11-28-2008, 09:37 PM
Субота 16 часова, знате шта је чинити...
Долази Чука
|
Претпоследња утакмица на нашем стадиону ове године,морамо сутра да се појавимо у што већем броју упркос хладном времену и киши која ја најављивана(мада не постоји безвезе песма "по зими,киши,сунцу...
![]() Значи да одрадимо то како треба,да Север опет буде епицентар лудила! П.С. Као и до сада,ко колико може нек понесе неки динар како би помогли Урошу и његовој породици. п.с.2 ако може неко да ми помогне како да ставим слику на профил,попшто сам нов овде и не сналазим се баш најбоље. Хвала унапред ![]()
није последња текма на мари.
последње коло зимског дела је против хајдука, баш на мари. мада то не мења чињеницу да је важно да се појавимо у што већем броју. идемо делије... МОЈА ГРЕШКА, НИСАМ ПАЖЉИВО ПРОЧИТАО.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
11-29-2008, 10:07 AM
Дечко је рекао да је претпоследња утакмица на Мари. Други пут боље мало прочитај да не би писао глупости!
11-29-2008, 01:05 PM
Аргентина на северу ;D
11-29-2008, 08:04 PM
Видео запис са почетка полувремена:
www.delije-caffe.net/video/2008/cz_cuka_pyro.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-29-2008, 08:16 PM
Још једна веома добро одрађена утакмица. Друго полувреме боље од првог. Нови барјаци и један велики СПАРТАКОВ. Одлична кореографија на почетку другог. Као и у Ивањици ја сам године певало се са ''чучњевима'' што је веома добро.
...идемо даље...
навијање одлично као што је земунац рекао добра кореографија са балонима и заставама,добра бакљада и није певана нова песма,и колико сам видео неки ликови су имали шал правда за уроша.
мосхато
Чучњеви,нови бубањ који је добро звучао,али на крају је пробушен(квалитет му није јача страна),гласно певање свих 90 минута,мали ,средњи и велики барјаци,заставе Спартаковаца,велики барјак Фратрија,затим застава Косово је Србија,Калуга,мала застава царске Русије,застава Гладиаторс и велика ударна застава Фратриа,мноштво пиротехнике,браћа Руси,а било је и браће из Грчке(најјачи је лик са дугом црвеном косом,чини ми се сав је у неком панк фазону),биле су и кесе за помоћ Урошу,балони и коначно шарпата од шалова који су се вртели неколико пута.Е овако,приметио сам да нам је доста шалова и капа са грбом Олимпијакоса већином из Буди Фин,људи дају паре њима,уместо да имају да купе производе Делија на штанда или у ревији или било где,то би додатно помогло групи,ова ствар се мора решити,мислим гледам људе долазе на текму са шалом и капом Олимпијакоса,немам ништа против наше браће,али ми навијамо за Црвену Звезду.Можда имају неки оправдани разлози зашто се не могу купити производи Делија,у некој продавници ??? .
И да заборавих била је и застава са грбом Москве,а она туча је недопустива,чуо сам да је повод била лопта :o . |
« Next Oldest | Next Newest »
|