Threads: 5
Скроз ми је безвезе што се јуче певало Толу,боље да је се за то време одпевала нека паметнија песма за гол или нешто слично томе.Зар мора свака утакмица да се мрачи са Толетом-битангом?Манимо се више ћоравог посла,он нам сигурно није крив за оних 2-2 јуче.
Хоћемо титулу је требало већ на почетку утакмице певати,а не кад је завршена.
Четници Север
Threads: 29
А колико се то певало Толету па ти је толико засметало?
(08-20-2012, 02:24 PM)Звездаш link Wrote: А колико се то певало Толету па ти је толико засметало? Ма није ствар у томе колико се певало,него је по мени тотално непотребно.Боље да смо певали нешто паметније за то време.Ма лично толико је одвратно размишљати и бавити тим човеком,не бојте се све има свој крај,отиће и он.
Четници Север
Наравно да је потребно.
Јел говно, јел лопов? Јесте.
Певали смо у првој утакмици сезоне, на почетку утакмице, нисмо певали док смо губили или на крају.
Певало се на време, а не после кад буде касно.
(08-20-2012, 02:36 PM)Звездаш link Wrote: Наравно да је потребно.
Певали смо у првој утакмици сезоне, на почетку утакмице, нисмо певали док смо губили или на крају.
Певало се на време, а не после кад буде касно. Апсолутно се слажем са тобом,ја још црње мислим о њему.
Моје је мишљење да је сувишна,али поштујем и твоје мишљење.
Али тебра упореди колико су се сви драли код те песме,а упореди колико смо слабије одпевали Од Тополе,неки чак ни не знају како иде песма,е то ми се несвиђа никако... :-[
Четници Север
Threads: 10
(08-20-2012, 02:43 PM)ултра сепаре link Wrote: Али тебра упореди колико су се сви драли код те песме,а упореди колико смо слабије одпевали Од Тополе,неки чак ни не знају како иде песма,е то ми се несвиђа никако... :-[ То је већ нека друга тема, али је апсолутно тачно.
Threads: 76
(08-20-2012, 02:36 PM)Звездаш link Wrote: Наравно да је потребно.
То је песма која одговара Звездиној управи а не Звездиној трибини.
Није нама Толе крив што је Рад у гостима, са играчем мање и без навијача повео два - нула.
Управа напоље! Лукићу, Весићу одлазите.
Роби, ХВАЛА! :'(
(08-20-2012, 04:16 PM)UrbanBaby link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4144.msg98591#msg98591 date=1345473383]
Наравно да је потребно.
То је песма која одговара Звездиној управи а не Звездиној трибини.
Није нама Толе крив што је Рад у гостима, са играчем мање и без навијача повео два - нула.
Управа напоље! Лукићу, Весићу одлазите.
Роби, ХВАЛА! :'(
[/quote]
Управо о томе ја причам,хвала Богу да је неко скапирао о чему се ради!
Четници Север
Threads: 18
(08-19-2012, 11:31 PM)Белградо1389 link Wrote: И онда је дошао 23. минут, када они каче транспарент и део, када скандирају Душану, а ми ''На Маракану стигла је она''. Баш сам се глупо осећао, да не кажем да ме је било срамота. Јер то је људски живот и шта код да је он урадио, какав код да је био и шта год се све ту издешавало. Мислим да га треба испоштовати. А због чега је то испало. Та песма је почела да се пева у 18 ом минуту.Ако не верујеш.нађи негде снимак...немој да износиш овде неистине!
|