Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obilic - C.Zvezda 21.05-17h
Quote:Kako to

Tako to!
Quote:Ja sam stvarno u velikoj nedoumici.
Kako to nastavljen bojkot...

Брате, ми не бојкотујемо наш клуб (дали нам подршку), нити наше играче (дали нам подршку), нити своју трибину. Бојкотујемо Савез и Државу која нам брани да на стадионе уносимо своје навијачке реквизите. Да је Делијама поново било забрањено да унесу заставе, не знам да ли би се уоште улазило на стадион или бисмо опет напуштали стадион. Овако пошто је навијачима дозвољено да унесу реквизите остали смо до краја утакмице с тим што је репертоар био подељен на навијачке песме и бојкот-песме и скандирања. Поново су се низале прозивке : "Фудбалски савезе ти си брука целе Србије", "Министре, јави се овце не би за тебе гласале", "Звездина звезда, ти ниси звездина звезда", "Спорт је новина жандарска",певана је песма "упалићу бакљу ја..." с тим што се уместо "бандо црвена" певало "пичке из савеза", затим ове нове две песме што их помињу Неша и РСФ о вукси шерифу и слобиним жандарима...тако да бојкот се наставља оном жестином колико буду биле жестоке ЗАБРАНЕ, капираш?
[Image: pobednik.jpg]
Иако не знам када то није било тако, јуче смо само потврдили како може да се направи лепа атмосфера, уз заставе, бубањ и пиротехнику.. иако је терен био тик уз ограду нисам видео да је икоме засметала димњада, бубањ или заставе на огради, можда им смета Брус Ли који им прети на скоро свакој текми са ограде!
п.с.само да споменем и једну велику трагедију која је јуче погодила навијачки покрет у Србији, један дечко из Пингвин Бојса(88 годиште) је трагично изгубио живот након што се педолино преврнуо у Сутомору пошто су тамо провели неколико сати пре утакмице њиховог клуба.. Милоше, нек ти је вечна слава! Ужас!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Stvarno uzasan dogadjaj.
Slava mu Sad
Quote:
Sale_BORSKI Wrote:Kako to

Tako to!

Zasto ondma takav stav. Mi Delije iz unutrasnjosti nemamo ponekad dovoljno informacija pa je sasvim normalno da se postavlja takvo pitanje. Jel se sprema neko ludilo za kup? Trebalo bi da napravimo havariju na JNA. Samo da dodjemo u sto vecem broju, bice carski Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion
Quote:п.с.само да споменем и једну велику трагедију која је јуче погодила навијачки покрет у Србији, један дечко из Пингвин Бојса(88 годиште) је трагично изгубио живот након што се педолино преврнуо у Сутомору пошто су тамо провели неколико сати пре утакмице њиховог клуба.. Милоше, нек ти је вечна слава! Ужас!
SLAVA MU!
ve prolazi ZVEZDA traje!

Forum Jump:

Users browsing this thread: