Threads: 83
(05-24-2009, 06:54 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote: И да не заборавим заставу ЗУЛУ ВОРИОРС ;D
Да је мобилизација успела, говори не само ова застава него и појављивање гомиле старијих ликова са обележјима група којих више нема на Северу, које су престале да буду редовне, а и сами момци који су се појавили нису виђени на стадиону и по више од десетак година...
Атмосфера на стадиону и око стадиона је подсетила на дане када се одигравају "велике" утакмице и када је просто престиж бити Звездаш... Надам се да су многи после данашњег спектакла који смо приредили схватили да је дефинитивно част бити Звездаш не због "великих" утакмица које су иза нас, него због других, битнијих ствари... Не бих да набрајам, причали смо о томе ових дана надугачко и нашироко...
Прва сцена која ме је одушевила, један од старијих ликова на шипци испред улаза на једну од капија малтене води навијање а маса у реду од 50-ак људи скаче и пева као у трансу... Тотално лудило, никад виђено до сада... Бар за мене...
А на самом Северу, 15-ак минута пред почетак, већ импозантна цифра, добро подгрејана атмосфера и прозивање форса који лагано упадају у тим моментима у кавез... До самог почетка одлично попуњена трибина, део до истока мало празњикав, остало скоро дупке пуно... Коп највећи ове сезоне, не рачунајући дерби...
Запад најзад може да добије прелазну оцену што се тиче посете, али остало је још доста места ка југу која су због бесплатног улаза морала бити попуњена, али... Исток доста празнији, штета што није било још Звездаша да попуне и ову трибину како треба... Не треба бити незадовољан, не бих да се гађам са цифрама, међутим дефинитивно је ово највећа посета (опет изузимајући дерби) која је виђена ове сезоне на Маракани... Ово је резултат ангажовања Делија и позивања Звездашке публике да нам се придружи у одбрани клуба и давању подршке свим снагама које желе добро Звезди...
Касније ћи се осврнути на детаљнији преглед дешавања на трибини, али морам да истакнем да овакво навијање и оваква атмосфера нису виђени дуго дуго на нашем стадиону... Ово је врхунац свега што смо урадили у сезони и по ко зна који пут показали да смо далеко изнад квалитета фудбалера, стручног штаба а да не причам о руководству... Не кажем да смо на претходним утакмицама били лоши, чак напротив, толико смо били добри, да нисам очекивао да од тога може боље, али свака следећа утакмица ме демантује... Толико позитивног набоја је морало да експлодира и донесе певање и скакање какво се неда видети баш тако често на некој трибини широм света...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
ако неко има још фотографија старије екипе, молио бих да их постави...а може и на пп
sever je srbija
Јел може неко да каже шта је са дечком кога су износили до штанда?
Threads: 1
@ Red Star Forever .. Слажем се за све што си рекао само мислим да је ово најбоља бројност од почетка сезоне једино нисам сигуран за апоел,јер на дербију мислим да није било ОКО 20000 звездиних навијача,јер ваљда рачунамо само нас,а не и гробаре,тако да још једном свака част...
Ево и ја да се захвалим свима који су дошли били део вог спектакла,ово је прави и једини начин да помогнемо нашем клубу.
Као и неке још ту,мене је одушевила старија екипа и застава Зулу Вориорс.
Не постоје речи да се опише данашње навијање, посебно оно у другом полувремену. У једном тренутку, шипка је успела да подигне на ноге и исток и запад. 8) Било је невероватно видети да цео запад скаче. Рекао бих да је ово данас било непоновљиво, али нећу, јер бих желео да се понови. ;D
Бројка није лоша, није се могло очекивати бог зна шта. Петнаестак хиљада уз онакву атмосферу, испуњен север, испуњен запад... Више него добро. Убеђен сам да ће, уз позитиван развој догађаја око избора, многи који су дошли данас - долазити и наредне сезоне, а управо нам је то и циљ, зар не? Многи су били буквално запањени атмосфером, видели да то баш и није како гледају на ТВ-у и читају у новинама.
Мобилизација ће бити дуг и тежак процес, а овакве ствари су нам одлична полазна основа.
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
(05-24-2009, 08:36 PM)KizaLion link Wrote: www.delije-caffe.net/razno/united-force2.jpg
Ок ајмо поново ...
Дакле , кооолико треба бити ретард и написати ОВАКВУ ПАРОЛУ ?
Ал нећемо о њима ... отпадци ... ;D
Само једна реч - ПОНОС !
Браво Цигани , браво Звездаши !!!
Threads: 38
Значи како се кренуло из Новог Сада видело се да ће бити масе.2 пуна вагона у возу,зајебанција,стиже се раније ал се време лепо користи да се узму неке паре,попије пиће па на стадион.Север се брзо пуни,и што је већ горе вероватно напоменуто,запад лепо испуњен.Зајебанција креће када Радови навијачи улећу на трибину и траје до краја,па и после утакмице.Велики број бакљи,димова,прелепа кореографија,препевана песма "Сваке ноћи сањам ја" за радовце и заврсава се са много брзи сте.Трибина пар пута подељена,лепо је грмело,довикивање са западом,које ме је морам рећи јако одушевило,певање заједно са дечурлијом,са старијим особама,са родитељима,непроцењиво.Запад се на тренутак претвара у север,лудује,ђуска,тапше.БРАВО ДЕЛИЈЕ.Шта још додати,сви у Крушевац,да завршимо како само ми знамо и умемо.
Е , да, на трибини је летела она лопта за базен,буздовани и траке,новина на трибини.
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ,ПРВИ ВЕЛИКИ КОРАК ЈЕ НАПРАВЉЕН !!!
ауууу...данас је била лудница,много добро,ево ко није видео шеталицу
значи зло,супер,нема шта да се прича
|