Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incident 2
Ne zelim da odgovaram na debilna pitanja...a sto se tice prozivanja, ( za neupucene ) ona vuku korene od raspadanja nekadasnje grupe HeroGirls ( koja je svakako imala veze sa grupom Heroes ).
E sada, kratka biografija grupe Incident...jednoga dana, sasvim slucajno u pauzi izmedju jedne fudbalske tekme i basketa ( mislim da je derbi bio u pitanju )...u jednoj od pivnica, sasvim neocekivano i neplanirano, doslo je do spontanog upoznavanja devojaka...najpre smo sedele odvojeno svako drustvance za svojim stolom da bi na kraju spojile stolove...razmenile price...i od tog sudnjeg dana u mnogo cemu se slozile (hvala pivu!).
Ono sto je interesantno je to da u grupi imamo cak tri generacije, ( znaci i skolarce i studente i zaposlene ) odlicno funkiconisemo, i to mi je jedino vazno! Nikakva losa iskusva, licno, nemam sa ostalim ciganima ( bez obzira na pol ), nameru da se mesam u tudje price iz proslosti, takodje nemam, klinacka pitanja "a zasto ovo" a "zasto ono" su out...a svako ima svoje pravo da odluci kako ce ( i cime ) otici na gostovanje...
Devojke su odlicni drugari, nisu ispaljivaci, hrabre su (kad treba), duhovite, preduzimljive...i jako mnogo ih sve do jedne volim!
Toliko o ljubavi...mrznja medju ciganima je out...ako je neko nekoga nekada nesto zajebo...zna se kako se to resava...

Btw, i dalje mislim da ovakve price trebaju da idu na private...( kritika webmasteru! )
Forum je odlicno radio dok nisu pocele da ga ruze zakljucani topici ( to nije trebalo da se zakljucava nego da se brise) ...

pozdrav,
Ana.
[Image: pobednik.jpg]
Hvala na objasnjenju. Stvarno je bedak da se prozivamo medjusobno, Za mene licno nikad nije bilo niti ce biti ikakve razlike izmedju muskih i zenskih Delija, likova iz Beograda i unutrasnjosti, starih i mladih, treznih i pijanih :lol: Sad su opet na forumu Delije.net pocela prozivanja Beograd-unutrasnjost, bas bezveze. Inace sto se tice raspada HeroGirls znam pouzndano tu nije bas sve bilo OK ( a kod kog raspada jeste) ali upravu si da su to teme za private tako da im ovde nije mesto.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
znam ja njega stari brkati policajac Smile
Quote: Za mene licno nikad nije bilo niti ce biti ikakve razlike izmedju muskih i zenskih Delija,
Ja ipak pravim razliku, veeeeeliku razliku, fundamentalnu... :jebanje

Pricaju ribice po kaficima, zurkama,... da su Heroji jebachi... i potpuno mi je jasno zasto su se prve zenske grupe (od Zulu Girls-a) pojavile oko njih.
Ma koji bre brkati polcajac??? Zna se kako se sa pandurima postupa :boks :batine
a sa grobarima :jebanje
sa pravim ciganima (bilo zenskim ili muskim) ;pivo

I mojne da me smarate s' pricama kako se raspala ona grupa, zasto je oformljena ova... itd!

Ovo je forum, a ne informativni centar!!!

POZDRAV ZA SVE PRAVE DELIJE! ;pljuga

Lucky_star, upravu si potpuno! Ne daj da te cimaju indijanci!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Quote:Ma koji bre brkati polcajac??? Zna se kako se sa pandurima postupa :boks :batine

Znas onog Brku sto je sredjivao red kod Pionira... 2 puta me cimao... pukne mi qrac vise i probijem se ja kroz kolonu i stignem prvi Big Grin

A ti panduri, bili su naj naj obezbedjeni , i kolena i laktovi... ko da je 3. svetski rat :lol:
Quote:Pricaju ribice po kaficima, zurkama,... da su Heroji jebachi... i potpuno mi je jasno zasto su se prve zenske grupe (od Zulu Girls-a) pojavile oko njih.

Pa koliko su heroji bili dobri jebaci,toliko im je i zenska ekipa trajala! :rofl
Veruj mi kad su odlazile p**** su im bile toliko suve da su spas trazile u Botanickoj Basti(iz prve ruke informacije, sve zavisi u kojoj ga ruci drzis) :lol:
amo za tebe, uvek uz tebe a njih ko jebe...
vidio ja i muske i zenske delije...i moram priznat da i nije neka razlika.....cast izuzecima Smile
Quote:
UltrasLondon Wrote:Pricaju ribice po kaficima, zurkama,... da su Heroji jebachi... i potpuno mi je jasno zasto su se prve zenske grupe (od Zulu Girls-a) pojavile oko njih.

Pa koliko su heroji bili dobri jebaci,toliko im je i zenska ekipa trajala! :rofl
Veruj mi kad su odlazile p**** su im bile toliko suve da su spas trazile u Botanickoj Basti(iz prve ruke informacije, sve zavisi u kojoj ga ruci drzis) :lol:

pa te sto su ostale suve p**** i dan danas su takve a ono sto je vredelo koliko ja vidim stoji i dalje sa njima a vidim imaju i neke nove...
he he :nene ;pljuga :rofl :flasa :megafon :kuvar :tenk :motor :indijanac :cigla :muzika :zatvor ;pljuga :flasa :pandur :zatvor :kafa :konj Confusedeljak :bier :vesala :karanje :jebanje :keez :wave Confusedesir :dedamraz :utoka :doca :ruke Confusedampion :bes :indijanac Confusedtanlioiolio :oko
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Forum Jump:

Users browsing this thread: