Threads: 61
03.10 на северној трибини одржаће се хуманитарни концерт концерт за Космет. Концерт почиње 20-ак минута по завршетку утакмице са Металцем, карта кошта 500 динара и карта важи за утакмицу и за концерт. Пропуснице за ову утакмицу неће важити. Сакупљени новац са концерта великим делом биће намењен народним кухињама. У наредним данима бићете обавештени који ће извођачи присуствовати концерту.
Информације су објављене доста пре концерта, сви имате времена да се организујете, да позовете што већи број људи, да дођете на стадион, да подржите Звезду и што је најважније да куповином карте помогнете нашем напаћеном народу на Космету. Покажимо се Делије!!!
Threads: 18
08-31-2010, 11:24 AM
(This post was last modified: 08-31-2010, 11:35 AM by фкцз.)
Quote:Браћо, намена новца са концерта биће највећим делом или можда и цела за народне кухиње! Залихе хране су им сведене на минимум а број кухиња и корисника је порастао! Осакатили су их они несрећни догађаји који су бацили љагу на читаву мисију и сад ретко ко шаље смс, и не стиже помоћ као раније са свих страна. Свако ко је имао прилике да упозна попадију Светлану Стевић која води народне кухиње и да се упозна са њиховим радом врло добро зна колико су то честити и добронамерни људи који су себе разапели за напаћени српски народ на Косову и Метохији. Отворила се нова кухиња и на Метохији, чини ми се седма по реду. Број укупних корисника је на жалост порастао на две хиљаде. Зашто све ово пишем? Ајде браћо видите ако имате контакте са неким млиновима или фабрикама које производе конзервирану храну, или ако можете на било који начин да дођете до брашна, пасуља, пиринча и сличних намирница, као и до конзервиране хране, покрените те контакте ако су вољни да донирају ту храну народним кухињама. Поента је да сакупимо довољно хране, нешто од донација а нешто од новца од продатих карата, да обезбедимо кухиње за неко пристојно време да могу да се не брину. Пошто нико други неће морамо ми, пошто су куцали на многа врата и сви су их искулирали. Толико о држави Србији. Министарство им је дало 4 хиљаде евра. Ово је сад на жалост само наш проблем. Идемо Делије!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Quote:МНого је битно да људи на утакмици са јагодином нису седели на ушима када је причано о концерту да се не би десило да нам остају људи испред јер нису знали да је карта 500 динара!Ширите причу и спремајте се за овај догађај.Сад се скупљају паре зато а не 3 дана пред концерт!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
замолио бих вас да овде не пишете ваше жеље о томе ко би по вама требао да наступа на концерту јер организатори све то добро знају и сигурно је да ће се одабрати најбољи могући извођачи који буду на располагању..
даље, гледајте да причу одавде максимално раширите приватно и да позовете што је могуће више људи који немају везе са навијачима, јер ово није навијачки концерт.. објасните људима о чему се ради, где иду приходи, какви су били претходни концерти итд.. заинтересујте их да дођу и да издвоје тих 500 динара..
треће, сви они који имају контакте по медијима и мисле да могу да обезбеде да тамо може да се пусти нека реклама за концерт нека се јаве, на организацији овог концерта треба свако да пружи свој максимум, не може све да буде на неколико људи.. неко ће довести пола фамилије, неко ће обезбедити намирнице из неке фабрике, неко рекламу у неком медију, неко ће пронаћи неког спонзора итд итд.. размислите како можете да се укључите, немојте само да купите карту и седите скрштених руку..
Идемо, ово мора да буде најбољи и најмасовнији концерт до сада!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 2
Ово је први концерт који организујемо од кад је почела мобилизација ! Пре мобилизације имали смо 2 концерта,оба су била добро посећена,међутим далеко од тога да је СЕВЕР био крцат!!! Последњи концерт је одлично организован ,у маркетиншком смислу,билборди по целом граду,па чак мислим да је било реклама и на телевизији !!! тада као и сада све се ради у договору са управом клуба,једина предност је што имамо много боље односе са овом него са претходним управама и сигуран сам да ће управа на челу са председником Лукићем максимално помоћи око организације овог догађаја!!!На почетку сам споменуо МОБИЛИЗАЦИЈУ која 3 октобра мора да покаже сву своју снагу и енергију !!!Ако смо у претходних годину и нешто дана имали 5,6 пута крцат СЕВЕР нема ни једног разлога да то не буде и сада!!!Морамо сви да дамо максимум и тог 3.октобра буквално да не буде ни једно слободно место на СЕВЕРУ !!!колико сам приметио већ се праве групе по фејсбуку,полако прича узима маха и одличан је потез што је ово порекнуто месец дана раније!!!И они који не иду на текме редовно,односно они који се организују само за дерби,имају месец дана да се припреме за овај догађај !!!Још један велики плус је што се не долази само на концерт,већ пре тога имамо прилику да навијамо за нашу љубав,да је носимо до победе!!! Само лудак би пропустио овакву прилику 4,5 сати провода на СЕВЕРУ,певања,радости,дружења !!! Још једна битна ствар,утакмица са металцем нам долази пред дерби,тако да свако ко мисли да дође на дерби,МОРАО би да дође и 3.октобра да направимо увертиру за дерби !!!Мене би било искрено срамота и више никад у животу не бих смео да кажем да сам Делија,ако се не појавим 3.октобра на Маракани !!!!
БРАЋО ДЕЛИЈЕ,ЗВЕЗДАШИ,ПОКАЖИМО ЈОШ ЈЕДНОМ НАРОДУ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ,ДА НИСУ САМИ И ЗАБОРАВЉЕИ,ДА НАМ ЈЕ СТАЛО ДО СВАКОГ СРБИНА И СРПКИЊЕ КОЈИ ЖИВЕ НА СВЕТОЈ ЗЕМЉИ И БОРЕ СЕ ЗА СВОЈУ,АЛИ И НАШУ ЕГЗИСТЕНЦИЈУ !!! 3.ОКТОБРА СЕВЕР МОРА БИТИ ПУН!!!!ДА ПЕСМА ГРМИ И ОДЗВАЊА НЕ САМО ТОПЧИДЕРСКИМ БРДОМ И БЕОГРАДОМ,НЕГО ЦЕЛОМ СРБИЈОМ И ДА НА ТАЈ НАЧИН УПУТИМ ПОРУКУ СВИМА ОНИМА КОЈИ ПОКУШАВАЈУ ДА НАМ ИЗ СРЦА ОТМУ ОНО ШТО ЈЕ НАШЕ ВЕКОВИМА,ДА ИМ КАЖЕМО ЈАСНО И ГЛАСНО КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!!!
Threads: 19
Чак иако нисте у прилици да дођете на концерт 3. октобра 2010. на Север Маракане, спречени из неког разлога, купите карту, и поклоните некоме од ваших ко може да иде.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 1
Администрација: АЈд ти мало размисли шта пишеш убудуће...
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Threads: 1
Мислите о томе!
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Threads: 0
Хтео бих да поставим једно питање...ми екипа из краја смо хтели да покренемо акцију прикупљања помоћи за нашу браћу на Косову и Метохији...е сада у ребусу смо јер не знамо да ли ће бити неки организовани транспорт после концерта на Маракани са намирницама и одећом за Космет,и када и где треба да се донесу прикупљена средства...јер чим добијемо информацију да има неки организовани транспорт ми можемо да почнемо са акцијом а самим тим имамо и више времена и више могућности да прикупимо средства до 3. Октобра...
Унапред хвала
У сезону нову креће група верних Делија!
Решење ребуса: спакујте лепо све то што сте планирали, одећу, обућу... и скокните пре саме утакмице до ревије, питајте тамо некога и све ће вам рећи, или ако сте већ из Београда прошетајте још сутра! Акција никада није ни престајала, нашем народу са Косова је преко потребна помоћ!
|