Threads: 19
(12-07-2009, 02:22 AM)Гале Делија link Wrote:Колико могу да приметим летак је за само један дан постао хит(то му је и била намена) !Знам да има противника фејсбука,али захваљујуће њему овај летак је погледало неколико хиљада људи
Батали.. никаква корист од њих.
Они ће доћи да буље у терен, и да снимају телефонима. Већа корист је исцимати ортаке из краја, школе, оне који су некад били врло активни, него ове фејсовце звати.
То је моје мишљење.
Зашто ово причам. Замисли када ме окорели фејсовац, пита пре годину дана оћемо ли на Маракану? ;D Ја умирем од смеха, и кажем.. па не знам за тебе.. али ја нисам никада ни престајао да идем, од када сам крочио на Север.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 0
(12-07-2009, 03:53 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:[quote author=попино прасе link=topic=3730.msg73664#msg73664 date=1260051498]
Усаните,нек загрми све...
Нек буде к'о никада пре!
Деценије,прошле су две...
С тобом један живот мало је!
Јел се зна мелодија?
[/quote] ЗНА СЕ ....Чуће је сви
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Threads: 0
Чуће сви ритам песме много добро звучи....
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Threads: 1
Threads: 3
(12-07-2009, 08:08 PM)NIdza.bre. link Wrote:Дај неки хинт
Не могу да цекам толко
заинтересовао си ме ;D
мислим да то баш сада и није толико паметно,да се нечује сутра на другој трибини,што се тиче тих ствари мислим да нетреба то на форуму,ако грешим исправите ме .
ЗГАЗИМО ИХ СВЕ!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 5
(12-07-2009, 08:08 PM)NIdza.bre. link Wrote:Дај неки хинт
Не могу да цекам толко
заинтересовао си ме ;D
брате знам да ти је отпевам,ал не знам од које је песме узета мелодија...ал добро..нека буде изненађење
Песма невероватно добро звучи,не смем ни да помислим како ће грмети са севера!
нешто са делије.нета!
Quote:А на рођендан се не долази празних руку...папирићи,конфете,ролне..Ма свако нека се за себе снађе!!
Threads: 61
Ајде Делије да се сви макар мало укључе активно о рад Трибине, поред тога што ће те доћи у суботу, немојте доћи празних руку, нек свако од вас понесе нешто занимљиво, нешто што ће допринети рођенданској атмосфери. Ролне, конфете, папирићу су само неки од предлога, смислите и ви нешто занимљиво. Не мора сваки пут неко други за вас да одради корео, да послаже картоне, да подели ролне, пробајте да и ви нешто урадите што ће улепшати нашу прославу...видећете како је то леп осећај!
Предлог:бакљада од новина као пред пенале са Миланом.
Threads: 61