Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pojam gostovanja?!
U cemu je problem?Gostovanje je kad tvoj klub igra utakmicu u gostima!
E sad kakvo je to gostovanje...
Reply
Па мени су све текме ове године биле гостовање а на свим сам био,Чачак најтеже и најбоље ова остала у Бг дал кући или гостима ми је мање више после Чачка,опуштених 78 км сваки викенд и која среда....................ал оно данас је баш било цимање,ко да сам ишао на Марс а не на текму са Чуком кући,избаци нас у Инђији из воза и Бога питај како смо стигли до Маре,уз разне комбије и дечје басове....................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Meni je sve gostovanje, čak i kad sam na Mari... :lol:
Gostovanja su Novi Sad, Podgorica, Čačak, Nikšić, Kula i sl. Voleo bih da su Radnički Niš, Novi Pazar, Napredak, Spartak ili Proleter u prvoj ligi, jer mi je ove "tramvaj lige" puna ona stvar... :bes
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Bogami Lion kao da mi je bio gostovanje jer sam dushu ostavio hodajuci do stadiona, jer su skidali shine pa se tramvaj zaustavio :batine
Naravno pod gostovanje ubrajam sve van Beograda namigivanje
Reply
Gostovanja- sve utakmice koje se ne igraju na nasem stadionu.
E sad kakva su to gostovanja to je druga stvar. Po logici nekih ovde ni derbi na jna nije gostovanje!?Neznam ali ja se tamo nikako ne osecam kao kod svoje kuce...To sto nam je liga ovakva kakva je jebem li ga-istini uvek treba gledati u oci Big Grin
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply
Nema vise gostovanja i kad se izadje iz Bg-a to nisu gostovanja nego izleti,svaka cast ljudima van Bg-a sto dolaze na tekme svi znamo u kakvom na je sranju zemlja.....a kakva zemlja takva i liga......voleo bih da se aktiviraju sportski centri kao sto su Kragujevac,Zrenjanin,Nis,Krusevac.......ako ni zbog cega drugog onda zbog putesestvija ;pivo ;pljuga :flasa Confusedampion
amo za tebe,uvek uz tebe....!!!
Reply
TAKOOOOO JEEEEEEEEEEE.........
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan
I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer
Jebao bi prvog pa makar im'o triper
Reply
da nema ljudi iz unutrasnjosti sever bi bio polu prazan, ali mi je jasno zasto vecina beogradjana bojkotuje ovu nasu ligu.jer puno se losih stvari desavaju(namestaljke,kupovina bodova,titule,opstanka) a mi iz unutrasnjosti uopste i neznamo o tome.
Reply
Quote:da nema ljudi iz unutrasnjosti sever bi bio polu prazan, ali mi je jasno zasto vecina beogradjana bojkotuje ovu nasu ligu.jer puno se losih stvari desavaju(namestaljke,kupovina bodova,titule,opstanka) a mi iz unutrasnjosti uopste i neznamo o tome.

Ovo je topik o gostovanjima a ne o bojkotu!

Inače moja ekipa putuje nekih 4o km u jednom pravcu ili oko 50 minuta kolima, do Marakane svaku tekmu, tako kao što neko gore reče nama je svaka gostovanje, ali nežalim se, čak šta više kao što jedan lik iz naše ekipe reče na Marakani se osećam kao kod kuće, sasvim opušteno i prijatno!
Reply
Quote:da nema ljudi iz unutrasnjosti sever bi bio polu prazan, ali mi je jasno zasto vecina beogradjana bojkotuje ovu nasu ligu.jer puno se losih stvari desavaju(namestaljke,kupovina bodova,titule,opstanka) a mi iz unutrasnjosti uopste i neznamo o tome.

Ovo je topik o gostovanjima a ne o bojkotu!

Inače moja ekipa putuje nekih 4o km u jednom pravcu ili oko 50 minuta kolima, do Marakane svaku tekmu, tako kao što neko gore reče nama je svaka gostovanje, ali nežalim se, čak šta više kao što jedan lik iz naše ekipe reče na Marakani se osećam kao kod kuće, sasvim opušteno i prijatno!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)