Threads: 38
Утакмица је на програму у недељу 19. августа у 20 часова и 45 минута.
Карте ће се продавати по следећим ценама:
Север – 300 динара
Исток – 400 динара
Запад – 600 динара
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...a+Rad.html
Нови почетак,велика очекивања,много битна утакмица,долази нам Бордо...Сви на Маракану да максимално подржимо играче,одличан термин,још и недеља...ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Threads: 5
08-16-2012, 02:40 PM
(This post was last modified: 08-16-2012, 02:44 PM by ултра сепаре.)
Ова утакмица је једна од најбитнијих ове сезоне,из више разлога:
-Пошто је Ивањица одложена ово нам релативно дође прва првенствена утакмица у овој сезони,и такође иде нам у прилог што код куће играмо.
-Потребна прва победа као мотив и осланац у освајању првенства драге нам Отаџбине ;D
-Загревање пред ВЕЛИК0 ИСКУШЕЊЕ против Бордоа.
- 2000 јубиларна првенствена утакмица -веома је битно овакав јубилеј прославити победом и овековечити га у својој славној историји.
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2...kmica.html
Мислим да ове три ставке треба да буду "Звезда водиља",свакоме ко воли овај клуб.
![[Image: 0506_cz_vozdovac_1.jpg]](http://www.delije.net/galerija/05_06/0506_cz_vozdovac_1.jpg)
Било би добро овако нешто окачити на крову северне трибине или бар ограде,да играчи занју за какву светињу се боре,и да им буде јасно да од њих тражимо само победе и титуле,такође ове мисли треба спровести кроз скандирање:
ХОЋЕМО ТИТУЛУ,ХОЋЕМО ПОБЕДУ!!!
Четници Север
Threads: 28
Карте ће се продавати:
Петак 17. август од 11 - 16:30,
Субота 18. август од 11 - 14:30,
Недеља 19.август од 11 - 20:45 (до почетка меча)
Threads: 2
Мислим да је довољно рећи ПОБЕДА ЖЕЉА НАША,ТИТУЛА РАДОСТ НАША !!! Да се ја питам ово би се певало 45 минута у недељу!!!!Идемо ДЕЛИЈЕ сви на Маракану,сви на СЕВЕР !!!!
08-16-2012, 08:17 PM
(This post was last modified: 08-16-2012, 08:21 PM by ултра сепаре.)
(08-16-2012, 06:06 PM)Гале Делија link Wrote: Мислим да је довољно рећи ПОБЕДА ЖЕЉА НАША,ТИТУЛА РАДОСТ НАША !!! Да се ја питам ово би се певало 45 минута у недељу!!!!Идемо ДЕЛИЈЕ сви на Маракану,сви на СЕВЕР !!!!
CZ - Mladost POBEDA... www.delije.net Слажем се тебра у потпуности,ова песма је одавано запостављена,ја сам још прошле године пред гостовање у Ужицу написао да ова песма треба да се пева на свакој утакмици,ја колико знам прошле сезоне можда је на 2-3 утакмице отпевана и то онако једва и кратко,не са вољом него онако под морањем,тек да се испрати репертоар.Проблем је што нажалост неки нису још научили да правилно певају,таман кад треба да дође онај део ооо напред звездо ооо,људи опет крену победа жеља наша титула....
Ово је једна дивна и права навијачка песма,нешто што је сваком ко носи наш грб доле на терену потребно: ПОБЕДА,ЖЕЉА И ТИТУЛА
Јако је мелодична и стварно је штета да се не пева.
Е сад 45 минута,заститили би се сви,било би контрапродуктивно,по мени је сувишно било коју песму толико певати, :-[јер понављање било које песме толико минута је монотоно.
Лепо би било да на свакој утакмици стоје један поред другог Српски барјак,барјак са грбом Београда,и са грбом Звезде,да сами играчи виде за које три светиње се боре,а боре се за Србију,Београд и Црвену Звезду,јер свако од нас још давно ко дете нашо је пут!
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/prik...=4&broj=12
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/prik...e=6&broj=6
Мени се допада овај барјак Краљевине Србије скроз десно на првој слици,и овај са Звездиним грбом скроз лево на другој слици,и са барјаком Београдског грба изгледа савршено.
Е сад да се посветимо датој теми,по мени утакмица животног значења,веома је важно да 2000 јубиларни меч овековечити победом,тако да 12 играч мора да се потруди да дође у што већем броју, и играчима помогне да остваримо победу и лепо започнемо освајање нове дуго чекане титуле,и да направимо добру увертиру пред још један меч живота који нас чека против Бордоа.
ТЕРЕН ПРЕОРИТЕ,САМО СЕ БОРИТЕ!!!
Четници Север
Threads: 3
08-19-2012, 12:45 PM
(This post was last modified: 08-19-2012, 12:54 PM by херцеговац.)
Мени увијек драга пијесма као знак пажње и олакшавања тешке свакодневнице мајкама чији су синови Радови тифози:
Три литре...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Људи шта је било,чуо сам да је било сукоба на источној трибини ван стадиона. ???
Threads: 1
Већ на улазу велико изненађење,летак и цитирам:Најгоре што може да нам се деси је да отерамо управу и дође неки вршилац дужности,који ће као по казни да буде ту.Аман људи ми отерали ЏАЈУ због слабих резултата а не ове што нас замајавају да смањују дугове и где титуле нема ни у најави.Можда ово није за ову тему ал је летак био на трибини.Почиње са грмљавином,песма јечи и по игри на терену песма почиње и да пада.Кад нам је песма била најпотребнија многи су затајили али захваљујући СЕВЕРУ дошли смо и до неког резултата.На полувремену су се чуле савле звиждука и порука ОЋЕМО ПОБЕДУ.Ови преко пута у солидном броју,окачили транс Душан Гријак,убацили неколико бакљи на терен и изашли,вероватно неки бојкот.
Threads: 0
08-19-2012, 11:31 PM
(This post was last modified: 08-19-2012, 11:44 PM by Белградо1389.)
(08-19-2012, 09:18 PM)MACAK link Wrote: Већ на улазу велико изненађење,летак и цитирам:Најгоре што може да нам се деси је да отерамо управу и дође неки вршилац дужности,који ће као по казни да буде ту.Аман људи ми отерали ЏАЈУ због слабих резултата а не ове што нас замајавају да смањују дугове и где титуле нема ни у најави. Слажем се пријатељу! Али шта ћемо, идемо даље.
Ово је утакмица која ме је оставила без речи, без текста и без неке инспирације, мотивације. По први пут ми се дешава да заблокирам. Нисам могао да навијам цело друго полувреме. Јаче од мене и једноставно неће.
Почетак 1. полувремена, изванредан. Толико емоција, одлично навијање.
И онда је дошао 23. минут, када они каче транспарент и део, када скандирају Душану, а ми ''На Маракану стигла је она''. Баш сам се глупо осећао, да не кажем да ме је било срамота. Јер то је људски живот и шта код да је он урадио, какав код да је био и шта год се све ту издешавало. Мислим да га треба испоштовати. А због чега је то испало тако, најбоље је да не улазимо у то овде.
Па онда ови наши паћеници, па излазак Радовац и остајање без конкуренције, ако уопште тако могу да кажем. Некако ме је све то сасекло.
И не знам зашто, али ово ми је толико одвратан и ружан резултат. Можда бих лакше поднео оних 0:2, него ''ових'' 2:2...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
|