10-01-2009, 09:42 PM
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
|
10-01-2009, 09:54 PM
Толико тога се у последњих неколико дана десило! Није ми јасно. Неки људи са којима сам причала рекли су ми да ово више није нормално, да се никада људи нису убијали овако. А да ли је баш тако? Зашто нико није покренуо ову причу када је Аца Радовић убијен? Када је Лонац убијен? Увек је било туча навијачких, увек, али никада се није о томе причало. Увек се то гурало под тепих. Чували су нас за 5. октобар, искористили, и сада кад им више не требамо, катанац! Па зар смо се за такву Србију борили? Па зар је то демократија? Зар је то оно што је сваком Србину најглавније- слобода? Нема већих проблема у овој нам јадној држави од хулигна? А шта је са гомилом људи који сваки дан стрепе да ће им доћи шеф и отпустити их и да ће остати без крова над главом? Шта је са људима који сваког дана све више умиру од глади, хладноће, болести? Не, навијачи су проблем број један! Слушам данас оног председника каже, само једна нам је ствар важнија од европских интеграција, а то је безбеност на улицама! ??? Зато памет у главу, ко ће спасити Србију до нас самих, ко? Само промишљено! МОБИЛИЗАЦИЈА ! ! !
10-01-2009, 10:36 PM
ма пијани ликчина је згазио четворогодишнје дете и заглавио робију од 3 године!нема везе што је то тако мало јер ипак су навијачи криви за све!кад небуде било навијача неће бити ни оних који дискиминишу педера!неће бити кога да стане и каже "косово је срце србије"!зато ће и забранити све те навијачке организације!!!
а ја...као обичан човек...србин...делија...могу само да им поручим ![]() видимо се на маракани у суботу!нека виде колико нас има и на шта су кренули! ![]()
10-01-2009, 11:45 PM
Сад је мобилизација најпотеребнија,пун север ће им дати одговор шта мислимо о свему.Треба да им покажемо да не одступамо ни за педаљ,бићемо оно што јесмо(прави навијачи) и у овим тешким тренуцима,па како буде.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР-ПОКРЕТ ЗА СВА ВРЕМЕНА!
10-02-2009, 01:27 AM
Парада болесника, сумњиви напади на странце, бомбастични наслови у новинама и на тв-у дан за даном, најмањи инцидент пренадуван итд...
а народ са протестом посматра и пуши сваку сервирану причу... ![]() Очито је да се нешто крчка и спрема од стране власти, да ли мажу очи народу да не види праве примарне проблеме државе или нешто друго, не знам али нешто покушавају... Овај идиотски предлог тужиоца чиними се нестваран не могу да вјерујем да то некоме може пасти на памет, да једноставно забрани највећим навијачким групама у земљи да долазе на стадион, као гумицом да их избрише и да после тога изгледа као да никада нису ни постојале :o па овако нешто слично се у свијету није још покушало колико ја знам, али ето нађе се код нас и таква будала да измишља топлу воду. То може само да доведе до правих великих нереда, питање је да ли је то циљ...
Мислим, дакле не верујем медијима.
10-02-2009, 06:14 AM
^ Брис ретардић као да је схватио да је њему лично била упућена порука овим гробарским убиством.
... три ствари ми највише сметају.. прво.. глупи хипнотисани људи чији је ум контролисан од режимских медија , и говора њихових политичких комуњарских организација које као да су се телепортовали у 45 годину., друго су политичари, уображене режимске слуге који би све учинили и мајку продали да остану на власти и наставе са пљачком народа... истине и наде са мир на земљи у њима нема... тј има колико у милосрдном анђелу 99, трећа можда и најболнија помисао је што мени ово све више изгледа као да се ради о нападу на нашу једину и највећу Црвену Звезду.. па тек после на навијаче.. јер после успешне борбе за повратак навијача на стадион и држања првог места на табели... као да су сад гробљани из управе малог клуба са јна у сарадњи са системом, савезом и сличним несрпским организацијама одлучили да умање снагу, мотор клуба и Србије и то због њиховог убиства које са нама нема везе... нити смо ми у овом веку неког убили на дан утакмице и око стадиона колико ја знам, неко као да жели да су празни стадиони да би они тада слободно крали и намештали, у сваком случају ми морамо остати чврсти као Делије поносно се борити у или изван стадиона ако треба свим средствима за Звезду и њене трофеје и против савеза и осталих антизвездашких неспортских фактора које режим ни не помишља да забрањује. Верујем ипак да је ово само нечије тренутно помрачење ума које ће брзо проћи.. а сунце слободе доћи... Можда ћу сад да параноишем.. али могућност постоји да је и цео случај и исцениран у сарадњи са француским тајним службама.. ћурковићем масоном олимпијским мафијашем кога још нико не хапси, зашто се још не откривају имена убица... сценарио ме подсећа на 9.11 исценирани медијски монтирани напад на Америку, који су узели као изговор за обрачун са авганистаном ираком.. слични мозгови су и овде у игри, а занимљиво је да је Брис умро 29 9 2009 што је слично 9-11 или нашем позивном броју за полицију 92. Та масонска владајућа елита иначе користи те датуме и бројеве у ритуалне сврхе жртвовања. Мада вероватно је и дошло до првобитног напада.. али да ли је преживео можда тај француз, а за потребе режимског интереса проглашен умрлим баш 29 9 2009 то мало ко може да зна. Знам да неки читајући ово можда преврћу очима сад.. ако мисле да је непотребан овај део уписа, нека се избрише. 5 октобар је за три дана.. мислим на датум, годишњицу.. можда би требали... некако да подсетимо ове који су оПЕТ ту и оне који су захваљујући навијачима сада на власти... да не сечу грану на којој седе, а ипак можда је све скривена камера и велики брат нас гледа. Настављамо где смо стали.. опуштено, општа мобилизација, ништа нас не сме омести са нашег пута... Сви у суботу на стадион, јаче него икад да се чује песма, све до стана овог трулог тужиоца .........................
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
10-02-2009, 07:35 AM
(10-01-2009, 08:51 PM)Ћиме link Wrote: 2. Дали постоји још негде у свету пример да држава гаси неку навијачку групу? У Француској је влада забранила Булоњ бојсе(ПСЖ) после транспарента посвећеном навијачима Ленса.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
10-02-2009, 09:31 AM
НИСМО МИ ФРАНЦУСКА..... да вас подсетим.. пре пар година када су се поклали турци и енглези..јел неко забранио навијаче галатасараја,фенера,бешкикташа..???? ОВО ЈЕ ЛУДОСТ РЕАЛНО... КО ПОЧИНИ ЗЛОЧИН ТРЕБА ДА ОДГОВАРА...А НЕ ДА УКИДАЈУ НАВИЈАЧЕ... Нама продају маглу.... а стање у држави никад горе...не због навијача већ због неспособне власти. Што не хватају политичаре који се баве криминалом.... сада су им навијачи криви... и још једно да питам ако укину навијачке групе ко ће да долази на стадионе??? Да подсетим када су неки други бојкотовали утакмице (глодари) што онда није публика долазила..што нису напунили стадион??? То је само изговор... Што не направе стадионе??? Шта су учинили да навијачима буде боље на стадионима .. ни столице не могу да ставе... а о крову да не причам или о семафорима...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
10-02-2009, 10:06 AM
(10-01-2009, 09:54 PM)Kaja link Wrote: Чували су нас за 5. октобар, искористили, и сада кад им више не требамо, катанац! Па чували су нас за 5. јер смо били погодно оруђе за скидање тадашњег режима. Чували су нас јер су били свесни наше снаге,а бога ми свесни су и сад. Зашто хоће да нас укину? Зато што смо једни од ретких који здраво размишљамо у овој земљи,зато што видимо да сваким даном тонемо у још већа говна,зато што,ти исти којима смо послужили као оруђе да дођу на власт,почињу да се све више боје нас. Зашто се нас боје,кад нас дође око 7,8000 на утакмицу? Па Звездаша има сигурно око 3,5...4 милиона у Србији ако не и више,шта би се десило да покренемо толики народ против ових бедника у власти? Не би им било свеједно то је сигурно! Власт није свесна једне ствари...не знају ефекат кад се неко сатера уз сам ћошак...Из књиге о Путину сам читао,кад је он био клинац једном је јурио пацова низ ходник,пацов је вртоглаво бежао,главом без обзира..кад је дошао до краја ходника и кад пацов није имао где,тако наизглед мала животиња и безопасна за човека,скочила је на Путина тако да се овај на смрт преплашио и једва га избегао да му не изгребе лице. Тако и влас,нас притиска,не даје нам простор..не само нама већ целом народу. Разлог за овакву ствар нису никакве дроге(ако су дроге што онда не крену од политичара...риба се од главе чисти)већ само то што смо једини остали са патриотским ставовима,и једини смо који те ставове можемо да пренесемо на широке народне масе! Још додатно нисмо подложни медијским лажима и причама партизанкама.... Наша снага свима проблем је највећи! ![]()
10-02-2009, 11:14 AM
(10-01-2009, 04:04 PM)Пијанац link Wrote: Зашто је ова тема отворена у Пивници? Ради се о опстанку нашег начина живота, тако да је ред да се пребаци на Северну трибину где јој је и место. Слажем се да тема треба да се пребаци на Северну трибину, ни мало није наивно ово што се дешава, тиче нас се и тек како. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)