Threads: 4
Quote:Север је 100 дин. Исток 200, запад 300.
Бојим се да ће бити пуно позера на Северу...
...опет...
:batine
Не верујем баш, ваљда Ш не мора да понавља оно све што је рекао(све истина, слажем се 100%) у Кули. Значи да ли ви треба да се напијете да би имали жељу да певате за ЗВЕЗДУ?! Поставите себи то питање у тренутку када уватите себе да не певате и да само блејите безвезе. Мислим ОК, има ту и много старијих од мене који не певају, ја знам ко су они, шта су урадили до сада за Север и ја их поштујем али зар неби било моћније када би сви певали ко ненормални?! Наравно да би!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 8
Svi vremenski uslovi za dolazak na Maru su sredjeni, prema tome nema opravdanja svi na Marakanu da bodrimo Sampiona...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 18
Onaj kome se navija, docice i po svetojovanskom mrazu ako treba, a ovi ostali ce uvek naci neku zamerku za svoj izostanak..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 3
bas tako....
ko zeli da navija danas ide na tekmu da uziva u igri i novoj pobedi...
tekma je za sat i 20 min...
ja sada idem na tekmu da navijam zajedno sa svima na severu

ampion

ampion
:ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
Threads: 9
2500 ljudi na premijeri?????????
KATASTROFA :batine
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 4
Bilo toliko, sta da se radi. Cestitam, dobro ste se culi!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Threads: 3
ma bila je ova tekma odlicna...
2500 ljudi...
transparent hocemo titulu....
bakljada(samo ne znam sta je bilo ispisano bakljama???Da li neko zna???)
odlicno navijanje....
pobeda i dva gola boska
:ruke :ruke

ampion

ampion

ampion
Threads: 2
Threads: 76
Threads: 0
Nas 10 iz Subotice , iako smo ochekivali da ce nas doci 15 u zadnjem trenutku nekima su iskrsle neke stvari pa nisu doshli .
Zapalili smo jednu baklju , na koju sam se Bogu hvala opekao , jer je nenormalno prshtala .
Shto se samog puta tiche nije bilo nekih preteranih cimanja ( sem onih uobichajenih sa kondukterom ) nije bilo . Nekim pilicarom smo krenuli iz Su u 14.49 i drkali se do Bg sve do 19:10 . U vozu ekipe iz Ns-a , Indjije i mi , ne uzmite mi za zlo ako sam nekog zaboravio .
Na marakanu smo stigli koji min pre pochetka tekme , dok smo kupili karte ushli smo na stadion tek koji min pre Vozdovchevog gola . Navijanje solidno ali sa padovima .
U povratku na zel.stanicu stizemo oko 22 jurimo da jedemo jer niko od nas nije nishta pojeo chitav dan sem toga shto smo u dolasku pojeli jednu pishljivu kesicu chipsa . Dolazimo na peron de zatichemo oko 10-15 ljudi i samo dva spavaca vagona za Suboticu . Tu dovlache jedan vagon , i pochinje neko cimanje sa zandarima koji pochinju neshto da seru kako im je pun kurac nas i da zele da idu kuci da se odmore i spavaju . Na kraju nas pushtaju u vagon da se nas po mojoj proceni 60ak gura u onom malom i skuchenom hodniku . Mesta za sedenje je bilo samo na uzasno prljavom podu ( medjunarodni voz :lol: :nene ) . I tako smo lepo stajali do Subotice u koju smo stigli u 2h posle ponoci .
Toliko od nas .