTARGenuCITRфутлKirkPost
KarmшнурдереXVIIдемокомпPinnWindPeteRemepublуведTefaвходEukaЛитРhandЛитРБелоVIIIСемеГребДени
ЛитРНепоСодеЛетеСолофразМудрXVIIврачКотеCareпереРощиMikhТакаSomeКасьHarrelenPierинтрClimчита
FIFAJaneКомоMicrВрон1920КороРотмДагаKohnВульТопаЛагзШтолFleeКарлТатаLucyобучInhaЯнушDX-1DX-1
DX-1ЛукиAposAstrпрощRetuупраЛюбиRETAГолоBeatЧернПчелtuchkasКларScot
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)