Threads: 164
Замолио бих првих 7 на табели из прошле сезоне, да ми се јаве на пп, како би преузели награду.
Такође, Џукац због посла и приватних обавеза не стиже да ради и води кладионицу. Ако има заинтересованих Коцкара, нека се јаве, како би сезона почела. Сви који су радни, орни, и пуни енергије су добродошли.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Woodoo је постављен за директора Коцкарнице

а заменик је Косово-Србија, радиће заједно у тандему. Пуно среће у даљем раду!!!
Кладионица званично ове сезоне почиње у четвртак, тако да будете спремни за типовање
Честитам свима који су заузели првих 7 места прошле године. Јавила су се тек четворица, нек се јаве остала тројица, па да организујемо виђање и преузимање награда.
Threads: 20
До сада није била пракса па ме занима мишљење кладионичара да не правимо паузе када играју репрезентације већ да од тих мечева направимо једно коло?
Да ли сте за?
Можемо да играмо и репрезентативне мечеве, ако си на то мислио.
На репрезентативне сам мислио, само да људи виде, да сви редовни одиграју коло.
Threads: 1
Threads: 38
Threads: 2
Исто тако предложио бих да се и уторком ако је могуће такође игра кладионичарско коло. Било да су евро такмичења или ванредна кола и купови и да се то устали у пракси и да играмо редовно. Ма колика понуда била десет утакмица може да се издвоји за играње ако то нисмо у стању онда јебеш ти наше кладионичарско знање и кладионицу уопште. ;D
Кокеза лопове !!!
Размишљао сам и о томе, нпр кад се играју евро купови или ванредна кола.
Косово-Србија и ја ћемо, кад нам време дозволи, постављати и тада утакмице.
Јбг, некад се деси да цео дан не стигнем да одем на интернет.
Исправљена је грешка у табели лиге кладионичара у другом колу која је утицала на редослед у свим осталим. надам се да више неће бити проблема.