Threads: 83
Pretposlednje kolo, vracar, nikad prazniji stadion obilica od kada Zvezda gostuje na njemu… Nisam ni na trenutak pomisljao da ne idem danas na utakmicu,ali izgleda da je vecina odlucila da iskoristi dan za neke druge akcije u svom zivotu… Pocinjem od moje ekipe ljudi sa kojima idem na tekme, veliki minus za danas, sam sam isao iz kraja po prvi put unazad ne znam ni ja koliko godina… No to nije problem, tu su dugogodisnja poznanstva sa tribine pa je palo okupljanje u gradu, pa kod stadiona, lagano cirkanje, opustanje polazak na stadion...
Ispred stadiona u tom momentu mozda stotinak Delija, tu su uglavnom svi vidjeniji i redovniji likovi, nema nepoznatih faca, uglavnom... Karta 300 kinti, mala nedoumica, medjutim svi uzimaju kove i krece se sa laganim ulaskom... Pretres do detalja, ponavlja se prica sa Nbgda-a, samo sto ovaj put nije bilo vatanja za genitalije... Ipak su uneti jedan bubanj i sve bitne zastave koje se i inace kace na ogradu... Bitan pomak, posle svih desavanja i zabrana... Kasnije se na tribini pojavljuje nesto veci broj ljudi i bilo nas je izmedju 200 i 250... Glupo mi je da spominjem, ali i to je slika nase navijacke scene, vitezovi, njih 30-40 na suprotnom delu tribine, neka decurlija, uglavnom, culi su se kako vriste u pauzama neseg pevanja... Krenulo se sa standardnim repertoarom, par nasih pesama, a onda smo se podsetili bagre iz fs-a, pixija, ministra i ostale zandarsko-grobarske koalicije... I dosta solidno, jer vecina je pevala i dosli su zbog toga a ne da bi zevali sa strane... Otpevala su se i dva nova hita, a jedan od njih je na pocetku drugog poluvremena ispracen sa desetak dimova...
“Vasi drugari, slobini zandari,
ne daju nikom pricu da vam kvari,
fudbalski savez obraza nema,
za navijace novi zakon sprema,
ale ale ale ale u zatvor za navijanje...” i
“Kad deca pevaju, zovite vuksana,
da ih po zakonu u zatvor otera,
na na na na vuksa za serifa”...
Onda Pantelic daje gol i atmosfera se dodatno usijava i krece Jedan je Pantelic Marko...Bilo je i jos nekih stihova na brzinu sklepanih... A onda i malo prozivanje cece...
Ko je jebo cecu, Vlada, Vlada, ko je jebo cecu, Vlada Mauzer....
I onda totalno ludilo iz zadnjih redova tribine…
OO God, OoO God Mauzer is retard, and you never walk alone... Mislim sta reci… Jos jednom za kraj otpevana Neka veceras svako zna… I momci su ispraceni sa Sampioni….
Jos jedno kolo i da se zavrsi ova mucna sezona za sve nas... Fakticki danas je nastavljen bojkot, ali bez napustanja tribine, sto se tice kupa u utorak, jos uvek se ne zna da li ce se ici na utakmicu ili produziti sa starim nacinom bojkotovanja olosa jer se ceka odgovor drugova iz mup-a vezano za unosenje koreografije, zastava i ostalih dozvoljenih rekvizita... Nadam se da cemo u utorak doci na rupetinu u velikom broju i proslaviti trofej sa svim rekvizitima koji ce doprineti podizanju i stvaranju atmosfere po kojoj nam na ovim prostorima nema premca...
p.s. Nesho, zajedno smo se vratili, kad si stigao ranije da napises nesto... Svaka cast...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "