Threads: 18
(10-26-2011, 11:08 AM)Делија Момак link Wrote:Пола мојих другова је јуче отишло кући када су видели, да је споменути дечко на шипци...Не видим разлог одласка кући, јер нисмо ту због њега него због ЗВЕЗДЕ и СЕВЕРА, ал' хајде...И да подвикне и да буде ''безобразан'', али неко ко има дуг стаж, а не стао си пар пута, пола њих те не зна, а ти са речима''Ало бре'', ''Је л' јасно,бре?''...И нормално да ће пола њих да негодује...А речи ''Ајмо Делије'' , ''гласније'' су стандардне речи... Кажи ти твојим другарима да слободно више не треба да долазе на Маракану ако су због тога отишли кући!И овако нас има много...сад стварамо квалитет,а такви сигурно нису у тој категорији!Има добрих позоришних представа у Атељеу...па могу тамо да се опробају!
АЛО БРЕ???Од кад је ово у навијачком речнику безобразна реченица???
ЈЕЛ ЈАСНО БРЕ???ИЗМИШЉАШ!!!Ово није рекао јуче 200%!
И ај мање пиши пошто очигледно немаш шта паметно да кажеш!
Threads: 164
Сећам се једном на дерби-баскету 98. године кад су била горња и доња шипка, на доњој су били "ови на које су се сви навикли", а на горњој "они што тек долазе". Морам истаћи да се чим опада навијање, један од горњих вођа дели шамаре. Аутоматски навијање креће на боље! То су била времена.
Горња шипка је била за млађе, који су временом заменили доњу шипку.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ма пусти сад то...него дај неке добре слике од јуче!
Threads: 0
10-26-2011, 06:20 PM
(This post was last modified: 10-28-2011, 09:48 PM by Делија Момак.)
Ти шамари би могли да се врате...
Е Ујко, шта сада треба да се свађам са тобом, јер различито мислимо? И немој ми са тим клиначким форама као ''немој да долазе на стадион, ни не требају нам''...Ти прво растерај багру која долази на север да би седела, па ћу ја мојим другарима да кажем да не долазе више, јер нам не требају ! Не измишљам, јер то није било јуче него против пазара...А, ако хоћеш послаћу ти на пп неки део, који ми је остао у сећању... Е, и ако ти се не свиђају моји постови, немој да их читаш брате...Ту је администрације која ће да санкционише и нека ме санкционишу, ако сам нешто сјеб'о...Нити сам кога вређао, нити лупао глупости, већ једноставно изрекао неко своје гледиште и мишљење...Поздрав!
Твоје име је на облацима, на врху трона !
Threads: 83
Не желим да уопште полемишемо са тобом... Али јел ти уопште схваташ шта си рекао? "Пола мојих другара је отишло кући кад су видели ко води навијање" !????! Какви су бре то "другари"? Они себе називају Звездашима, навијачима? Јаоооо земљо отовори се! Све што је рекао УВ о њима, ево и администрација се у потпуности слаже, КОМПЛЕТНА!!! Па ти сад размисли 3х пре него следећи пут напишеш и кажеш нешто слично, молим те! Иначе, такве смешне уписе ћемо, ем брисати, ем санкционисати!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(10-26-2011, 06:20 PM)Делија Момак link Wrote:И немој ми са тим клиначким форама као ''немој да долазе на стадион, ни не требају нам''... Извини...нећу више никад!
МОрате мало да подигнете ниво овог форума,иначе више штете него користи на њему!Овакви текстови не би смели да стоје,из простог разлога што ће то неко прочитати и помислити да је то нормално!
Зато мора да се води рачуна да се оваквима одма објасни шта је и како...
Threads: 7
(10-26-2011, 06:20 PM)Делија Момак link Wrote:Ти шамари би могли да се врате...
Е Ујко, шта сада треба да се свађам са тобом, јер различито мислимо? И немој ми са тим клиначким форама као ''немој да долазе на стадион, ни не требају нам''...Ти прво растерај багру која долази на север да би седела, па ћу ја мојим другарима да кажем да не долазе више, јер нам не требају ! Пише се ЈЕ Л' ЈАСНО и не измишљам, јер то није било јуче него против пазара...А, ако хоћеш послаћу ти на пп неки део, који ми је остао у сећању... Е, и ако ти се не свиђају моји постови, немој да их читаш брате...Ту је администрације која ће да санкционише и нека ме санкционишу, ако сам нешто сјеб'о...Нити сам кога вређао, нити лупао глупости, већ једноставно изрекао неко своје гледиште и мишљење...Поздрав!
нека стоји пост, на грешкама се учи... тј нека виде људи како не треба и не сме да се понаша на форуму. Делија Момак, са којим правом ти било коме причаш да су му форе клиначке... јел знаш можда са ким причаш и колико тај неко има година и стажа на трибини па да на тај начин комуницираш са њим? ОДАКЛЕ ТИ ПРАВО ДА ВРЕЂАШ БИЛО КОГА НА ФОРУМУ, А НАРОЧИТО ЉУДЕ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ТЕБИ НЕПОЗНАТИХ НИКОВА??
Даље... Ушао си у ову причу критикујући дечка који је водио навијање на последње две утакмице? Ајде размисли мало, јел треба један човек да води навијање сто година? Шта после њега? Зар није логично да се млађи кале прво на мањим утакмицама док ''не испеку занат''? Ко си ти да судиш да ли је тај кога је група изабрала да води добар или не, и што је још трагичније, какав ће бити за неколико година? Јел ти се не свиђа начин на који се обратио трибини!? Ни мени се не свиђа... ја сам за то да се обраћа са ало бре... ви што не певате, дебилчине малоумне.. мене ово не би увредило, јер певам... тебе и твоје другаре можда вређа, па се запитајте мало што сте дошли и где сте дошли?
Друго.. рекао си да су твоји ортаци изашли са трибине када су видели ко води навијање? Јел то теби нормално? И треба да се не враћају, који ће нам такви људи? Сутра ће да изађу јер им се не свиђа бакљада или јер није било кореографије? Ни да не помислим како би се на улици понели???
Имаш жути картон од администрације... Више читај а мање пиши док се не научиш реду!!!
(10-27-2011, 04:39 PM)николаБГ link Wrote:рекао си да су твоји ортаци изашли са трибине када су видели ко води навијање? Јел то теби нормално? И треба да се не враћају, који ће нам такви људи? Сутра ће да изађу јер им се не свиђа бакљада или јер није било кореографије? Ни да не помислим како би се на улици понели???
Ваљда је ово довољно да сконтате да је клинац у питању јер овако не размишља ни један ПРАВИ навијач, па самим тим не знам што се пржакате да улазите даље у расправу са њим...
Нама је велики проценат трибине то годиште...и баш зато му треба одмах објаснити где се у ствари налази!Ако већ стоји то његово лупетање,онда да остали виде колико је то лоше размишљање и колико нема везе са навијачким!
|