Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
novi pazar-rad
Neznam vama alli meni je ova utakmica iz navijackog ugla
bila jeko zanimljiva .Da je doslo do nereda verovatno je da bi Uf
izvukao deblji kraj zbog cinjenice da je u kopu torcide bilo oko
2000 dusa naravno nebi se svi tukli ali naspram sto beogradjana
to je bilo vise nego mnogo.UF je najavljivao 10 autobusa ali
zbog neke frke sa upravom(a verovatno i neke druge frke) otisla su
samo dva i to u glavnom sa starijim navijacima.Navijanje beogradjana
me ne zanima ali ono sto je mene navelo da napisem ovo jeste
ponasanje Novo pazaraca ne on sto je pisalo po novinama da su vikali
UCK i Bin Laden nisam se opterecivao time ali kada sam cuo(iz prve ruke)
da su Turci vikali Gorazdevac,Gorazdevac;desu vam deca ;dobro vam se jebe
Ivana(inace jedno od dece koje je par dana nastradalo u napadu nadecu
u Gorazdevcu). bukvalno sam se zgrozio .Posle svega toga moja jedina
izjava je bila sta bi dao da ih izvucemo u kupu .A posto je NP za turke
odvojena drzava neznam dali ce zakon i za njih da vazi.Da a najace
od svega je to sto je vodja te Torcide rekao da su njih forsi izprovocirali kada su
usli na tribinu sa dignuta tr prsta pa su oni samo vratili istom merom.

Ako neko zna vise stvarno bih voleo da cujem
ai zanima me vase misljenje o ovom dogadjaju
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Pazi brate nemoj nista da te cudi. Pazarci su stoka neopevana i njima jedino metak moze da presudi. :batine Uostalom ne bih da se sada lozim ovde, nisam u Raskoj necemo otezavati tim ljudima dole situaciju. A to sto su pevali o mrtvima ide samo njima na dusu. :megafon
vuda grmi okolo, nasa pesma ponovo sve je gotovo sve keje pijano nasa ZVEZDA prva ponovo....
Ja sam trebao da idem na tu tekmu, da fotografisem, ali kako vecina UF nije ni otisla, a i ovi koji su krenuli nisu ni znali da li ce stici, odustao sam od lomljave do tamo bez jasne ideje sta da radim ako i njima i meni zabrane put dalje i pucanje troskova bez veze... Sad

Stiglo ih je 50-tak. Kazu da su ih gadjali kamenjem, da su skandirali Taciju, UCK, Ubi Srbina i slicno... Kazu i da im nisu ostali duzni. Sada na Cukaricki dolaze u BG u nedelju a meni vec duze vreme preti preko foruma jedan BBB iz NP koji dolazi tamo, pa se mozda prosetam sa ekipom iz kraja, neki su ih upoznali u pivnici nakon Nistrua (cao Lucky!) Smile pa da vidimo i te hrabre sandzaklije koji su gadjali kamenjem juniorsku odbojkasku repku, devojcice na tekmi koja se igrala tamo...

Stoka neopevana, zivim za dan kada cemo dole igrati tekmu..

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Mrtve balije!
" Zakukala crna bula, fazlagica gori kula,
ko ce drugi, ja cu prvi, da pijemo turske krvi "
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Ja bih njih poslao u opstinsku ligu pa nek tamo vecno uzvikuju te parole, mater im...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Cisto sumljam da ce smeti da dodju na banovo brdo
ali bih bas voleo da ih vidim :boks
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Dolaze, barem ovi sto su meni nesto, kao, Smile licno pretili... Smile Vidimo se na BBrdu... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
@FU
Idi bre covece presekao si me, celom gradu si obecao exkluzivu sa ove tekme, pa te nema, ni da se vidis ni da se cujes, ni da se citas...Big Grin

Sada nemamo detaljan info Sad , po novinama bezveze neke price, najpre se oglasio Mensur Memic, predsednik sportskog saveza NP, koji je nahvalio velelepni stadion pored Josanice, za navijace Rada je rekao da su dosli sa namerom da provociraju i traze kavgu bez povoda, pa su im ovi nesrecnici, isprovocirani, odgovorili, kao cisto da im ne ostanu duzni, i na kraju slihtanje sa zakljuckom da njima odgovara onako ostar, nedavno usvojen zakon za nasilnicko ponasanje. namigivanje

Zatim se oglasila SPC Confusedampion ( Eparhija rasko-prizrenska ) sa svojim saopstenjem : "Raspirivanje nacionalisticke mrznje u viseverskoj sredini, kao sto je Novi Pazar, predstavlja ozbiljan nagovestaj da se nasilje i terorizam na Kosovu i Metohiji vrlo lako mogu preseliti i u Rasku oblast. Glorifikovanje terorista i anahronih istorijskih ideja u jednom demokratskom drustvu ne moze se posmatrati s ravnodusnoscu".

I na kraju vest o "kaznjenim" navijacima NP-a : "Utakmica fudbalera NP i beogradskog Rada, odigrana u subotu, koja je zavrsena rezultatski miroljubivo, imala je i sudski epilog. Naime, Emir Rapovic, Orlan Corovic, Muamer Puzovic i Fikret Idrizovic koji su, kako saznajemo u policiji, gadjali rezervne igrace "Rada" plocicama kulira koje su otkidali sa tribine kaznjeni su prekrsajno. Sudija za prekrsaje kaznio je Rapovica sa pet, Corovica sa petnaest, a Puzovica sa deset DANA zatvora, dok se protiv Idrizovica vodi postupak."

Po kakvom zakonu se navijacima NP-a sudilo, ja ne znam, a takodje mi nije jasno zbog cega mediji cute o atmosferi kakva je zaista bila ( niko ne pominje gore pomenuta skandiranja )...ponavlja se prica kao i od prosle godine na gostovanju Zvezdinih navijaca, kada su objavljene poluistinite price organizatora i "ocevidaca" a beogradski navijaci, po beogradskim sportskim novinama prikazani najcrnji i najgori...da se u ovom slucaju nije SPC oglasila, ko bi navijacima poverovao?
[Image: pobednik.jpg]
Braco Srbi, mo
Pre neki dan sam citao blic u kome izmedju ostalog pocinju o tragediji sa terorirsti da bi isti tekst zavrsili sa albanci.

Tesko je da se sedi na vise stolica ali buljolizcima izgleda to laska.

Isto sto se desilo na gej paradi treba i sad da se uradi.
VEZDA JE RELIGIJA !!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)