Threads: 61
Ау какав хаос синоћ, колико интересовање за рукомет, за навијање, свака част свима. Скоро пуна трибина је била "наша", још доста људи испред, баш онако како смо позивали и прижељкивали. Навијање мало слабије у провм полувремену сасвим разумљиво јер су људи улазили, а ми смо се сабијали да би их што више ушло. У другом полувремену доста добро, врхунац је почео са песмом "Од рођења мог' " с' којом се завршава утакмица и онда почиње лудница са играчима, чак је један од њих наручио "Ћале ти у ђубретарима". Форсирана је "Снага" песма који има огроман потенцијал да грми на трибини. Биле су две пароле, прва је била посвећена грчкој браћи, односно годишњици страдања Олимипијакосових навијача 08.02.1981 године, а друга "Ко пева зло не мисли" као знак навијачке солидарности. Све у свему леп наставак навијачке сезоне, следеће је Панчево...
Threads: 38
(02-13-2010, 11:01 AM)ЦЗБГ link Wrote: чак је један од њих наручио "Ћале ти у ђубретарима".
Ненадић, млађи! Та породица зна знање!
(02-13-2010, 11:34 AM)Пијанац link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3756.msg75678#msg75678 date=1266058902]чак је један од њих наручио "Ћале ти у ђубретарима".
Ненадић, млађи! Та породица зна знање!

[/quote]
Мислио на њега, само нисам био сигуран. Та песма је омиљена и старијем брату
Threads: 1
(02-13-2010, 10:28 AM)фрактура link Wrote: [quote author=Срећко link=topic=3756.msg75668#msg75668 date=1266023694]Снага је матора 3 године опуштено.... Занимљиво је да има још људи којима је нова...
паметни, мислио сам нова јер је досад нисмо певали на трибини...
има ли уопште неког на трибини ко не зна онај цд задњи намапет? :-\
[/quote]
Први пут???? Није истина!
Певана је и раније, можда није форсирана константно, али певана јесте сигурно.
Око цда, очигледно има, јер нису сви знали сав текст, али нема везе, грмеће и она.
Око пароле,
Добро ајде, солидарност.
Слушај бубањ...идемо заједно!!!!!
Threads: 0
Дефинитивно клинкама треба забранити да долазе на текме.Значи цело прво полувреме се цимамо и ослобађамо онај леви крај, и на крају ту уђу неке клинке блејачице, а доста људи остане напољу.Треба и им дати до знања да не долазе више и мрш у пичку материну.На маракани нек иду на исток уз књижице ако баш толико чезну.
Нажалост нисам могла да присуствујем првом полувремену, али друго полувреме је благо речено било ОДЛИЧНО!!! Одличан избор, свака песма је грмела! Бројност, невероватна, заиста изнад свих мојих очекивања! Жао ми је било стварно људи који нису ушли! Знам неке који су ту стигли и сат и по раније и извисили. Е сад што се тиче клинкица, заиста се морам сложити са братом Ред Спаранс! Мислим да није у реду да оне уђу, које имају по једну, можда две текме стажа на трибини, а да људи који долазе више година остану напољу! Нешто се дефинитивно мора урадити по том питању!
Зато сада за Панчево доћи бар сат раније да би се избегло ово,мада и онај који је ушао у другом полувремену вероватно му је било драго због ове бројности.
Одлично издање.
(02-13-2010, 01:14 PM)Kaja link Wrote: Мислим да није у реду да оне уђу, које имају по једну, можда две текме стажа на трибини, а да људи који долазе више година остану напољу! Нешто се дефинитивно мора урадити по том питању!
Сад се уводе књижице у којима ће се уписивати свака утакмица на којој си био и на улазу ће стајати контрола и решиће се тај проблем. Зашто мрачите тему?!?
Везано за улажење и неулажење на јучерашњу утакмицу. Сто пута се говорило да се на утакмицу долази раније да би могло нормално да се уђе. Некад и то није довољно због разноразних околности, па мораш да се сналазиш. Свако ко има мало више навијачког искуства је ушао синоћ,а ови који нису, то им је добра школа за следећи пут. Сваком од нас се десило да не уђемо на неку утакмицу, па смо извукли поуке из тога... И поред тога што ми је стварно жао тих људи што су остали напољу мени је заиста драго што се толико Делија синоћ појавило у и испред Шумица.
П.С. Зна ли неко каква је хала у Панчеву, који је капацитет?
По мени песма Снага има најбоље речи од свих наших песама. Некако буди емоције...
Дефинитивно једна од најлепших песама, апсолутно би је требало чешће форсирати.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!