Threads: 8
Све похвале за видео снимке...Импозантно!Изглед трибине за десетку!
Мислим да би могли да покушамо чучњеве са Још једна победа и титула,само имајући у виду и скакање уз ту песму нама физички неактивнијим упале не би гинуле ;D
Што се тиче оне поделе кад смо певали Још једна победа,мислим да је мало теже било извести оно спуштање и подизање барјака,што због ветра што због величине самих барјака...Са оним мањим да,али са већим теже мало...
Што се тиче бројности за нијансу мање него против Баната,али свакако задовољавајуће.
Threads: 0
Нису били ни Руси ни пијани,само им било врућина па да се расхладе мало људи(док сам ја стајао поред и тресао се од зиме у јакни).
По мени много боље одрађена акција са барјацима јер ове да кажемо средње барјаке људи нису бацали већ су се вијорили.Ове мале би можда требало избацити из употребе.
Ти што су се скидали су наши,Срби,нису били Руси.Код њих је била права лудница,момци навијају,скачу целу утакмицу,стварно су направили добру атмосферу.
Да ли су то они што су певали код штанда?Тај део где су они стајали је био као нешто ограђен,мени је изгледало као да је био резервисан за њих.
Ако и следећу утакмицу буду стајали ту,ја ћу са њима,ту је била права навијачка атмосфера,певају,урлају,скачу,гурају се,падају једни преко других... А нико да се нешто мршти или да позира.
(11-29-2008, 10:39 PM)фкцз link Wrote:1.нису руси
2.без капи алкохола!
!!!
Threads: 38
Мени се много допада кад стално нешто гори.  Надам се да ће то постати пракса. Само бих још да се осврнем на ове педере из клуба.
Јебало их њихово фер и спортско навијање!
Јебала их упозорења на семафору!
Јебала их упозорења са разгласа!
Јебо их онај који пушта музику чим се утикмица заврши не би ли покушао да преклопи нашу песму!
Сисице једне, немају осећај за клуб у којем раде!
свиђа ми се навијање...лепо одрађена кореографија...
Што се тиче оне поделе кад смо певали Још једна победа,мислим да је мало теже било извести оно спуштање и подизање барјака,што због ветра што због величине самих барјака...Са оним мањим да,али са већим теже мало...
са овим се слажем...јер је мени било тешко са барјаком...
све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
не буде ли звезде тада неће бити ни нас...
кад шавија завија цео север навија...
Threads: 5
Осврнуо бих се само на оно што је рекао david.v што се тиче шалова и осталих одевних навијачких предмета.
Видео сам јуче мноштво ликова,који носе тако неке фуш шалове из Буди фин продавнице и ко зна још одакле.
То су глупости,оригиналан шал наше групе не кошта сигурно више него тај из Буди фин.
А куповином наших производа би сигурно допринели побољшању трибине.
Још ту није крај,видео сам једног лика са капом Реал Мадрида!?!?
И још лика који има онај вунени штрикани шал као црвено бели,а види се да има кеша да купи оригиналан шал.
На томе би требало мало да се поради,како би утицали на навијачку свест наших људи.
А што се тиче навијања,било је добро,нови барјаци,пиротехника,мало гимнастике 
У последње време стварно делујемо много лепше,озбиљније,разноврсније.
Делије свака част,само напред!
Threads: 8
11-30-2008, 04:26 PM
(This post was last modified: 11-30-2008, 04:50 PM by фрактура.)
(11-30-2008, 09:13 AM)Пијанац link Wrote:Јебало их њихово фер и спортско навијање!
То и мени максимално иде на живце >  Шта мисле да постигну са тиме,као престаћемо кад се онај мамлаз са иритантним гласом јави са разгласа или упозорења са семафора имају намену да нам утичу на психу тако да следећи пут то не радимо ;D
Размем да се буне ако убацујемо у терен ал' то више и не радимо,осим у посебним сллучајевима ;D,чак се и бацања на стазу своде на минимум...Углавном ни мало не утичемо на ток дешавања на терену.
Мислим да би некако требали да их испрозивамо за то...Нпр. са паролом ''Нећемо да навијамо фер и спортски,јебавала вас упозорења''
Threads: 61
(11-30-2008, 04:02 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote:Још ту није крај,видео сам једног лика са капом Реал Мадрида!?!?
И још лика који има онај вунени штрикани шал као црвено бели,а види се да има кеша да купи оригиналан шал. Шта си ти урадио поводом тога? Зар не би свако од нас требао да ради на томе да нам Трибина буде све боља и боља. Свако онолико колико може и уме.
(11-30-2008, 09:13 AM)Пијанац link Wrote:Јебало их њихово фер и спортско навијање!
Јебо их онај који пушта музику чим се утикмица заврши не би ли покушао да преклопи нашу песму!
Сисице једне, немају осећај за клуб у којем раде! То што пзивају на фер и спортско навијање је обавеза и то се ради на сваком стадиону, нису то ови наши измислили. А што се музике тиче, за то им треба јебати матер!
Threads: 1
Фантастична атмосфера,навијање брука добро,димови и бакље на нивоу,заиста све похвале,браво за нас!Надам се да се браћа нису разочарала ;D Идемо Делије,да буде још боље у Јагодини!И још нешто,чини ми се да је много боље навијање када нас има мање. . .Можда грешим,али то је моје мишљење!Не кажем да људи не требају да долазе,али ко неће да навија има исток и запад,а и одатле се много боље види!
|