Threads: 0
(04-02-2010, 06:04 PM)NesaBgd link Wrote: Испалили су нас и шта сад, нећемо да помогнемо зато што су нас испалили, уосталом то је сад већ бивша управа! Питање гласи: зашто сада бојкотујемо да тако кажем кад нема више оне управе која нас је испалила, они шатро звездаши,зашто? Докле да ћутимо, ако наставимо овако биће исто као и за ватерполо, уместо да смо се договорили са шапићем и још некима ми ништа!!! Дај да помогнемо нашој Звезди, а не само фудбал, дај да се вратимо, да видимо како да се извучемо, да дамо неке идеје новој управи а не да нам се срце цепа што не постоји кк који је некад био најбољи клуб!!!!
па да...сад сви причају када је касно..и кад су сточари отишли у париз... СЕВЕР.. и киза је помињао сточаре прочитај... само ћу још овај пут ово да напишем и толико од мене на ову тему... НЕМАМО ГРБ..МИ НЕ ПОСТОЈИМО... СХВАТИТЕ
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
АЛ МОЖДА ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!! Ајмо бре људи морамо реаговати сад морамо показати колико смо јаки као што смо показали и у фудбалу!
Threads: 44
Има ко ће да води рачуна о бојкоту и о свему.Све у своје време !
Тема оде у десету кривину.
Jeдна је Србија!
(04-02-2010, 06:18 PM)Џукац link Wrote: Има ко ће да води рачуна о бојкоту и о свему.Све у своје време !
које време??? видиш да је крај... друже јел ти пратиш шта се дешава
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
(04-02-2010, 06:18 PM)Џукац link Wrote: Има ко ће да води рачуна о бојкоту и о свему.Све у своје време !
Које време брате? ??? На корак смо од гашења!
Threads: 17
(04-02-2010, 06:09 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: [quote author=NesaBgd link=topic=3794.msg77421#msg77421 date=1270231462]
Испалили су нас и шта сад, нећемо да помогнемо зато што су нас испалили, уосталом то је сад већ бивша управа! Питање гласи: зашто сада бојкотујемо да тако кажем кад нема више оне управе која нас је испалила, они шатро звездаши,зашто? Докле да ћутимо, ако наставимо овако биће исто као и за ватерполо, уместо да смо се договорили са шапићем и још некима ми ништа!!! Дај да помогнемо нашој Звезди, а не само фудбал, дај да се вратимо, да видимо како да се извучемо, да дамо неке идеје новој управи а не да нам се срце цепа што не постоји кк који је некад био најбољи клуб!!!!
па да...сад сви причају када је касно..и кад су сточари отишли у париз... СЕВЕР.. и киза је помињао сточаре прочитај... само ћу још овај пут ово да напишем и толико од мене на ову тему... НЕМАМО ГРБ..МИ НЕ ПОСТОЈИМО... СХВАТИТЕ
[/quote]
И то сада теби даје за право да наставиш да их помињеш. Не глупирај се. Ако немате ништа паметно да кажете тема ће да буде закључана.
Јел ми имамо комплекс или они,ало браћо? Какве везе имају глодари са нама и нашим клубом?
Quote: НЕМАМО ГРБ..МИ НЕ ПОСТОЈИМО... СХВАТИТЕ
Па како смо се такмичили ако немамо грб, ми имамо грб него га има и онај што је дао паре и може да га користи!!! Прво што су рекли је да ће да врате грб тако да нема потребе за тим, као не постојимо, ејјјј постојимо и постојаћемо ако будемо помогли то СХВАТИТЕ!!!
04-02-2010, 06:50 PM
(This post was last modified: 04-02-2010, 07:15 PM by CEBEP.)
АДМИНИСТРАЦИЈА: Нико овде ником не брани да пише о баскету јер је тема у вези КК-а отворена. Правила за све теме као и за ову тему су иста и она ће се примењивати и убудуће.
Само је у неким случајевима проблем у
ПРАВИЛНИКУ под-форума ”Терен” - тачка 9
Ко год да био у јебеној управи наше је да помогнемо како знамо и можемо,јер Звезда је Звезда и кад тад ми би прекинули овај бојкот и мислим да је ово тренутак и да почнемо са неким акцијама у договору са клубом или чак без њих слично нешто као са фк,помогли би бар мало,али сам и за то да би их прво требали добро испрозивати за ово што су направили од клуба.
Threads: 6
ОК људи ајмо овако... као прво Велики петак је, у току је Ускршњи пост, било би лепо да се сви придржавамо тога... Што се тиче КК доста времена је прошло, тако да нам ни пар ништа не значи. Дајте да пустимо ''главне'' људе на трибини да се договоре шта и како, и да нас на крају обавесте. До сада све што су радили за нашу трибину показало се као одлично и не видим разлог зашто тако не би било и кад је у питању прича око КК... На крају крајева мислим да би се овде требало дискутовати директно о КК и у каквом смо проблему, а не само приче о прекиду бојкота које немају везе са везом. Толико од мене у овој теми, надам се да ће се ускоро овде написати нешто паметно, шта и како убудуће.
Уживајте у најрадоснијем Хришћанском празнику, и не заборавите сутра 2344 !