Threads: 2
Што се мене тиче ја немам шта трибини замерити... Ми смо звучали одлично када се погледа кретање резултата, а резултат и само дешавање на терену има утицаја нарочито у утакмици као што је дерби... Чак сам и изненађен колико смо се добро чули у односу на њих иако смо губили прво 40 минута, а онда још 30 минута. Ја сам њих чуо укупно два пута, први пут када је настала пауза у певању и други пут пред крај утакмице... У неким тренуцима се јасно видело да не певају ништа, а притом су водили тада... На овом дербију се види колико је мобилизација успела, сада су људи који певају стално већина у односу на људе који глас пусте у зависности од резултата, мрзовоље и ко зна чега још...
У сваком случају одличан навијачки дерби...
Threads: 8
до 65 минута,смо били одлични.И како смо грмели,приетило се више пута како гробари морају да звизде небили спречили парање наше песме југом.И ако смо примили рано гол...стварно смо били добри...е сад кад смо примили тај друго...чини ми се да смо се у навијању мучили.Што се тиче кореографије видео сам само на сос каналу...делић и чини ми се да је прееелепо испала
Threads: 18
Нек пуши курац свако ко каже да данас нисмо добро навијали!!!Бројност...цео стадион сем једног дела југа...све ЗВЕЗДАШИ!!!Кореографија вероватно одлична(али да се сачекају и слике),навијање ОДЛИЧНО у доста наврата.Прво полувреме ОДЛИЧНО док друго почетак и крај треба споменути као одлично...остатак другог полувремена ије био најбоље одрађен...али умор,резултат...јеби га нисмо машине.
Све у свему иако смо изгубили на терену ми смо добри били!
Threads: 8
слажем се...стварно је грмело...мени немогу да опишем ,пар пута сам се слатко насмејао кад су морали да жвижде  ,али добро.мали пад у другом плувремену,али не целом негде око половине,и чек јер оно била прекопута маскирна кореографија? ???Звезда-Рома шта???
Threads: 61
(11-28-2009, 07:33 PM)Ujka Vanja link Wrote:Нек пуши курац свако ко каже да данас нисмо добро навијали!!!Бројност...цео стадион сем једног дела југа...све ЗВЕЗДАШИ!!!Кореографија вероватно одлична(али да се сачекају и слике),навијање ОДЛИЧНО у доста наврата.Прво полувреме ОДЛИЧНО док друго почетак и крај треба споменути као одлично...остатак другог полувремена ије био најбоље одрађен...али умор,резултат...јеби га нисмо машине.
Све у свему иако смо изгубили на терену ми смо добри били! Управо тако!
Чини ми се да скоро нисмо толико били бројнији на истоку и западу у односу на стоку.
Threads: 3
Играчи изгубили на терену
Ми убедљиво победили на трибини!!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 1
(11-28-2009, 07:33 PM)Ujka Vanja link Wrote:Нек пуши курац свако ко каже да данас нисмо добро навијали!!!Бројност...цео стадион сем једног дела југа...све ЗВЕЗДАШИ!!!Кореографија вероватно одлична(али да се сачекају и слике),навијање ОДЛИЧНО у доста наврата.Прво полувреме ОДЛИЧНО док друго почетак и крај треба споменути као одлично...остатак другог полувремена ије био најбоље одрађен...али умор,резултат...јеби га нисмо машине.
Све у свему иако смо изгубили на терену ми смо добри били!
O чему ти причаш? Ово је по теби добро навијање? Па скачем, дерем се ко коњ а 5 ликова око мене се исто дере, али на грешке играча и разна дешавања на терену, на трибину недај боже да су погледали?!
Вође горе на шипкама су дословно морале да моле људе да певају ?!
Ја сам можда сувише самокритичан, али је ово по мени јааако бледо издање, барем што се певања тиче! Корео још нисам видео, чини се да је лепо испало, али навијање :-[
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Извини експерту, хоћеш ли нам објаснити како изгледа добро навијање, пошто ми очигледно не знамо како то изгледа. Колико често долазиш на утакмице да би могао тај свој суд да даш? И зајеби те форе, ја једини скачем и навијам, а остали блеје около. И ако је стварно било тако, шта си ти урадио да и ови око тебе почну да навијају???
Threads: 1
(11-28-2009, 07:50 PM)ЦЗБГ link Wrote:Извини експерту, хоћеш ли нам објаснити како изгледа добро навијање, пошто ми очигледно не знамо како то изгледа. Колико често долазиш на утакмице да би могао тај свој суд да даш? И зајеби те форе, ја једини скачем и навијам, а остали блеје около. И ако је стварно било тако, шта си ти урадио да и ови око тебе почну да навијају???
Не брини ти о томе колико сам ја редован, ја редован ЈЕСАМ! Можда ти јеси задовољан када је нешто половично, или делимично, али ја НИСАМ! Када то кажем мислим на то да од нас 10000 на северу, пева нас 6000 а ови остали ћуте сво време осим кад евентуално падне гол, то је за мене НЕУСПЕХ, не кажем, морамо вежбати не кривим никога, али ово певање од вечерас једноставно није било за похвалу!
p.s. Видех сада корео, за то могу да кажем само : НАБИЈАЊЕ КОМПЛЕКСА
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Очигледно још не разумеш неке ствари. Скоро боље нисмо навијали на Маракани, чини ми се наше најбоље издање ове године.
|