Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Хајдук Кула, недеља 18ч
Ништа још није готово, 18 бодова је у игри до краја првенства... Морамо све да добијемо! Како? Иако се на терену игра много боље него ранијих сезона, наша помоћ је неопходна... Север мора да буде пре свега испуњен до последњег места, а онда и да грми, скаче, навија као никад... Покажимо колико волимо клуб!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(04-26-2011, 07:24 AM)Red Star Forever link Wrote:Ништа још није готово, 18 бодова је у игри до краја првенства... Морамо све да добијемо! Како? Иако се на терену игра много боље него ранијих сезона, наша помоћ је неопходна... Север мора да буде пре свега испуњен до последњег места, а онда и да грми, скаче, навија као никад... Покажимо колико волимо клуб!

Тако је сада морамо сви још јаче,још боље још снажније,да покажемо тај дух звездаштва "кад тешко је,кад је лоше и када ти не иде".Сви знамо са каквим клубом имамо посла у недељу,иако тај клуб на први поглед изгледа безазлено ми морамо да му покажемо ко је наш клуб,а ко су они.Многима је воља после дербија пала у блато,али верујте ја мислим да још ништа није изгубљено,јер и партизан има још много ни мало лаких утакмица,све у свему и да не будемо први нема везе,клуб се подједнако воли и кад му цвета и кад губи.Зато сви у недељу на север да покажемо онај наш прави дух звездаштва за који се сви боримо годинама.
Четници Север
Reply

КОЛКО БИТНА УТАКМИЦА,ТОЛКО НЕБИТАН ПРОТИВНИК  Smile СВИ НА СЕВЕР !!!
Reply
(04-30-2011, 01:37 AM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:

КОЛКО БИТНА УТАКМИЦА,ТОЛКО НЕБИТАН ПРОТИВНИК  Smile СВИ НА СЕВЕР !!!
Нема великих и малих утакмица,гледам Звезду,а не њене противнике Wink
Четници Север
Reply
Очекује се видео запис за 2-3 сата.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Reply
Ал грува ова нова песма Smile
Reply
ЗВЕЗДА се воли сваког дана а не само против Милана.Ко је био био је,показали смо да има нас који ВОЛИМО свој клуб и КАД ТЕШКО ЈЕ,и кад си други а ни роштиљ не може да нас одвоји од наше ЗВЕЗДЕ.Песма,пароле,бакљада красило је синођ нашу трибину.Са трибине се мислило да је мало лошије ал кад се погледају снимци ЧУЈЕМО се сасвим добро.Прозивање мајмуна као и пароле за мајмунисање у свлачионици су биле врх.31г.пратим са истог места нашу ЗВЕЗДУ и никад ме није било брига дал играмо са друголигашем или Европским прваком,моје место је на СЕВЕРУ а такозване ДЕЛИЈЕ што синоћ нису биле ту нек се запитају дал им је пречи роштиљ или подршка ЗВЕЗДИ.Сетио сам се 16ине финала купа питај које г.са ОФК.Кикиндом кад нас је било макс.400 ал играла је НАША ЗВЕЗДА по некој хладноћи ал ми смо били ту.Ко разуме схватиће да је ЗВЕЗДА ЖИВОТ а све друго су ситнице.
Reply
ДУЛЕ,на коју нову песму мислиш  :o
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)