02-11-2010, 12:25 PM
Петак 18 часова, Шумице. Прва утакмица после подуже паузе, требало би да нас дође пуно, требало би да напунимо целу трибину. СВИ У ШУМИЦЕ!
Рукомет-дерби
|
02-11-2010, 12:25 PM
Петак 18 часова, Шумице. Прва утакмица после подуже паузе, требало би да нас дође пуно, требало би да напунимо целу трибину. СВИ У ШУМИЦЕ!
02-11-2010, 01:12 PM
Стварно би требали да напунимо шумице сутра. Последњих година када се долазило организовано, на рукомету нас је долазило у броју од 400 максимално 500 људи , а то је заиста мала бројка у односу на то колико нас долази на Север Маракане. Наша трибина у шумицама прима има око 1 000 места и било би заиста лепо када би цела трибина чинила коп. То би био прави ветар у леђа нашим играчима који се боре за титулу.
02-12-2010, 12:05 AM
Jел долазе они глодари, да и њих одувамо ..
02-12-2010, 10:30 AM
не долазе... ал ми морамо да напунимо халу и да грмимо да покажемо рукметашима да смо увек уз ЗВЕЗДУ!!!!
02-12-2010, 08:20 PM
Почистисмо стоку са паркета. А на трибинама :o
Људи су улазили до полувремена ако не и дуже. Очекивао сам велику посету због оволике паузе, али оволику бројност нисам могао ни да сањам. Прво полувреме је више протекло у уласку људи, него у певању али је зато у другом све легло на своје место. Мораће наши да се пребаце на Бањицу, Шумице су постале мале за нас.
Вечерас колико нас је било опуштено смо могли сами да испунимо целu халу.Па људи се стисли ко сардине чак и у оним редовима између столица...
не знам за вас ал' мени нова песма некако претешка за певање, константно мораш да држиш висок ритам, умало да рикнем ;D...ал' можда је то до оне паклене гужве, ваљда ће бити боље у конфору шкрипаве столице на Мари. 2010 још већа експанзија у најави, само небо нам је граница!
02-12-2010, 09:11 PM
Људи су улазили током целог првог полувремена, зато је било мало лошије навијање у овом делу меча, док у другом полувремену заиста је грмело, и то баш жестоко у појединим моментима. У таквој атмосфери наши играчи су почистили стоку са терена. Много људи је остало напољу, и на крају није уопште ни ушло у халу. Ето, претходних година нисмо могли на рукомету да поштено напунимо ни пола трибине, а сада трибина је премала за све нас . Браво Делије БРАВО !!!!!
02-12-2010, 09:27 PM
Могу само да кажем да сам гледао задњих 10 мин,на тв'у и да је добро звучало.Нисам успео да уђем..
![]() Него чуо сам да већ има неких клипова,па ако неко нађе нек постави..
02-12-2010, 09:37 PM
Као што рече звездаш
на трибинама :o само је штета што остатак људи није ушло |
« Next Oldest | Next Newest »
|