Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула, недеља 18ч
песма је много старија него што мислиш Wink
И преко Дрине за Тебе се гине!
Reply
Ок ок...Ја је први пут чуо зато кажем Smile
Reply
[Image: nnegovanovic-zvezda-hajd.jpg][Image: nnegovanovic-zvezda-hajd.jpg][Image: nnegovanovic-zvezda-hajd.jpg]
Reply
Што се тиче бројности могло је и боље, уосталом ко је био, био је, ми настављамо даље да гурамо своју причу која је кроз мобилизацију свакако дала резултате. Навијање добро али може то доста боље. О паролама не треба трошити речи као и увек, право у центар. Идемо даље има још до краја (5 утакмица од тога су 3 неугодна гостовања Офк-и, Борцу и Војводини).
КOСОВО ЈЕ СРПСКО, УВЕК БИЛО И БИЋЕ!
Reply
Уопште не би да улазим у разлоге недоласка 10-ак хиљада људи који су фалили на целом стадиону... Да ли је ово или оно, то је њихова ствар! А наша је ствар, тј. задатак свих који су били јуче, да их убедимо да се врате, да их опоменемо да није лепо да изостајеш онда када си најпотребнији и када другарима са трибина и клубу треба подршка више него икад!

Ако се мало вратимо у прошлост, за овог противника, јучерашња посета би била бројна и масовна, а за многе трибине из окружења и даље недостижна... Али, све оно што је урађено мобилизацијом и последњим успесима екипе, не сме да се тек тако олако одбаци и да киша, "празник" и лош резултат из претходног кола буду разлог недоласка!

У сваком случају, они који су били на стадиону, посебно на Северу, су дали неизмерну подршку фудбалерима и стандардним реперотаром песама их водили до нове победе... Овог пута над дужником из јесењег дела првенства... Неколико пута је био "поздрављен" и до скора први човек овог клуба, а сада навијач комшија...

Такође, поздрављена је и одлука суда о смањењу казне за нашег друга, па је скандирано и његово име, али и отпевана Делије Делије ајмо сви у глас Урош Мишић један је од нас... С обзиром да је на истоку било присутно 30-ак Звездаша са Косова и Метохије, заједно смо отпевали и Са Косова зора свиће... Песма која је се овог пута издвојила а запевана је после дужег времена ОоО Ми теби певамо, и када губимо и када водимо...

Што се тиуче визуелног издања, на почетку, већ стандардно су полетели папирићи и ролне... Завиорили су се и многобројни барјаци од којих се нешто касније појављује и нови Гомила нелогичних потеза... због љубави! А онда и пароле, и у првом и у другом делу игре:
"Не може победа толико да се воли, колико губитак образа може да боли"
па онда уз слику банана, једна па друга парола:
"партизанова свлачионица - једино место где се човек претвара у мајмуна"
"у свлачионици џомба остаде без дара,узми сад банану од старих другара!!!"
након тога парола која говори много:
"Доследни, упорни, верни... Делије Север"
Уз последње споменуту паролу креће и одлична бакљада... Пре тога су се спорадично палиле бакље и одјекивали удари... На крају још један парола на грчком...

Дакле, оно што нам следи је Карабурма, па Рад на Маракани... Надајмо се да је ово јуче био само сплет околности што се бројности тиче, а радимо на томе да нас буде још више него на претходним утакмицама!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(05-02-2011, 11:47 AM)Дуле link Wrote:
Песма је одлична,јако певљива,веома добар ритам,мислим све најбоље могу да вам кажем о њој ;D ;D ;D
Ја сам се тотално заразио по цео дан је певам по кући,полудеше сви од мене ;D

Мислим да сам вам објаснио са песмом Wink,е па сад би и ја дао свој неки резиме на све ово што се десило против Џомбиста.Што се тиче бројке ја не бих баш користио шаблопне других и писао и причао о онима који нису дошли.Као прво треба узети у обзир да неки људи стварно иду годинама и редовно на север,ето можда нису баш за текму нису били психички спремни,можда је неко имао неки проблем.....да не набрајам даље шта може да буде...мислим отићи ћу скроз у крајност WinkА што се тиче првомајског уранка то ми уопште није никакво оправдање,ваљда нам је Звезда преча од ћевапа,кобасица,шницли...и широког асортимана Wink,проблем је што је то усађено народу још од времена комунизма,и што би рекли ушло у крв и довиђења,а и догађај је "фенси",отишли сви биће лудило немојте пропустити да не дођете >Sad >Sad >Sad
А наравно неки су као оправдање узели "усрани пораз у дербију",и сад су потонуле све лађе,чекају следећу сезону,е па баш после треба баш јаче,људи који су доследни неког свог идеала после савког пораза излазе јачи и бољи,уосталом зар је јебени пораз јачи од моје љубави према Звезди?
Било како било мора се стрпљиво и полако попричати са целом масом која је одсуствовала против фк џомбе.
Четници Север
Reply
[Image: 1011_cz_hajduk_11.jpg]
Четници Север
Reply
(05-02-2011, 11:23 PM)Red Star Forever link Wrote:"у свлачионици џомба остаде без дара,узми сад банану од старих другара!!!"
Феноменална парола !!!  Wink Wink Wink
Кокеза лопове !!!
Reply
Две фотографије са истока:

[Image: th_415565468_DSC_4667_122_1048lo.JPG]

[Image: th_415617276_DSC_4670_122_433lo.JPG]

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Слике са закашњењем!

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind.../CZ_hajduk
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: