Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
офк-ЦЗ, карабурма, недеља 06.11. у 13h
победе и порази НЕ СМЕЈУ да буду мерило наше бројности и љубави!
Идемо Делије, сви на Карабурму!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Сунце је данас огрејало Београд, Карабурму,Звезду и све нас којима је пао мрак на очи после суморне и тужне вечери од пре пар дана... Баш као што су сви који су читали летак на данашњој утакмици видели, после пораза треба бити прави и испратити екипу у следећој утакмици... Тако смо данас и одрадили... Трибина испуњена максимално, коп се дефинитивно повећава из утакмице у утакмицу... Као што сам и рекао јуче да Београд мора да одради утакмицу у пуном броју, то се и остварило али за сваку похвалу су и екипе из унутрашњости... Доста их је било а посебно бих издвојио момке из Шапца, било их је 40 данас...

Данас сам мало закаснио, док смо се скупили у крају, па док смо испроверавали графите које смо цртали ноћас у врло алкохолисаном стању, прође доста времена и отуд стижемо тек у 15-том минуту... Испред стадиона још увек гужва а унутра хаварија... Дупке пуна трибина... офк-оваца 150-200 на њиховој трибини, исток солидно попуњен а запад само по средини.... Испоставило се касније да је запад већински био НАШ...

У првом полувремену солидно навијање, ок атмосфера, уз стандардне песме... Нешто сам шврљао по трибини тражећи ове, оне, а и с обзиром на закашњење не могу нешто још специјално да додам за утисак из тог дела игре...

Почетак другог полувремена, бакљада, гласнија песма и на терену све боља Звезда која напада ка нама... 15-ак минута пред крај пада гол уз случајно или не Дај гол, дај гол.... До краја атмосфера на максимуму, песма без престанка, као уосталом и од самог почетка текме, пардон од мог доласка, али не сумњам и од почетка... На крају момци испраћени са Добро знај и морем црвено белих шалова...

Идемо даље, све нас је више, коп све бољи, Звезда све јача... У з још само мало труда и воље сви снови севера ће лагано почети да се остварују...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ipak sam danas Ofkin stadion napustio srecan. Mislim da je ova pobeda 80% zasluga severa jer su momci i danas loshe igrali. Nema veze dobili su podrshku, a hvala Bogu dobijace je i ubuduce.

Aleee, Zvezda je danas pobedila
nek peva Marakana, nasha je titula!!!
Reply
Ispravka:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...006/ofk_cz
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Једва смо дошли до победе.

На полувремену се делио летак у коме је написано да се не посустаје са доласком на утакмице, са навијањем без обзира што смо изгубили од Базела.

Следеће гостовање је Земун, и то тек за 13 дана.
Reply
Hteo si da kažeš da je sledeća utakmica protiv Zemuna a sledeće gostovanje Tromso tj. u prvenstvu Novi Sad.
Nemojte nikad izdati nas!"
Reply
Quote:Следеће гостовање је Земун, и то тек за 13 дана.
sledeca utakmica je zemun na marakani za 2 nedelje, a gostovanje je tek za 3 nedelje u novom sadu ako se ne varam.. namigivanje
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Da bas tako, napisah gostovanje umesto utakmica...

Pre gostovanja u Tromsu, 24. novembra, igra se jos jedna utakmica u basketu, 22. novembra u Frankfurtu gostuje Zvezda (ULEB cup, sreca da nije Jadranska). Posle toga Vojvodina i Strazbur.

Evo i jednog video zapisa:

www.delije-caffe.net/video/bakljada-sa-ofke.avi
Reply
Ljudi ja neznam da li ste vi videli koliko su ljudi sa zapada bili srecni kada smo se dovikivali sa njima!!! A tek posle utakmice kada su krenuli da izlaze svi bili okrenuti prema severu i aplaudirali nam!

Ali ipak... Evrigo, evrigo ,evrigo... :boks
Reply
Најјачи утисак са јучерашње текме су оставиле две клинке које имају мало више од 10 год. и стајале су испред мене,а драле су се буквално речено.....
То показује колико смо моћни били данас,а наравно још једном свака част Легенди која је узела мегафон у 2.пол и развалили све до краја.....
Даће Бог да више ова јебена пруга буде готова следеће недеље да неморам за јебену Карабурму изгубити цео Божји дан.....
Следећи Мунзе тек за 2 недеље,треба дочекати.....
[Image: 38968606tp6.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: