Threads: 0
Jedno pitanje koje i nije vezano za navijanje mada mozda u neku ruku i jeste. Da li neko mozda zna hoce li se termin odigravanja domacih utakmica pomaknuti za vecer ili bar kasno popodne kao sto je bilo u jesenjem djelu sezone na par utakmica?
Threads: 2
Mozda do toga dodje u par poslednjih kola kada i vreme bude lepo...
Inace prva utakmica kod kuce posle dugo vremena tako da ocekujem odlicnu posetu na Severu i odlicno zezanje...
Threads: 1
treba da nas dodje sto vise ....
apelujem na dolazak...
prva tekma kod nas treba da se pokazemo
:flasa :megafon ;pivo
Threads: 17
Quote:Jedno pitanje koje i nije vezano za navijanje mada mozda u neku ruku i jeste. Da li neko mozda zna hoce li se termin odigravanja domacih utakmica pomaknuti za vecer ili bar kasno popodne kao sto je bilo u jesenjem djelu sezone na par utakmica?
Изгледа да од тога нема ништа.
Threads: 10
Карте за Север су 200 дин.Ова цена не сме да буде препрека да се сутра појавимо у што већем броју!
СВИ НА СЕВЕР
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Da li neko zna hoceli biti prenosa na nasem sajtu?
Threads: 17
Quote:Da li neko zna hoceli biti prenosa na nasem sajtu?
Posto je bilo planirano da se pare za zakup servera skupe placanjem clanarine na sajtu, a do toga nije doslo jer klub nije dao odobrenje, do daljnjeg ce se prenositi samo tekstualno. Proslu polusezonu marketing SD-a je placao server, ali posto nikakav pomak po pitanju clanarine nije napravljen, odlucili su (ili je to uradio Avramovic sam, zaista ne znam) da prestanu sa audio prenosima.
Dragance, Deki, Vasili i ja cemo uciniti sve da audio prenos sto pre zazivi jer znamo da to mnogo znaci onima koji nisu u Srbiji, ali ne moze se glavom kroz zid.
Zaista mi je zao.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 15
@kiki
koliko kosta zakup servera mesecno...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
To je bilo moje prvo pitanje, ali covek koji moze da nam da odgovor je trenutno na odmoru.
Koliko se secam iz prica kada je sve pocinjalo, to i nije tako skupo. Mozda bi za mene kao jedinku bilo, ali za klub sigurno ne.
Uglavnom, ovu vest smo saznali pre 3-4 dana (Dragance se od soka jos nije oporavio, a i mi ostali smo pomalo bolesni) i tek treba da se nadjemo i izdogovaramo oko svega. Dakle, sto se tice prenosa sa Marakane, Borac ide tekstualno, a za kasnije cemo videti.
..baklje gore, pesma cigana...