Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CZ - Borac, subota 25.02. 13h
I manite se glupih postova da li dolazite na utakmicu, ne dolazite i slicno...
Trebali bi da solidno napunimo kop na Severu protiv Borca
Realno, sta drugo mozemo da pricamo osim toga KBB?! Podrazumeva se da svi moramo da dodjemo na tekmu i da povedemo jos nekog ako mozemo, a ostalo je sve kao i obichno...Dakle, samo je potrebno obavestiti ljude ovde kad je tekma, a posle tekme cemo pricati o utiscima, jer ovo nije neka znacajna tekma da bi imali da pricamo o necemu pre nje....osim :flasa ..POZZ!
lo vi do istoka ste vi normalni bre? Ceo zivot vas opominjem bre koji vam je *urac?
Ma samo jos da bude lepo vreme.... :flasa ;pivo
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Ми знамо шта нам је чинити,а они нек се позабаве за ''њихово''...
Са званичног сајта ФК:

Позив навијачима
23.02.2006

Драги звездаши

Црвена звезда је други део сезоне започела победом и на тај начин наставила пут ка освајању шампионске титуле. Тријумф над Вождовцем је остварен уз вашу подршку која је, као и током целе сезоне, била изузетна. Без ње наш и ваш тим сигурно не би био на позицији на којој је сада.

Зато вас позивамо да и у суботу дођете на утакмицу са Борцем, која се игра у суботу 25. фебруара од 13 часова, и помогнете тиму да забележи нову победу. Жеља нам је да на нашем стадиону буде што више навијача јер није исто побеђивати са вама или без вас. Дођите да се радујемо заједно и покажемо снагу Црвене звезде.

:ruke
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Quote:Trebali bi da solidno napunimo kop na Severu protiv Borca
Trebali bi da napunimo solidno TRIBINU protiv borca.
Управо то!!! Ако нас буде као на Вождовцу (мислим и на оне који су остали ван стадиона) биће попуњавање трибине... И не смемо да се вадимо на лепо и ружно време, јер и по киши, Сунцу,снегу, кошави... Слажем се да је лепо време мотив више, али лагано, биће лепог времена, сада нам је битно да будемо масовни као пре недељу дана...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Evo jos jedne utakmice u nizu koju ZVEZDA treba rutinski da zgazi protivnika,a mi kao i uvek budemo pravi pa napunimo SEVER.Stvarno mislim da je sve ostalo suvisno.Jedino sto bih zeleo,a sto mi je stvarno falilo protiv Vozdovca jesu baklje i dimnjaci.Stvarno bi bilo dobro da otvorimo prolece na MARAKANI jednom dobrom bakljadom... ;pljuga

...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
Nema puno mudrovanja... Zna se, pravac Severna tribina Marakane....
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)