Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Трећи Кафеов турнир!
Ма има да играте бре, доста навијања, зар вам није потребно мало одмора од напорене сезоне Big Grin

Ето и овде су момци потврдили и у разговору са мном да ће вероватно доћи, а спречиће их једино лоше време кога ако је веровати прогнозама неће бити... Дакле чека нас леп и сунчан дан и добар провод...

За сада са моје стране учешће потврдиле следеће екипе:

1. Победник (за које вероватно играм,али видећемо који ће
састав имати ДЦ па можда и будем ту ако неко
фали)
2. Синови Јоце Амстердама
3. Рифф Рафф 1
4. Рифф Рафф 2 (вероватно)
5. Психо Унит
6. Делије Шабац
7. КБ (још у преговорима да ли ће да се скупе)

Дајте имена Ваших екипа... Вероватно ће бити још по пар људи у овим поменутим екипама па ћемо играти или са изменама или ће се оформити још нека екипа...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Ма има да играте бре, доста навијања, зар вам није потребно мало одмора од напорене сезоне Big Grin

Ето и овде су момци потврдили и у разговору са мном да ће вероватно доћи, а спречиће их једино лоше време кога ако је веровати прогнозама неће бити... Дакле чека нас леп и сунчан дан и добар провод...

За сада са моје стране учешће потврдиле следеће екипе:

1. Победник (за које вероватно играм,али видећемо који ће
фали)
3. Рифф Рафф 1
5. Психо Унит
6. Делије Шабац

Дајте имена Ваших екипа... Вероватно ће бити још по пар људи у овим поменутим екипама па ћемо играти или са изменама или ће се оформити још нека екипа...

sta bre da li cemo se skupiti :zbunjen jel to neka prozivka za kikboksere :nene ... stizemo u istom sastavu kao i prosle godine. Big Grin Trofej mora biti odbranjen Confusedampion ....

ps u pregovorima smo sa marketingom Crvene Zvezde da nam urade majice na kojima ce pisati koliko smo kupova uzeli! Valjda nece opet da zajebu :rofl :rofl

Inace zvacemo se "druga ekipa" tako da kad vas neko bude pitao od koga ste izgubili vi samo kazete od druge ekipe :rofl

pozdrav vidimo se u nedelju...
Reply
КБ нема везе са кик боксом, далеко од тога да би се шалио са кик боксерима Big Grin Знају људи шта је то...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Prijavljujem ekipu pod nazivom: Zuta Osa

Dolazimo iz svih krajeva grada od Dorcola do Zemuna i bicemo nezgodan protivnik svakom ko se nameri na nas Big Grin
Reply
Имам незваничну информацију да ће за Синове Јоце Амстердама, ако уђу у финале, играти један првотимац Звезде Smile
Reply
Quote:1. Победник (за које вероватно играм,али видећемо који ће
фали)
3. Рифф Рафф 1
5. Психо Унит
6. Делије Шабац

8. "Аца Радовић" екипа (потврдила долазак)
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Nesrecno smo izgubili posle penala od pobednika turnira KB-a kojima i ovom prilikom cestitam Smile

Ima dana za megdana, vazno je zezanje namigivanje
Reply
Замало да избаците двоструке освајаче Купа Кафеа! :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
'Ajde bre neke slike, izvestaji... Confusedampion Confusedampion Confusedampion

SAMPIONI!!! ;pljuga
Reply
Bas mi krivo sto nisam stigao na turnir Sad malo pre sam izasao iz supa zbog :boks glupi zandari nisu hteli da me puste 24 h . Kako je bilo na turniru ? 100 % dobro zezanje ii kvalitetan fudbal Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)