Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Полуфинале купа, инвазија на армијски пашњак
Шта је било било је! Какве везе има сад?

ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!!
Reply
ми смо се уклопили у сиво и безидејно издање нашег клуба
нажалост
онај рани гол је пресекао момке на терену и нас на трибини
свака част момцима са шипке али данас су безидејно водили навијање,форсирале се неке безпотребне ствари типа јави се исток и запад а делија тамо веома мало,нису се чули на горњем делу трибине,један део севера пева једно други друго
и опет иста бољка,чим крену бакље да се пале ваде се мобилни и креће снимање,дал да крене да се одузимају телефони.да се лупају шамари шта већ ово стварно прелази сваку меру,нико не пева сви снимају за фејсбук.
дерби за заборав
Reply
Најлакше је пљувати и бити генерал после битке... Али рецимо ти САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ или ти МАРКО, да ли си ти и они око тебе нешто урадио/урадили како навијање не би било "јадно" као што ти кажеш??! Хммм?! Ништа вероватно! Ало бре људи шта је вама, јел ћете и даље сви да чекате шипку и озвучење, јел ћете и даље да будете бабе и црвенкапе или ћете да израстете у НАВИЈАЧЕ?!!! Скачите, лудујте, цимајте све око себе, идите тамо где се навија, или близу тог "епицентра лудила"... А ако сте ван њега опет исто радите и анимирајте све око себе! Палите бакље, димове, стробове, будите бре навијачи, а не да се пола Севера понаша ко бабе које су покисле и од кише и од примљених голова! Када дате све од себе, и будете задовољни својим издањем, онда и ја и ви смемо да критикујемо другове са трибине и своју групу! Наравно, нико не жмури и свесни смо где је шкипрало и где шкрипи, али бре када свако од вас који да негативан коментар буде дао све од себе и остави срце и глас на трибини, сваки тај коментар ће бити на месту, овако... Мало је дегутантно... Пођите сви прво од себе!

Даље...
(03-16-2011, 08:07 PM)марко link Wrote: свака част момцима са шипке али данас су безидејно водили навијање,форсирале се неке безпотребне ствари типа јави се исток и запад а делија тамо веома мало,нису се чули на горњем делу трибине,један део севера пева једно други друго

Следећи пут свако ко има овакво мишљење нек слободно сиђе до шипке и обавести момке о свом мишљењу... Шта бре значи то безидејно??! Ако имате боље идеје обогатите оне који их немају...

(03-16-2011, 08:07 PM)марко link Wrote: и опет иста бољка,чим крену бакље да се пале ваде се мобилни и креће снимање,дал да крене да се одузимају телефони.да се лупају шамари шта већ ово стварно прелази сваку меру,нико не пева сви снимају за фејсбук.

И опет иста прича, вратићу се на почетак.... Не очекујте да се све ради са шипке... Ангажујте се и сами и едукујте људе око вас! Ако ви не можете упутите у проблем оне који могу!

п.с. Немој да схватиш ове моје одоговоре као директно упућене теби, већ свима онима који уназад 50 утакмица причају о сличним проблемима! Решавајте проблеме сами, јер ово је и ваша трибина! Зар мислите стварно да они који воде групу имају времена и простора да се баве сваким човеком и сваким нпр.сликањем телефоном??! Ало бре, радите нешто и ви остали!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...zan_CZ_kup

[Image: delije02.jpg]
Reply
[Image: 24449185.th.jpg]

Јебига браћо тешко је срце ми прескаче али нема повлачења нема предаје !
Reply
од кукњаве нема ништа!Кукање нам ништа неће вратити!Зато,битка која је почела данас у 17х завршиће се 6.априла,а до тада нам преостаје домаће првенство,наставак позитивног почетка сезоне. јако битна ствар је следећа утакмица.
Reply
Ма нема то,ови форуми постали судови и канцеларија за пристизање жалби,а да неко од њих каже ајмооо делије,идемооо окрене се иза себе,ма нееее то неће,да се заинтересује како може да дође до тога да помогне при кореографји,паролама и свему ма нееее,ал зато кад се врате кукњава,шта бре оћете.Корео за 10,бакљада добра,певање није било бог зна шта,али је било боље него прошли пут на јна,ево и гробари чак причају да смо ј отресли у првом полувремену.Према томе,немој бре да се толико жалите,него радите на трибини забога нешто,видиш девојкуу хеланкама,снимаш је и дођеш овде и напишеш,а ниси јој лепо пришао и објаснио да се тако не долази на утакмицу итд...јебе васм се за то,само кукњава.мршшш бре
Reply
(03-16-2011, 06:54 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote: можете сад сви да ме напушите не занима ме. навијање је било јадно ! целу утакмиу ! једино вредно помена је кад тешко је. корео упропаштена, бакљада док је била ћутимо не иде песма, један део севера пева 1 други 2. песму. гробари су се чули у више наврата. осећам да се на терену нисмо чули осим на моменте прозивања мртвог и кад тешко је... ако реално не сагедамо ствари никада их нећемо ни поправити.
Био сам на стази и могу да ти кажем да си се исрао невероватно, далеко од тога да си реално сагледао.
Са неких пола терена могао сам објективно да чујем како звуче обе трибине.
У првом полувремену смо упркос раном голу били много гласнији и трибина је звучала прилично добро. У другом се мало пало са навијањем, али ништа катастрофално како представљаш.
По мени један од боље одрађених дербија на ЈНА у последње време.
Reply
Не замерите,ево човек који је написао на њиховом форуму,чисто да ето не чује и друга страна
испаде да ми себе нагрдимо ко нико

"Jedan detalj bih da istaknem. Mislim da nam ne treba to ''pumpanje'' da smo savršeni i da se sever nije čuo i tome slično. I tako iz utakmice u utakmicu. Stajao sam skroz u gornjem ćošku kod istoka i oni su nekih 55-60 minuta odlično zvučali. Generalno, kao što shepa reče: Oni bolji u prvom, mi u drugom. Razumem da neko ko stoji u srcu kopa, okružen gomilom koja urla kao nezdrava ne može da čuje jasno šta se dešava okolo, ali ne treba preterivati sa ocenama. Ništa ne dobijamo time."
Reply
(03-16-2011, 06:54 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote: можете сад сви да ме напушите не занима ме. навијање је било јадно ! целу утакмиу ! једино вредно помена је кад тешко је. корео упропаштена, бакљада док је била ћутимо не иде песма, један део севера пева 1 други 2. песму. гробари су се чули у више наврата. осећам да се на терену нисмо чули осим на моменте прозивања мртвог и кад тешко је... ако реално не сагедамо ствари никада их нећемо ни поправити.

И 100 пута је речено да није паметно и никада неће бити паметно да када дођеш кући после утакмице, не скинеш ни ципеле, него узјашеш компјутер, одеш на делије каффе, и поставиш коментар онако на прву..... Чекај мало, искулирај прво, поједи и попи нешто, па онда седи за компјутер. Старт на ”прву лопту” ретко је кад доносио нешто добро.....
Мислио сам да смо прележали те болести.....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: