Threads: 0
Оно што се синоћ могло доживети је... Па не постоји реч којом би се то могло описати. Мислио сам да ће ме проћи после (не)проспаване ноћи, ал' јок, осећај је још лепши. Фантастичан је тај осећај јединства који се синоћ могао осетити на Маракани. Сви на северу као један, сви на стадиону као један, ја онакву интеракцију навијача и играча никада нисам доживео. Чак смо запањујуће синхронизовано звучали. Можда се варам, али су ПТЛН отпеване не без уобичајног трогласа, већ и без двогласа. Кореографија, певање на полувремену, "играјте за Делије" после ког пада одлучујући гол, делиријум после њега...
Грдно се зајебао онај ко није дошао, или је, рецимо, био на стази...
Ово је прелеп, али само један корак! ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
08-07-2009, 08:25 AM
(This post was last modified: 08-07-2009, 08:28 AM by uskee1512.)
(08-07-2009, 07:21 AM)Вајти link Wrote: Оно што се синоћ могло доживети је... Па не постоји реч којом би се то могло описати. Мислио сам да ће ме проћи после (не)проспаване ноћи, ал' јок, осећај је још лепши. Фантастичан је тај осећај јединства који се синоћ могао осетити на Маракани. Сви на северу као један, сви на стадиону као један, ја онакву интеракцију навијача и играча никада нисам доживео. Чак смо запањујуће синхронизовано звучали. Можда се варам, али су ПТЛН отпеване не без уобичајног трогласа, већ и без двогласа. Кореографија, певање на полувремену, "играјте за Делије" после ког пада одлучујући гол, делиријум после њега...
Грдно се зајебао онај ко није дошао, или је, рецимо, био на стази...
Ово је прелеп, али само један корак! ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
све си рекао!
синоћ сам стигао кући око пола 2 и нисам могао да заспим сигурно два сата а јутрос се пробудим и јежим се!!!!!ево и сад се јежим!!!кад сам видео слику кореографије на једном форуму ја сам заплакао!!!
поносан сам што сам Србин и поноснији што сам ДЕЛИЈА!
едит....а тек осећај што знам да сам био део свега тога!!!!!ма неби то променио ни за сво благо овог света!!!
ЗВЕЗДОООО
ВОООЛИИИМ ТЕЕЕЕЕ!!!
Threads: 61
(08-07-2009, 01:38 AM)dadoX link Wrote: Чуо сам да је била нека туча и да је дуго трајала али ништа нисам видио, такве ствари нам заиста најмање требају на северу али нажалост изгледа да се често дешавају...
Оно што се десило је стварно било ружно и непотребно, али не можеш рећи да се то често дешава јер су те туче у последње време јако јако ретке. Да ставимо тачку на то.
Лудило, транс, емоције...вече за памћење!!!
ЗВЕЗДОООО
ВОЛИМ ТЕЕЕЕЕ!!!
ЈА ЗВЕЗДУ ВОЛИМ ВИШЕ ОД МАМЕ И ТАТЕ!!!!!!!!
ИДЕМО У ГРАД ИДЕМО У ГРАД!!!!!!!
једини бедак на утакмици је био што се покварио
микрофон.и што су се побили они ликови .
Threads: 1
Све што смо желели све што смо хтели то су нам дали црвено бели.
али ово је нешто најлепше што може да се деси када цео север пева као један плус довикивање са истоком и западом одлично,да сам играч све бих дао за овакву подршку
Утакмица је била предивна.Одавно ништа лепше нисам видела у животу. Победа 5:2, сви певају у глас....сви срећни....ма предивно!!!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Threads: 1
Невероватан осећај,шта рећи осим феноменално.После петог гола није се знало ко шта пева ма права лудница.