Threads: 24
Žandari odavno ne dozvoljavaju parkiranje kod Pionira - totalno debilno. Nije prvi put da masa ljudi sa kartama ostane van Pionira. Po mom mišljenju isključivi krivci su murija i obezbeđenje koje pušta koga stigne za 100-200 kinti.
Uostalom, Pionir je često bio poluprazan ove sezone, otkud sad odjednom tolika navala :o
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 3
Kako to mislis tolika navala? Pa Zvezda je igrala sinoc cetvrtfinale Uleb kupa posle ko zna koliko godina. Ja kazem jesam fudbalski navijac ali igraci su zasluzili igrom i zalaganjem da se na basket ide...i ne samo tad neko uvek da se ide pa ljudi to je nas klub?! To je moje misljenje.
Pozdrav
Threads: 76
Quote:КК увек даје неку количину карата Овог пута су дали само 60 карата...
Онда настаје хаос када се добија информација да ће још толико људи ући на број...
Због чега се уопште узима та милостиња од управе? :o
Како мислимо да будемо велика и озбиљна група ако препуштамо логорашима да они одређују број колико нас има?
Шта значи то узети 60 карата?
Зашто то нико није поцепао и запалио?
Одеш лепо шмекерски као господин човек купиш себи и екипи карте и ако те не пусте са картама у халу, дигнеш је у ваздух. namigivanje
Threads: 17
Na utakmice se ne dolazi u 5 min. do 18 casova.
Nego braco u 17h ste svi vec trebali da budete unutra.
Ja sam usao bez ikakvih problema. A najaci su ovi sto dolaze 10. minuta pred pocetak meca i hteli bi da imaju super mesta itd.
Threads: 0
Quote:Na utakmice se ne dolazi u 5 min. do 18 casova.
Nego braco u 17h ste svi vec trebali da budete unutra.
Ja sam usao bez ikakvih problema. A najaci su ovi sto dolaze 10. minuta pred pocetak meca i hteli bi da imaju super mesta itd.
Чак и да је већина дошла тад,сви који су имали карте су морали ући па макар улазили до полувремена.За то што су остали напољу нема оправдања,алисе слажем да треба доћи раније.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 17
Nije uprava kriva sto je murija odlucila da zatvori kapije, jer je smatrala da treba da ostanu neka prazna mesta.... iz bezbedonosnih razloga ...
To nema nikakve veze sa upravom.
Sto se murijasa tice, kada sam ja ulazio u pionir jedan je ladno rekao nama koji smo stajali u redu ajde cigani :o lepo stanite dva po dva u red, kao u vrticu. :batine
Sve ih treba poslati na lecenje.
Threads: 0
Ја нисам кривио Управу за ово синоћ,за разлику од многих.Ко зна можда и јесу криви,али треба сачекати да се све испита,тереба мислити хладне главе,а не одмах дрвље и камење.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 22
Crvena Zvezda uputila izvinjenje navijačima
01.03.06. 13:30
Košarkaški klub Crvena Zvezda zahvalio se u saopštenju za javnost svim navijačima "koji su prisustvovali meču u Pioniru protiv Dinama iz Moskve u četvrtfinalu ULEB kupa i pomogli u pravljenju veličanstvene atmosfere."
U saopštenju još stoji: "Svim onim simpatizerima kluba sa Malog Kalemegdana koji nisu uspeli zbog velike gužve da udju u halu Pionir u utorak, Crvena Zvezda se izvinjava i poziva ih da sa kupljenim ulaznicama za meč ULEB kupa prisustvuju utakmici 21. kola Goodyear lige, u subotu, protiv Vojvodine od 19:00h".
Threads: 3
Bas mi je drago sto se fudbalska atmosfera vratila u pionir.Vratila se i Evropa u nas pionir tako da se sve poklopilo.Iskren da budem zao mi je sto nas nije bilo(bar ne organizovano i navijacki) i na nekim od predhodnih tekmi jer ova ZVEZDA stvarno to zasluzuje.Gledao sam ovih meseci manje-vise pozorisnu atmosferu u pioniru sto mi je stvarno smetalo.To je onaj osecaj kad vidis kolko malo momcima fali da prelome tekmu,ali nemaju krila to da ostvare.Stvarno bi voleo da se ovo sto je pocelo na KUP-u i sad protiv Dinama nastavi i da sad kad pocne nasa Superliga i Plej-of krenemo i na basket organizovano i sa koreografijama i ludilom,istim onim kao i na fudbalu(koji vise volim i na koji redovnije idem),jer opet ponavljam ova ZVEZDA to zasluzuje.Imam ove sezone nikad jaci osecaj da cemo i titulu posle tolko godina da vratimo kuci. ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
Threads: 83
Боко, па људи суботом и недељом касне на фудбал када се углавном не ради, а имај у виду да је јуче био радни дан... Треба искоренити та кашњења али треба неко ко организује текму мало и да размисли да већи део циљне групе која долази на утакмицу ради до 17ч и да треба да стигну одавде и оданде до хале... Ту је само мало мозга требало укључити, ништа више... А о бројци од хиљаду људи који су испушили са картама тешко је говорити... Можда 500, али више од хиљаду је остало испред, нису сви имали карте...
И што рече лаки стар лепо треба купити карте а ту милостињу поцепаш и кажеш марш у пишку материну,али многи су мислили хала је полупразна целе сезоне сем када се игра са комшијама, па што би и синоћ било другачије... Али очигледно неки постају навијачи само када се игра четвртфинале а пре тога их заболе и за Звезду и за нас остале што се вучемо целе сезоне по разно разним халама, стадионима, и кад смо лоши и кад смо добри...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "