11-25-2011, 06:04 PM
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
|
11-26-2011, 09:00 PM
По мени одлична организација око навијања,шеталица шалови и одлична бакљада,само пораз је бацио сенку на то али БУДИ УЗ ЗВЕЗДУ И КАДА ГУБИ!
Нови Београд Јебо те!
11-26-2011, 09:13 PM
Почетак као никад до сада,бакљада вероватно нај већа до сада,грми П.Т.Л.Н.песма се диже и спушта током првог полувремена.Почетак другог почиње уз велику шеталицу и са шаловима са песмом ДОБРО ЗНАЈ.Касније песма пада па се диже ал до лудила,да би при крају како примамо голове падала и по први пут чујемо стоку.То нам је нај мање требало ал нису сви исти,остави глас и гледам људе око мене да би их дигао ал :-\.Највећа замерка вођи,па макар добио и бан ПРЕТЕРА ГА ДЕЧКО,давио је са разгласом као нико никад до сада,хтео је најбоље ал више је иритирао него помогао.Следећу вероватно без публике(Воша),видимо се на пролеће ако бог да са новим играчлима и УПРАВОМ.
11-26-2011, 09:24 PM
Пола севера(дерби и евро навијачи) не заслужују да се појављују на поменутом северу. Неки дошли да гледају и грицкају семенке, неки да пљују по свима, а неки певају гласније против Гробара и Партизана, него за ЗВЕЗДУ. Емоције не могу да опишем, поготово оне са почетка утакмице.Изванредна организација. Само ми није јасно, зашто певамо ''Уби Гробара'', када се ми први покушавамо да искоренимо ту свест, ножеве, пиштоље и све не навијачке реквизите?
А што се управе тиче, биће исто као и у политици. Оде једно говно, дође друго још горе, што смо ми и те како осетили на својој кожи. Слажем се са Мачком да су на крају са ''мостића'' долазиле мотивације које су почеле негативно да утичу на масу, али он је дао све од себе и имао најбољу намеру. П.С. Можда би могли да се врате они шамари на трибину, јер их неки стварно заслужују.
Твоје име је на облацима, на врху трона !
11-26-2011, 09:32 PM
Шта ће шамари,и онако се тучемо међусобно скоро сваку утакмицу.
Сугурно да нас је гол потопио. Јебига такви смо..Увек смо препаљени увек очекујемо победу и онда хладан туш...Тешко је онда дивљати и навијати лудачки..
11-26-2011, 09:35 PM
Мени, ко докаже да песма "Када тееешкооо је" може да тргне и подигне играче, ја ћу да поједем кило гована.
![]()
11-26-2011, 09:42 PM
(11-26-2011, 09:32 PM)Мотка link Wrote:Шта ће шамари,и онако се тучемо међусобно скоро сваку утакмицу.Баш кад губиш ПЕСМОМ једино можеж да вратиш играче у игру.Сви се сећамо Ливерпула губе 3:0 песма и ето победе а ми смо имали кроз историју неколико пута исту ситуацију ал џаба,размажена публика.Бенфика,полувреме 0:2 песма и 3:2 на крају, да не набрајам ал дерби и европски навијачи.Где сте били у среду и где ће те бити на пролеће.Ја на СЕВЕРУ за друге не знам.
11-26-2011, 09:48 PM
Свако нормалан зна да песма и лудило на трибини може да преокрене резултат...Али ми изгоримо у тој жељи и онда је тешко вратити се..
Пуно ствари утиче на све ово...5 година без титуле,сваки пут обећања,без победе у дербију ко зна колко(не рачунам куп) И јебига то је ударац за све нас.
11-26-2011, 10:00 PM
(11-26-2011, 09:35 PM)UrbanBaby link Wrote:Мени, ко докаже да песма "Када тееешкооо је" може да тргне и подигне играче, ја ћу да поједем кило гована. Е видиш ту се ради управо о томе што се код нас годинама негује навијање типа, ми смо роботи, нема везе шта се догађа на терену "ћути и навијај"... То је по мени највећа грешка. Има тренутака када треба инсистирати на једној песми која се дуго пева и онај ко је на шипци то мора да осети. Мислим да ми можемо да утичемо на терен као навијачи, само ако обраћамо пажњу на оно што се догађа доле. Мени се та "роботизација" никада није свиђала, делује ми некако аутистично. Као да смо дошли да отпевамо неки хорски концерт и идемо кући. Управо се вечерас видело колико је погрешно форсирање песама, мелодичних и дугих уместо једноставних и гласних скандирања, кратких и звучних песама. Сточари преко пута годинама форсирају управо то. Рецимо, увек се нервирам када нас по дербијима судија отворено краде, рецимо, а ми певамо неку мелодичну песму уместо да му се на*ебемо ближе и даље породице и на тај начин извршимо притисак... И бићу искрен, па ако треба бришите то што вам се не буде свиђало. Визуелно, све је изгледало савршено, али сви певају у пола гласа. Мени се свидела демократија са краја утакмице. Доста су имали кредита и видело се по људима да нам је свега доста. Некако ми се чини само да се сви плаше неког новог Топлице и то што смо сви схватили шта смо прогутали када смо отерали Џају... Али нека, мрзео би себе да је оно гованце Аџић и његов ћелави заштитник прошло без да се опљуне и њихов учинак у ових неколико година.. Мука ми је од тога да трибина буде толико испред клуба и тима на терену... и колико пута сам се из дербија и међународних утакмица покуњен враћао кући...
11-26-2011, 10:11 PM
треба сад да се бане лепо бојкот на фудбалске текме!!!(управа напоље) само да се иде на остале спортове,ево сутра ВАТЕРПОЛО НА ТАШУ!!! Ајмо сви који смо у могућности да дођемо стаје 2000 људи.... 200дин карта..... :-\
Делије Север
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: