Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ У КУЛУ!
Quote:Постоји ли већи мотив од овога???
Па у мени толико кључа да бих препешачио до јебене Куле!

Quote:Наша Снага Свима Је Проблем Највећи

(04-22-2010, 08:06 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:Из поузданих извора сам чуо да је карта 800 динара,што ме је пријатно изненадило,нису мале паре,али опет како смо се надали. . . .

Jавна кућа сте, најјефтинија, 800 динара за 2 сата трпања...

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ма нећемо пуно ј....и Џомбу..Само мало...Тек толико да га подсетимо кога је хтео да тужи Big Grin
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
Е оно што сам навео да нам се не понови  У Кули поменути догађај десио се вечерас .Тако што је стигло писмо у Фудбалском Савезу на Захтев Господина ЏОМБЕ ДА се утакмица игра без публике:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=426355

Ко стоји иза прљавих радњи и коме сметају Звездини навијачи као и  Наш Клуб?

Звезда се блати на сваком кораку .Кула ће бити освојена !!!!!!!!!

Reply
Знали смо да ће карта бити скупа ипак имамо посла са неотесаном сељачином. Колико си дао цену карата када су мишеви гостовали мајке ти га набијем сељачке  >Sad
Али нема везе, сами против свих идемо није нам први пут
Reply
Ко хоће да га пита за цену карте може лично и на фиксни
Quote:DŽOMBA, NIKOLA 025 722310
16 DIVIZIJE 151, KULA
  ;D
Reply
Аууу како јадне игре се играју пред нашу утакмицу у Кули, од захтева да се игра без публике до обавештавања преко телефона да је карта 10 000 динара...
Треба само сачекати да ове глупости све прођу па да видимо шта је њихов коначан став и онда само паметно...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Не треба се уопште обазирати на провокације дебеле свиње,јер то он и баш хоће.Треба наставити припрему гостовања,планирати пут,јер је говно у стању да меље како ће карта бити 10 хиљада бла бла а онда на 4 сата пред текму пусти у продају карте за 600,800 небитно.Према томе,треба се појавити тамо,па куд пукне,онако следеће коло празна Мара,ништа не губимо,а можемо много да добијемо.ИДЕМО ДЕЛИЈЕ,СВИ У КУЛУ,јебеш свињу,јебеш гробарски савез,караћемо их све до једног !!!
Reply
Ај престаните да лупате глупости!Само се без везе подиже тензија.Један лик што игра у кули ми је рекао да неће бити мноого велика цена,преко хиљаду динара неће ићи...
Jeдна је Србија!
Reply
(04-23-2010, 12:49 PM)Џукац link Wrote:Ај престаните да лупате глупости!Само се без везе подиже тензија.Један лик што игра у кули ми је рекао да неће бити мноого велика цена,преко хиљаду динара неће ићи...
A 1000 динара није велика цена за ону рушевину?!?!?! Сети се колико су биле карте за европске утакмице ове сезоне на Маракани. Али нема везе даћу му и тих 1000 ко га јебе, требаће му следеће сезоне у другој лиги ;D
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
(04-23-2010, 01:11 PM)Ћиме link Wrote:требаће му следеће сезоне у другој лиги ;D

Требаће му за лудачку кошуљу кад га сместе у Лазу.
Није таквој накази место у спорту.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)