Threads: 0
Сваки пут када формирамо коп испод шипке,значи да је бројност добра. Друго је то што ми имамо потенцијале за веће домете,али доћи ће и то временом.(како иде песма,САЊАМО!)
Настављамо где смо стали,пред нама су 2 одлична гостовања,тако да то морамо да одрадимо у великом стилу.Делите оне летке,штампајте их поново,ширите причу,мора да нас следећу суботу буде много.
'АЈМО,'АЈДЕ!
Threads: 8
(09-12-2009, 08:18 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: [quote author=САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link=topic=3658.msg70581#msg70581 date=1252785576]
лепо вече на маракани,кореографије постају стандардне лепа бакљада.... 8) бубњар на крају утакмице појаснио :
слажем се са тобом,осим један минус а то је посета,само 5000 душа...
МОБИЛИЗАЦИЈА МОРА ДА СЕ НАСТАВИ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ!!!
'АЈМО ,'АЈДЕ ,СВИ У НАПАД !!!
[/quote]
oko 6000 само на северу..тако да ти та бројка не пије воду..,,навијање добро,бакљада и корео одлични...нарвано има и замерки али то је то ...и да напоменем моја девојка је била на западу...каже да смо се фантастично чули...и каже да се химна баш јако чула.Мали пад је био у другом....али ...завршили смо како и доликује...певало се о Космету,Урошу.....ма одлично...следећу пут још више људи
09-12-2009, 09:04 PM
(This post was last modified: 09-12-2009, 09:06 PM by 8stardust7.)
Бројност нешто мања, навијање се побољшавало како је одмицало време, на почетку је више било на силу, људи су пустили глас 100% тек када се завршила утакмица и када смо испраћали фудбалере. Кореографија почетком другог и "пуне трибине" које су трајале тачно 5 минута, када креће солидна бакљада. Неки људи около гледају у бакљу као да су је први пут видели. Тумбања у другом полувремену у копу, људи иду горе-доле, рупа у сред копа и мало слабије навијање, на срећу голови су нас размрдали.
Парола против педера.
09-12-2009, 09:18 PM
(This post was last modified: 09-12-2009, 09:20 PM by фрактура.)
Threads: 1
Прво полувреме много боље од другог.Мобилизација се наставља сви у Смедерево.
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...d=1&id=625
Threads: 38
Не бо се баш сложио да је прво било боље од другог,но небитно.
Да почнем прво од своје групе,свог града.НОВОСАЂАНИ,па зар је могуце против славије 350 људи а данас једва 50-ак у возу ???МОБИЛИЗАЦИЈА траје како у нашем тако и околним Новосадским градовима,морамо и можемо ми то много боље.Пре утакмице мирна шетња,анти геј парада,на крају се одвајамо,улећемо у градски и ту почиње ЛУДНИЦА до Маракане,људи поред којих смо прошли весели,насмејани као да неки циркус пролази.Утакмица онако,кореографија пун погодак,лепа бакљада,песма "од рођења мог" отпевана на стари-нови начин.Парола на северу наш добро познат слоган посвећем оним кретенима,леп избор песама,поменут наш брат,Косово.Одлазим пар минута пре краја текме,тад пада трећи гол,а песма се буквално чула до аутокоманде,чини ми се Добро знај. . .
АЈМО,АЈДЕ-СВИ У СМЕДЕРЕВО !!!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко
"Učiniću mu ponudu koju neće moći da odbije"
Threads: 9
09-13-2009, 12:19 AM
(This post was last modified: 09-13-2009, 12:33 AM by Darko.)
(09-12-2009, 11:52 PM)Godfather link Wrote: можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко
Немам обичај да цитирам било кога,али морам да кажем да се слажем са целим постом у потпуности
Иначе што се тиче навијања и бројности, сасвим довољно за један Металац, а ако ће ово бити мунимум што се тиче бројности питам се где је максимум
Што се тиче Смедерева ево слике где смо у последњих неколико година били најбројнији тамо, а мишљења сам да ако се сви максимално исцимамо да можемо и да напунимо целу јужну трибину тамо
(09-13-2009, 12:19 AM)Darko link Wrote: [quote author=Godfather link=topic=3658.msg70602#msg70602 date=1252799529]
можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко
Немам обичај да цитирам било кога,али морам да кажем да се слажем са целим постом у потпуности
[/quote]
http://i27.tinypic.com/2dace1c.jpg
|