Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кладионица -важно
Замолио бих првих 7 на табели из прошле сезоне, да ми се јаве на пп, како би преузели награду.

Такође, Џукац због посла и приватних обавеза не стиже да ради и води кладионицу. Ако има заинтересованих Коцкара, нека се јаве, како би сезона почела. Сви који су радни, орни, и пуни енергије су добродошли.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Woodoo је постављен за директора Коцкарнице Smile а заменик је Косово-Србија, радиће заједно у тандему. Пуно среће у даљем раду!!!  Wink

Кладионица званично ове сезоне почиње у четвртак, тако да будете спремни за типовање Smile

Честитам свима који су заузели првих 7 места прошле године. Јавила су се тек четворица, нек се јаве остала тројица, па да организујемо виђање и преузимање награда.
Reply
До сада није била пракса па ме занима мишљење кладионичара да не правимо паузе када играју репрезентације већ да од тих мечева направимо једно коло?

Да ли сте за?
Reply
Можемо да играмо и репрезентативне мечеве, ако си на то мислио.
Reply
На репрезентативне сам мислио, само да људи виде, да сви редовни одиграју коло.
Reply
Може
Reply
Може
Reply
Исто тако предложио бих да се и уторком ако је могуће такође игра кладионичарско коло. Било да су евро такмичења или ванредна кола и купови и да се то устали у пракси и да играмо редовно. Ма колика понуда била десет утакмица може да се издвоји за играње ако то нисмо у стању онда јебеш ти наше кладионичарско знање и кладионицу уопште.  ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
Размишљао сам и о томе, нпр кад се играју евро купови или ванредна кола.

Косово-Србија и ја ћемо, кад нам време дозволи, постављати и тада утакмице.

Јбг, некад се деси да цео дан не стигнем да одем на интернет.
Reply
Исправљена је грешка у табели лиге кладионичара у другом колу која је утицала на редослед у свим осталим. надам се да више неће бити проблема.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)