Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
(04-25-2009, 09:17 PM)фрактура link Wrote:
Quote:ЧЕКА СЕ ПОТЕЗ „ДЕЛИЈА“
БЕОГРАД је излепљен плакатима - „делије“ зову све да у што већем броју дођу у недељу (16.00) на утакмицу Црвена звезда - Борац. Навијачи су изнели своје захтеве, тражили оставке комплетног руководства, а отишао је само председник Дан Тана. Истовремено, „делије“ желе максимално да помогну екипи у жељи да осваји Куп Србије.

извор-новости

Такође сада у емисији на ртс-у која се бави нашом лигом,коментатор у најави за сутрашњу утакмицу споменуо је нашу акцију...

Сасвим коректно од Новости.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Сутра мора да објаснимо неке ствари свима... Да буде лудница 90 минута без прекида...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ, ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
сјајно издање данас!
бројност одлична,дакле акција полако успева,ал мора нас бити још више из текме у текму!
грб испао јако добро!
АЛ МОЖДА ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС!

Attached Files
.jpg   gRcZ55sDPpIMG_5346Small.jpg (Size: 67.11 KB / Downloads: 50)
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Текма је одрађена по мени феноменално..прво полувреме смо цело певали против управе,друго полувреме почиње са кореографијама,на картонима је био грб делија..невиђена лудница уз још једна победа и титула...и бројност је била одлична..и да умало да заборавим,било је одлично и оно са папирићима кад смо поцепали картоне...
мосхато
Два видео записа, а биће их још:
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_koreo.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_papirici.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(04-26-2009, 06:04 PM)KizaLion link Wrote:Два видео записа, а биће их још:
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_koreo.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_papirici.wmv

кизо не ради први видео запис!
Данас смо били без грешке,папири са натписом делије север,грб је испао врхунски.Навијање стварно одлично свака част ! мада могли су да се прикључе и они што су седели (на северу мислим,а било их је поприлично) Добар утисак,и нема да разлога да нас на следећим утакмицама буде мање.Управа напоље.
Данас је било одлично на северу. Ко није дошао зајебо се гадно. Бројност одлична али као што рече човек овако мора до краја да буде, а и још боље. Цело прво полувреме смо певали против олоша који нас је упропастио. Било је са благим падовима али добро. Кореографија је испала одлично. Навијање у другом полувремену одлично али са мањим падом у задњих 10 минута. Жао ми је било што нисмо отпевали како треба ,,На целом свету само Црвена Звезда'' , песма је одлична. После текме била је јурњава на команди са жандарима и гробарима. Најјачи је био кер кад је са све коњем пао на тротоар ;D
Следећи викенд сви на Карабурму. Да наставимо започето.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
(04-26-2009, 06:23 PM)Corleone link Wrote:После текме била је јурњава на команди са жандарима и гробарима. Најјачи је био кер кад је са све коњем пао на тротоар ;D

хахах значи сцена деценије Smile    Ја сам црко од смеха кад сам видео у све оној бежанији по аутокоманди Smile
(04-26-2009, 06:10 PM)Јоца ДС link Wrote:кизо не ради први видео запис!

сада ради, ево још три
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_skakanje.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_pesma.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_borac_3krug_uprava_napolje.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)