Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03.10. Концерт за Космет!!!
Дај гол је све рекао! Једноставно човек ме је импресионирао!

ПРЕКИНИТЕ ДА КАЧИТЕ ЛЕТКЕ И ПЛАКАТЕ КОЈИ ВЕЗЕ СА КОНЦЕРТОМ И ИЗВОЂАЧИМА НЕМАЈУ!
АДМИНИСТРАЦИЈА!

Ок онда извињавам се. Само ми се учинила као добра слика. Нигде нисам прочитао да се не качи.
и кад' је радост и када је бол...
Reply
(09-17-2010, 01:53 PM)дај гол link Wrote: Нека ми не замере поштоваоци Миловановића,критичари Тошића,пљувачи Коромана и сви заједно обожаваоци Ђорђевића,али Делије ово је најважнија утакмица ове сезоне,не нисам погрешио тему,мислим баш управо на концерт.Ако нешто Делије представљају поред верности и фанатичности то је партотизам,осећај за помоћ,храборст е то је Делија,једном речју витез у овом савремеом свету,Јако је важно да ово одрадимо ваљано,у духу православља,не у инат некоме,не да покаћемо неком какви смо,него да пре свега покажемо себи ко смо,да помогнемо нашој браћи.да утабамо темеље понашања,вере и осећаја хуманости генерацијијама које долазе на север.Ово је онај треутак,кад са неким причаш а он ти каже ааа па ти си Делија,а теби поносно заигра срце,не зато што нам је коп све већи и већи,што имамо све боља и боља издања,не што се запалимо у трансу и водимо младиће до победе,него баш због овога,због ове теме,због овог концерта.Зато и само зато молим вас,немој да запиткујете ко ће певати,а дали ће овај или онај,а што ова, или она што нија она трећа.То је не зрело,таква питања постављау људи баш исти они којии долазе на трибину ради нечега другог само не због клуба и групе.Тог дана,ко год да свира,ама мени је не битно.Идем да слушам 120 минута тишине и крај.Да,да и 120 минута тишине бих слушао,не треба ми ни Цеца,и Бора нити 357 мени треба и дајем све то за један дечији осмех,за пуштену сузу баке која ће имати шта да поједе,нема веће награде од те.
Делије,за мене је ово та дупла круна.

Натопљења крвљу земљо моја
Витешког оружја и последњег боја
Оставити те саму, неће деца твоја.

У праву си, не треба теби Цеца, ни мени, али има људи који би дошли само због Цеце... Опет и такви нам требају, Цеца доведе масу, више људи=више пара...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(09-18-2010, 11:07 AM)Виноградар link Wrote: [quote author=дај гол link=topic=3861.msg83701#msg83701 date=1284731585]
Нека ми не замере поштоваоци Миловановића,критичари Тошића,пљувачи Коромана и сви заједно обожаваоци Ђорђевића,али Делије ово је најважнија утакмица ове сезоне,не нисам погрешио тему,мислим баш управо на концерт.Ако нешто Делије представљају поред верности и фанатичности то је партотизам,осећај за помоћ,храборст е то је Делија,једном речју витез у овом савремеом свету,Јако је важно да ово одрадимо ваљано,у духу православља,не у инат некоме,не да покаћемо неком какви смо,него да пре свега покажемо себи ко смо,да помогнемо нашој браћи.да утабамо темеље понашања,вере и осећаја хуманости генерацијијама које долазе на север.Ово је онај треутак,кад са неким причаш а он ти каже ааа па ти си Делија,а теби поносно заигра срце,не зато што нам је коп све већи и већи,што имамо све боља и боља издања,не што се запалимо у трансу и водимо младиће до победе,него баш због овога,због ове теме,због овог концерта.Зато и само зато молим вас,немој да запиткујете ко ће певати,а дали ће овај или онај,а што ова, или она што нија она трећа.То је не зрело,таква питања постављау људи баш исти они којии долазе на трибину ради нечега другог само не због клуба и групе.Тог дана,ко год да свира,ама мени је не битно.Идем да слушам 120 минута тишине и крај.Да,да и 120 минута тишине бих слушао,не треба ми ни Цеца,и Бора нити 357 мени треба и дајем све то за један дечији осмех,за пуштену сузу баке која ће имати шта да поједе,нема веће награде од те.
Делије,за мене је ово та дупла круна.

Натопљења крвљу земљо моја
Витешког оружја и последњег боја
Оставити те саму, неће деца твоја.

У праву си, не треба теби Цеца, ни мени, али има људи који би дошли само због Цеце... Опет и такви нам требају, Цеца доведе масу, више људи=више пара...
[/quote]  да дођу спонзоруше д аје слушају и тетке...каква цеца... бре
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Ајд размисли 2 пута молим те пре него што одговориш! Шта мислиш да је боље, да дођемо само ми који ћемо доћи ко год свирао, или да дође још + 20000 људи који би дошли само због те неке тамо нпр цеце?  20000 људи по 500 динара... У питању су паре за Косово и Метохију!
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Причате глупости... Пустите ваше жеље, пустите разне цеце, меце и нек свако од вас одради максимално ову акцију везану за хуманитарни коцерт...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Reply
да ову тему извадимо из запећка.. до концерта има недељу дана и на нама је да се активирамо да што више људи доведемо како би помогли људима са косова и метохије и послали прелепу слику истима са поруком да нису сами.. ко жели да излепи плакате у свом крају или граду на неком прометном месту, може исте покупити у ревији..

[Image: 60280_447266353394_538813394_5251247_4497340_n.jpg]

идемо делије, немој да очекујемо да се карте саме распродају!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
(09-26-2010, 10:03 PM)фкцз link Wrote: ко жели да излепи плакате у свом крају или граду на неком прометном месту, може исте покупити у ревији..

Схватите ово као обавезу!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Они који нису у могућности да покупе плакате, имају слику па нек одштампају и полепе. Важно је активирати се на сваки могући начин, врло је битно!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ајмо Делије скупљајмо паре..имали смо финансијски исцрпљујућу недељу иза нас, али сада је јако битно да нас што више буде на стадиону! Узајмите се, одрекните се пљуга пар дана, пива...јако је битно да нас што више дође на концерт!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)