Pratio sam malo forume i vidim da neki Karaburmu, Lion, Zemun, Zeleznik... ubrajaju pod "gostovanje". Kako to moze da bude gostovanje kada se cimas 10-15 minuta, a nigde nisi otputovao? Mozda je za nekog Cigana iz Zemuna koji dolazi u Zeleznik cimanje od 15-20 kilometara - gostovanje. Po meni je to samo gostujuca utakmica ali nikako gostovanje.
Koje je vase misljenje?
Meni je gostovanje samo kad izadjes iz Beograda.
Threads: 2
Grupama iz unutrasnjosti svaka tekma gostovanje...!! namigivanje
Одеш ван свог града и навијаш. То је гостовање, нема ту шта да се паламуди
Threads: 0
meni je gostovanje kada gostuju Goga i Lepa Lukic u Zurich-u !!!
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Threads: 5
...meni je do Marakane 350 km i nije da ne dolazim,cest sam gost tamo.
inace,prava gostovanja su Niksic,Smederevo,Novi sad,Podgorica i Cacak(ne racunam Golubovce jer imaju livadu a ne stadion)!
Iskreno se nadam da ce 4 Bgd kluba ispasti iz prve lige a da ce jedan od klubova koji udjee u istu biti i NOVI PAZAR-pun im je stadion a i "zeleni" su brate,bilo bi tu svega!
Threads: 1
uh meni je svaka tekma cimanje 160 km do bgd al mora se dolazim stalno na tekme a evo 2 puta ga ispusio predjem 160 km i docem u tvoj kraj lion i nemogu da udjem na tekmu puna tribin pihhhh,onda na ofk dodjem a on otkazana tekma i pravac jagodina jbg 320 km za dzabe i to stopom !al nekajem se nikad za zvezdu sve! :ruke :ruke :ruke
Threads: 5
Quote:Grupama iz unutrasnjosti svaka tekma gostovanje...!! namigivanje 
:megafon
TAJ RAD !!!
Threads: 83
Kad sam pisao izvestaj sa Liona gostovanje sam stavio pod znake navoda i otprilike to mislim o takvim "gostovanjima"... E sad, treba dublje uci u tu pricu pa skapirati sta je za svakoga od nas ustvari gostovanje... Za neke je verovatno to svaka utakmica koju ne igramo kuci sto je i logicno... Ali...
Ja bih gostovanje definisao kao "svaku utakmicu na kojoj nasa Zvezda igra kao gost, tj. igra na nekom drugom stadionu, a protivnicki tim ima ozbiljnu navijacku grupu, spremnu da nam parira u bar jednom navijackom segmentu, i po mogucstvu da je desavanje bar 30-tak km od naseg stadiona..." jer u suprotnom u ovu moju definicuju mogao bi da spadne i derbi na jna, koji realno nije gostovanje... To ti je kao kad kod komsije, pardon komsinice odes na kafu, ubodes, pardon uzmes tri boda i onako u papucama kao sto si i dosao dodjes do svoje gajbe... ;pljuga
U nedostatku daljih destinacija, na zalost moramo da se zadovoljimo raznim lionima, zeleznicima, cukarickim i da ne nabrajam svu jad i bedu nase prve lige...
Sigurno bi mnogi voleli da idu u Nis, Krusevac, Kragujevac, Suboticu... Iz svih ovih gradova nosim extra uspomene...Neki bi i u Novi Pazar... Sto da ne, ali sve je to naucna fantastika... Pa vidite li da se opet radi na tome da neki shugavi bg klubovi ostanu ligi, npr. jebeni radnicki nbg... Ma idi, a mi pricamo sta je gostovanje...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
I kod kuce i na strani mi smo pravi huligani! ;pljuga
meni je svaka tekma gostovanje al se nebunim shta je to za jedan dan 320 km da bi bodrio zvezdu
Quote:shta je to za jedan dan 320 km da bi bodrio zvezdu
Stvarno nije nista....320 km samo auto put, a autobuska linija BG-JA skoro non-stop...
E ne znas ti sta su muke namigivanje