Delije
incident 2 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: incident 2 (/showthread.php?tid=22)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

incident 2 - bg policija-online - 11-10-2002

zasto nije bilo Incidenta na obilicu?
zasto Incident nije otisao u ns sa navijachima, nego solo?

ko je lud, a ko zbunjen?

i zasto bi ovo islo u private, kad je stvar koja zanima mnoge koje znam...
Smile))))))))))))

mnogo pitanja, dajte odgovore, a mojne kizo zakljuchavash josh jedan topik u nizu

pozdrav

incident 2 - LovacNaJelene - 11-10-2002

Policajac,

I mene zanima ta tema mada ne verujem da ce tebi devojke hteti da odgovaraju posto koliko vidim ranije si ih nesto prozivao. Nemam pojma o cemu se radi samo konstatujem a ako gresim je****.

Kizo, vrlo rado cu prevesti sa engleskog sve sto treba samo da znas da moj engleski nije savrsen, ucio sam ga u skoli i ovde sto sam naucio.

incident 2 - BBB - 11-11-2002

a ko su ti incidenti..i policajac odakle si ti Smile

incident 2 - LovacNaJelene - 11-11-2002

BBB,

Incident je zenska navijacka grupa koja se kao bila raspala pa se opet sastavila pa :zbunjen sad su valjda opet zajedno. Izvinjavam se ako sam nesto pogresio ali secam se da je bilo nekih prica o cepanju transparenata, formiranju novih grupa itd

Kizo, drago mi je da sam postao saradnik. A majka mi je uvek govorila da nece biti nista od mene :lol: Ove nedelje sam u strasnoj frci, uleteo mi dobar posao na brzaka tako da od sutra sljakam 14 sati dnevno Sad uzas. Javljam se uskoro i saljem izvestaj.

incident 2 - BBB - 11-12-2002

ja sam cuo da su navodne opasne te iz incidenta navodno ih se i policija boji Smile.....

incident 2 - Anti_Hero_Pro_Ultra - 11-12-2002

Policajac,
;pljuga kao vrlo dobro obavesten momcic,trebalo bi da znas da te devojke mogu prijaviti zbog voajerstva!Tolika opsednutost,ma skodice ti veruj mi...
namigivanje
Uostalom iz koje si ti ekskurzije? :batine

incident 2 - bg policija-online - 11-13-2002

sve je pochelo bezazleno, jednim upozorenjem... ali posto ove dve sto su on -line imaju nevidjenu zelju da budu huliganke onda sam reshio da ih cimam do kraja...

eto sad Mila nece da se javi sa svojim nikom, izmislja nove...
(draga devojko, nemam ama bash nikakve veze sa Heroesima, sem sto neke znam iz vidjenja, na zdravo ..to i nista vishe...) ;pljuga

zasto niste isle sa navijachima za NS?
oboje znamo zasto, toliko o o tome koliko vas volimo...

incident 2 - Teta Mila - 11-13-2002

Decko, ti si toliko, nebitan u mom zivotu da slobodno svoje komlekse mozes da lecis preko mog imena a ja da se miseva bojim nosila bih misolovku. Glupo je samo sto ovakve teme razradjujes preko delije-caffe-a jer tako trpi ceo forum...

incident 2 - BBB - 11-13-2002

tako je policajce ja sam tna tvojoj strani Smile

incident 2 - LovacNaJelene - 11-14-2002

Sta bi juce, nije radio forum?

Ajde BBB nemoj da potpirujes (potpuses :lol: ) svadju. Ako neko stvarno ima zelju da nas informise sta je sa incidentom onda nek napise a ako cete da se prozivate onda nek Kiza zakljuca topic.