Delije
Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. (/showthread.php?tid=1706)

Pages: 1 2

Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Red Star Forever - 09-08-2011

У суботу 10. септембра, у 18:30ч, на нашој Маракани игра наша Звезда... То би морао да буде довољан позив онима који воле клуб... Напунимо Север и остале трибине и помозимо момцима на терену да прокрче трновит пут ка домаћим трофејима!

За све који немају сезонске пропуснице, обавештење о продаји карата:

http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-za-bsk-4700-c1-content.htm

ФК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да ће се карте за утакмицу 4. кола Јелен Суперлиге коју Црвена звезда игра против БСК-а, продавати у петак од 11,00 до 17,00 часова, као и у суботу од 11,00 до почетка меча. Утакмица се игра у суботу, 10. септембра, са почетком у 18,30 часова. Карте ће се продавати по следећим ценама:

Север: 300 динара.
Исток: 400 динара.
Запад: 500 динара.

Исти меч Звездаши ће моћи да прате и на веб адреси www.zvezdatv.rs.

Такође, подсећамо све Звездаше да ће спортски дан на Маракани у суботу почети у 16:00 часова, када ће на терен нашег највећег стадиона истрчати и наше девојке, које ће снаге одмерити са шабачком Мачвом. Позивамо све навијаче да дођу раније, и пруже подршку девојкама које на самом почетку првенства бележе сјајне резултате.

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Petroovic - 09-08-2011

Откуд то да је север 300?

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - KocoBo-Cp6uja - 09-09-2011

Смешна цена карте.Ко год је отишао на бар једну европску утакмицу,јавор и бск исплатила му се сезонска карта,а тек је четврто коло.Нису људи џабе измислили сезонске.А знам и пар другара(а верујем да је много таквих) који упркос томе што имају сезонску увек купе и ту обичну карту како би вољеном клубу помогли макар и са тих 300 динара.А још је и дупли програм на Маракани,девојке играју.Према томе,иза нас је двонедељна пауза,и све испод 20 хиљада и пуног севера је неуспех !!! СВИ НА МАРАКАНУ !!!

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Ултрас-00.24 - 09-10-2011

У сваком случају одлична утакмица.

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - KocoBo-Cp6uja - 09-10-2011

Бројност на Маракани ове сезоне неможе никако да задовољава.Група која има много веће потенцијале,и клуб који заслужује много већу подршку са истока и запада.На томе се мора још много радити.Парола на истоку сасвим јасна,рат против савеза и гробара је почео и морамо до краја истрајати,а то је ТИТУЛА.Шеталица са паролом на почетку другог полувремена и песма Толе лопове сасвим јасна,затим велика бакљада и тачно тад и дајемо први гол.Још бих издвојио скидање и вртење мајица.Маракана дал је пуна са измењеним текстом на крају.Да не дужим ко је био видео је све,а предстоје нам праве,праве битке.Два гостовања,много тешка где смо веома често остављали бодове и само рекордна посета ће дићи играче и носити до победе коју смо и данас једва остварили.Затим после два паклена гостовања још већи испит.Концерт за наше косово,четврти по реду,после утакмице са радничким.Дељени су летци,на 4 стране на којима је све исписано.ЧАЧАК КУЛА КОНЦЕРТ ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Ултрас-00.24 - 09-10-2011

Ево и извештаја са Севера. Направили смо још једну лепу слику!

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - BeliDelija - 09-11-2011

Ок утакмица, мада у неким тренуцима је било мртво навијање, не схватам људе који долазе да ћуте на Северу..

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Petroovic - 09-11-2011

Фино вече, иако ће вероватно бити коментара како је навијање било слабо, ја ипак идаље мислим да је било скроз коректно. Одлична шеталица. И да, ово мора да се каже, девојке наше 14-0, она играчица број 7 боља од Калуђеровића  ;D

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - KizaLion - 09-11-2011

Фотке:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2011-2012/CZ_bsk_borca

Видео надам се да ће бити вечерас или рано ујутро.

Одг: Ц.Звезда - БСК, субота 10.09. - Kapetan Kuka - 09-11-2011

Сачекао сам сутрадан да бих пре свега у својој глави сложио мисли и евентуално касније написао упис. Иако и мени смета опадање бројности на нашој трибини, мишљења сам да је навијање проблем који мора имати приоритет у решавању. Гледајући видео снимке са утакмице, све то не звучи лоше али тек када видим да то није ни пети део нашег стварног потенцијала ухвати ме бедак и зајауче ми се од муке. Може север много више од јучерашњег "певачког" издања. Мора да буде то оно старо навијачко језгро и  да из тог језгра Север меље свих деведесет минута. И самом инерцијом би се та маса ширила на остале трибине нашег стадиона. Изузевши певање где је мало шкрипало сви остали сегменти јучерашњег навијачког колорита били су за десетку. Кренувши од барјака, преко феноменалне шеталице са почетка другог полувремена па све до пиротехничке феште која је још једном ставила до знања каква је група Делије Север. Рат за дуплу круну се захухтава, следе нам два изузетно неугодна гостовања у шампионату и једно у купу. Нема стајања, идемо до дупле круне !!!