Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-динамо тбилиси
Ајде сви да се потрудимо да анимирамо што више људи за ову утакмицу!
Ево плакат!

[Image: 27_dinamomob.jpg]
Reply
Ја верујем да ће бити пун стадион. Требало би да управа отвори и југ.
Reply
Ова тема је са разлогом покренута недељу дана пре утакмице!
Кренули смо од нуле,нова управа,нов тим...Кренуло је добро,лако смо прошли Рудар.
Јуче...лош резултат,лоша игра..
Наш и једино наш задатак је да напунимо нашу трибину и да утичемо на људе око себе да се остале трибине исто тако напуне!
Људи,не смемо и не можемо ништа да очекујемо ако не дамо огроман ветар у леђа нашим играчима!
Немамо права да тражимо у будуће резултате ако нас у четврак не буде на Маракани 50 000!!
Делије,Звездаши... СВИ НА МАРАКАНУ! У четвртак,нека се види колико је тешко име "Црвена звезда"!
Дубоко сам уверен,да ћемо разбити и понизити ове телетабисе ако наш посао урадимо како треба!!
СВИ НА СТАДИОН! НЕМА ВИШЕ НИКАКВИХ ОПРАВДАЊА!!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Јел зна неко цене улазнице?
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
(08-01-2009, 12:20 PM)Кале link Wrote: Јел зна неко цене улазнице?

Прекопирано са делије нет-а...

Quote:Продаја улазница креће у уторак.Цене су исте као и за рудар.север 200 дин,исток 400 дин,запад 600 дин.
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
'АЈМО ДЕЛИЈЕ !!!!

време биће лепо,цена смешна,више смо него потребни!!!

ИДЕМО СВИ !!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(08-01-2009, 01:45 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: више смо него потребни!!!
Управо тако! И управо због тога је потпуно сувишно напомињати да...
(08-01-2009, 01:45 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: време биће лепо,цена смешна
"По зими, киши......"
Зар некоме у оваквом тренутку сме да смета евентуално лоше време или цена од толико-и-толико динара? Звезда је живот, а живот нема цену!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
Апсолутно нема места малодушности. Малодушност је за пичкетине а ми смо Делије ! Идемо даље, Идемо сви !!!!!!
Reply
Хтео бих да дам један предлог (ако може).На овој наредној утакмици против ових грузијаца сви се слажемо да нашим играчима треба пружити највећу могућу подршку и ја се са тим апсолутно слажем. С тога по мом мишљењу потребно је максимално искористити број људи на стадиону, који ће, надам се, бити већи него против Рудара. Пре утакмице такође је важно пуштати неке песме које раде масу када су ове „веће“ утакмице у питању, а то су песме ,типа - ђурђевдан, Добро знај, Звезда ми је све, и у овом тренутку песма која би те вечери дигла маракану на ноге по мом мишљењу била би Марш на Дрину али са речима (не знам зашто се та песма на Маракани пушта само у инструменталу, стварно ми није јасно, са речима је много лепша). Верујте ми све ово има итекако ефекта поготову када су ове  “веће“ утакмице у питању, и када дође много, много, нередовних навијача. Сигурно ће им и то дати стимуланс да оставе срце на трибини у четвртак. Апеловао бих и на вође да се има слуха. Ако се нека песма баш не прими добро те вечери, да се одмах мења а не форсира бесомучно (као у првих 15 минута другог полувремена против словенаца). Боже мој, та песма која се, неким случајем не прими како треба те вечери, примиће се неки други пут сигурно. Такође треба чешће укључивати у навијање „пословично резервисане“(дебилан израз знам ) запад, исток (а надам се да ће овога пута и југ бити отворен).
Знам да ово што пишем одступа мало од концепције вођења навијања Севера последњих година(типа, што мање дозивања са осталим трибина, што мање коришћења „корачница“, са акцентом на певање дугих и мелодичних песмама), али једноставно ситуација налаже да цела Маракана дише за Звезду у четвртак увече.
Ма ако откачи Маракана у четвртак ови Грузини неће знати шта их је снашло у то сам једно сигуран(само ако ови наши играчи који тренутно играју за клуб покажу бар мало поштовања према Звезди и нама)
Reply
БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

Потрудимо се сви да анимирамо што више наше Браће на било који начин као и за сваку утакмицу да напунимо што више нашу Маракану и да нашом ВЕЛИЧАНСТВЕНОМ подршком погурамо у леђа ове младе момке у ЦРВЕНО БЕЛИМ дресовима.Момци су млади већином поникли у нашој школи фудбала и знају шта им је чинити,верујемо сви да ће погинути за пролаз у следеће коло.НЕКА ГРМИ СЕВЕР од централног дела па до бочних делова читаву утакмицу као и сви они који буду до канала доле па шта нам Бог да у резултатском смислу али нека буде ВЕЛИЧАНСТВЕНА атмосвера од почетка па до краја,НЕКА СЕ ПАМТИ.Сви ми наравно жарко желимо да нам клуб догура што даље у Европи али и ако испадну уз велику борбу у шта и не сумњам морамо ГРМЕТИ као да освајамо поменуто такмичење а не да се звижди и на разне начине негодује јер то није у духу нашег СЕВЕРА.За крај бих напоменуо да покушате сви мало раније да уђете да би се избегла гужва и нервоза на улазима пред сам почетак утакмице.БРАЋО НЕКА СЕ ПАРА НЕБО ИЗНАД НАС ОД НАШЕГ ГЛАСА ОД ПОЧЕТКА ПА ДО КРАЈА УТАКМИЦЕ!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)