Threads: 1
(09-11-2011, 06:26 PM)Кука link Wrote: Сачекао сам сутрадан да бих пре свега у својој глави сложио мисли и евентуално касније написао упис. Иако и мени смета опадање бројности на нашој трибини, мишљења сам да је навијање проблем који мора имати приоритет у решавању. Гледајући видео снимке са утакмице, све то не звучи лоше али тек када видим да то није ни пети део нашег стварног потенцијала ухвати ме бедак и зајауче ми се од муке. Може север много више од јучерашњег "певачког" издања. Мора да буде то оно старо навијачко језгро и да из тог језгра Север меље свих деведесет минута. И самом инерцијом би се та маса ширила на остале трибине нашег стадиона. Изузевши певање где је мало шкрипало сви остали сегменти јучерашњег навијачког колорита били су за десетку. Кренувши од барјака, преко феноменалне шеталице са почетка другог полувремена па све до пиротехничке феште која је још једном ставила до знања каква је група Делије Север. Рат за дуплу круну се захухтава, следе нам два изузетно неугодна гостовања у шампионату и једно у купу. Нема стајања, идемо до дупле круне !!!
Управо тако. Подржавам!
САМО НАПРЕД НЕМА ПРЕДАЈЕ, УВЕК МОЖЕ БОЉЕ, ИДЕМО ДО ДУПЛЕ КРУНЕ!
Threads: 8
Београд су прекјуче надлетали хеликоптери и борбени авиони, само наивни верују у то да је због тамо неких жена које су постајали официри...
http://oi54.tinypic.com/tafn29.jpg
СВИ НА БОРБЕНЕ ПОЛОЖАЈЕ!!!
Threads: 83
Шта је било, било је... Дефинитивно је добар део другог полувремена показао да можемо и како требамо... Много је бурно било претходних месеци, неки су можда и очекивали превише, па се разочарали, али морамо те људе што пре да вратимо, да нас буде што више и да добијамо битку по битку, само тако се добија и РАТ!
п.с. Мени је феноменално звучала Све док дан мења ноћ на почетку, дефинитивно песма коју би могли и чешће да певамо...
Сада сви да се окренемо ка Чачку и гостовању у суботу... Инвазија у правом смислу речи нам је потребна, стадион крај Мораве је за нас у последњим сезонама буквално постао неосвојива тврђава... Време је да разбуцамо ту "тврђаву" у парампарчад, ми да оставимо срце на трибини, играчи на терену, а нова 3 бода да убележимо на свој салдо!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Тако је, морамо људима вратити наду а ја мислим да је најбоље решење за то тако што ћемо морати да бодримо наше какве такве играче да опет као и пре освојимо Дуплу круну! То ће људе опет довести на Стадион.
У суботу сви у ЧАЧАК! Најбоље ћемо показати на гостовањима ко смо и шта смо по бројности!
Идемо у Чачак са паролом: НАША ЋЕ ТЕ ПЕСМА УВЕК ЗВЕЗДО НОСИТИ! Д.С.
Threads: 29