Threads: 0
[quote="capocrimi"]Ja sam uputio onakve reci zato sto sam isprovociran od strane nekih ljudi na ovom sajtu,ono sto citash u sportu su lazi,jeste bilo svega,ali nisi kompetentan da pricas nista kad nisi bio svedok te utakmice i niko se iz TORCIDE nije oglasio u vezi dece,nas vodja je samo smirivao strasti,neka kazhu UF,oni koji su bili,kad je bilo skandiranje ubi Srbina,da li je TORCIDA sela,ja kazem da jesmo odmah seli nismo hteli da propratimo navijanje nekiakvih drugih navijackih grupa iz Pazara Blue Lions,HZH I DRUGIH,Torcida je jedina grupa navijaca priznata od Uprave Kluba,ako ti hoces mene da isprovociras izvoli,ako hoces da vidis istinu,navrati u pazar Torcida garantuje za svakog navijaca!
e zanima me niko se Pazara
Threads: 0
Dok ne budete gledali nacionalne manjina onako kako dolici evropskim drzavama nikada necet biti cenjeni od manjina,a ako budete gledali na manjne kao na svoje drzavljane sa svim pravima kao i ti,videli bi kako bi bilo!
e zanima me niko se Pazara
Threads: 1
Torcida - seratore, najbolje da nas ti jos ucis kako da gledamo na manjine. Jel tebi nesto fali u Srbiji? Ako ti fali onda se tornjaj odavde. Ne placate porez, svercujete robu na KiM, sve radite na crno, dilujete gudru i oruzje, imate drzavu u drzavi, nikom racune ne podnosite, imate svoje ministre u Vladi, igrate se dobrih i losih momaka sa Ljajicem i Ugljaninom, sreca da nas ima dovoljno koji znamo kakva ste gamad i kako znate da se smeskate i ulizujete dok iza ledja ostrite cakiju. Po Novom Pazaru pun kurac Arapa ("biznismeni"), Srbi se polako, ali sigurno sele, dakle stvarno ste ugrozeni, sirote male balije, ocete da organizujemo kakav humanitarni koncert ovde, nema smisla da vozite one mercedese stare i do 5 godina. Zato se uzdrzi od deljanja lekcija i "dobronamernih" saveta. Ako ti ne odgovara tematika i hoces i dalje da seres o manjinskim pravima idi na forum Helsinskog odbora pa se tamo zali sto si musliman.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Threads: 52
Poziv ostatku ekipe da se ode na BBrdo i da se u nedelju upozna sa ovim likovima...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 7
...ili na grobarski! Tamo ces se lepo slagati sa svima,pa mozete da se organizujete za neki grupnjak posle BBrda.Glodari vole takve akcije,pogotovo kad su ovi drugi obrezani...
Mars sa foruma!
Igraj,napadaj,bori se za srecan kraj !
Threads: 3
Torcida, to zvuci preljepo, a da bi bila istina! U NP je realitet medjutim sasvim drugaciji-nazalost!
Threads: 1
Dajem 100 eur da se banuje ona budala sto poredi Grobare i turke. Mani te ljudi zajebanciju, ov je ozbiljna tema.
A ti turcine, zaboli me patka za koga si navijao u sredu. Ti crnogorac? Ma jebem ti mrtvo dete od dve kile djubre usrano. Koji kurac trazis po srpskim sajtovima idi na sajt janicara iz iglzamsana jebem ti sve da ti jebem. Idi tamo pa razmenjujte iskustva kao vas je bolelo kad su pravlili lignje. Ali turcine zapamti, covek je inteligentno bice pa je napravio napalm! Koliko god se kotili, sinteri uvek pobede.
Niko nije pobego od lopate! :nene
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Threads: 2
Quote:???? ???? ?? ??? ??? ???? ?????, ?????? ?? ??????? ? ????? ????? ?????????? ? ?? ???? ?? ??????? ???????????....
Capocrimi nemoj Prokletije da mi diras jer dok mi je djed bio u "Limskom cetnickom odredu" nije ni jedan balija nije mirno spavao...
A ovom NP-heroju,sici ce i ovi sa vlasti pa ce kama da vam zagudi...mamu vam poturicku
Pozdrav Ciganijo i Vasojevicima sa Prokletija
SLOBODA ILI SMRT
Limski cetnicki odred :ruke
Threads: 12
MOOOOOOOOOOOOOOOLIM TE Bo
Threads: 12
Inace samo da napomenem da je moj deda u drugom svetskom ratu spasao cetu patizana!
.....................................................................ZAGLAVILA MU SE BRADA U MITRALJEZ!!!
DOBAR BALIJA JE MRTAV BALIJA!!!!! :finger :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes