Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кладионица -важно
Јел почињемо да играмо уторком и средом клаџу? Smile
Кокеза лопове !!!
Reply
Играћемо кад буде ванредно коло или евро купови, али не сваког уторка и среде. Најавићемо на време.

Прошле недеље нисмо могли да саставимо коло због приватних обавеза.
Reply
Извињавам се свима којима нисам благовремено одговорио путем приватних порука. Радио сам 9 дана у цугу, укључујући оба викенда, нисам имао времена. Награде сам коначно припремио, у питању су бар шалови, биће нешто двд дискова, по избору. Имам и једну ХЛ мајицу "Космет је српски", и дао бих је оном ко носи ту величину.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Обавештавам играче да ћемо играти репрезентације.
Reply
Не бих да испаднем закерало, али даћу један предлог модераторима кладионице, па нека га усвоје ако им време то дозвољава. Да на крају сваког кола поставе коначне резултате утакмица које смо играли у том конкретном колу.
Reply
Нема проблема  Wink
Reply
Хоћемо ли да играмо "Boxing day"?  Smile Woodoo или KocoBo-Cp6uja као модератори нека одаберу парове да нас баце на муке па да видимо какви смо познаваоци острвског фудбала.  Smile Наравно, не овог премијерлигашког мондијалистичког већ оног нижеразредног! Smile
Кокеза лопове !!!
Reply
Постављени су парови, углавном мондијалисти   ;D
Reply
Оставио сам награде код Звездаша за прошлу сезону.

Дакле, Џоне, Липљанац, Мачак, Вуду, као и Сретен Жујкић да се чују преко ПП с Звездашем.  Зима дошла, а шалови су спремни Smile

Косово-Србија и Пијанац могу и код мене да подигну награде, није проблем.  Wink
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Сампдорија-Ђенова да се урачуна иако је играна 3 дана касније.  Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)