Threads: 5
Субота, 18. септембар 19:00 часова!
Све око карата:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-...ontent.htm
Почели смо одлично сезону у Смедереву, наставили добро у Инђији где је доста људи остало ван стадиона, против Јагодине добар број од око 8,9000 на Северу и сад против ОФК Београда смо опет померили границу. Али да ли је то наш пун потенцијал? Ја сам уверен да није! Почев од ове утакмице, на којој треба да напунимо Север, па на даље морамо да пунимо све стадионе у Београду и у Србији! Јер ови играчи без наше велике подршке тешко да могу шта да ураде у лиги. Ако већ толико желимо ту титулу свако од нас мора да да свој максимум! Сви на Маракану!
Threads: 2
Идемо Делије. Против Јагодине је била солидна бројност ал' можемо ми то много боље и морамо! У Смедереву, Инђији и на Карабурми одлично одрађено, нова песма, нова верзија добро знај, врхунске пароле, пиротеника и остало... Нема разлога за недолазак! За Зељу, за Космет, за Уроша, за ЗВЕЗДУ! Светски шампион те зове! СВИ на стадион!
п.с. и оно '' нек' се Звездин противник усере од буке'' није за џабе смишљено. Зато мора да нас буде што више да још јаче грмимо и да одвалимо тај Јавор већ једном!
и кад' је радост и када је бол...
Threads: 38
Колко само маштамо о утакмици !!! СВИ НА МАРАКАНУ !!!
Threads: 164
Какав сам видео спремио.. биће за сат и по два
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
(09-18-2010, 08:54 PM)KizaLion link Wrote:Какав сам видео спремио.. биће за сат и по два 
Ех, а ја се баш питам где је и када ће......
Threads: 164
Мало се запили, јер оваква победа мора да се прослави!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
сјајна кореографија ;D
Threads: 84
Избаци и слике, што пре, па да одем на спавање ;D
Иначе навијање солидно, у неким моментима заиста одлично. Неизвесност до самог краја утакмице када дајемо гол! Кореографију не треба коментарисати јер је феноменална. Све у свему добро одрађено, следи куп у Краљеву. Све информације биле су на папиру који је дељен на утакмици!
Сви у Краљево!
Threads: 0
За кореографију немам речи,стварно је покидала...одушевљен сам...а што се навијања тиче бло је и успона и падова,али онај гол је требао да нам се деси негде у 60-том минуту,колико сам ја приметио тада је навијање највисе опало...али Боже мој ми увек можемо и умемо боље..оно од чега се ја јежим то је крајња страна Севера ка Истоку и Западу...ту увек када бацим поглед видим људе који у сред оног пуцанја адреналина и емоција у току навијања СЕДЕ...е то ја не могу да схватим и то је мени не појмљиво...
У сезону нову креће група верних Делија!
Threads: 44
корео
Jeдна је Србија!