Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Офк Београд
(11-03-2011, 01:14 PM)Рођак са Севера link Wrote: http://m.mondo.rs/preview_story/147227/  Безобразно
Нема неке везе са овом темом.
Reply
(11-03-2011, 01:35 PM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Рођак са Севера link=topic=4046.msg94922#msg94922 date=1320326056]
http://m.mondo.rs/preview_story/147227/  Безобразно
Нема неке везе са овом темом.
[/quote]

Моје мишљење је да има. Додуше, не видим кога би могли да вријеђамо по вјерској и националној основи.
Следећа утакмица после ОФК-е на Маракани је дерби.
А, како рекоше "господа" из савеза:
"Уколико навијачи клубова који имају условну казну понове непримерено навијање, које укључује и пароле и навијачке песме које садрже националну и верску нетрпељивост, биће аутоматски спроведене казне забране присуства публике на једној утакмици, објаснио је Пајовић."
Reply
(11-03-2011, 02:25 PM)Ултра Пг link Wrote: Моје мишљење је да има. Додуше, не видим кога би могли да вријеђамо по вјерској и националној основи.
Дал је могуће да си остао при своме а у следећој реченици демантовао сам себе??? :o
Reply
(11-03-2011, 05:52 PM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Ултра Пг link=topic=4046.msg94928#msg94928 date=1320330307]
Моје мишљење је да има. Додуше, не видим кога би могли да вријеђамо по вјерској и националној основи.
Дал је могуће да си остао при своме а у следећој реченици демантовао сам себе??? :o
[/quote]Шта ти није јасно.Лепо је подебљао слова и прочитај поново.Уколико навијачи клубова који имају условну казну понове непримерено навијање(у то спадају бакље,димови и топовски удари)биће аутоматски спроведене казне забране присуства публике на наредној утакмици.Значи спремају нам опет зврчку пред дерби.
Reply
Немој ти мене да питаш шта ми није јасно!Прочитај поново шта је написао прво без додатка тог који си сад написао,а друго...кога бли курац шта они причају!?Да нећемо да се сагнемо да нас јебу???
Reply
Боли к.. и то нас јер је после ове утакмице дерби па би била још једна без публике на нашем стадиону а то нам неби било паметно.Да се сагињемо нећемо а шта ће мо да радимо одлучиће већ неко други а не ти и ја.Значи против ОФКе бакље,удари и димови и нема нас на дербију,то су нам рекли и то намерно сада и зна се главни кривац.Некоме не одговара дерби са публиком,читамо између редова да смо ми криви што је стока у расулу.
Reply
А кажи ми...јер ти сматраш Делије за глупе људе?
Reply
(11-03-2011, 05:52 PM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Ултра Пг link=topic=4046.msg94928#msg94928 date=1320330307]
[/quote]

Брате, не видим разлог да се потеже оволика прича око тога на форуму.
Слажемо се у суштини, само ми се чини да си извукао неке погрешне закључке из мог уписа.
Милсим да имамо битнијих ствари од ове, па нека остане на овоме.
Reply
Слике : http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...d=1&id=729
Jeдна је Србија!
Reply
Браво за новине
[Image: dnytqv.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)