01-27-2011, 11:41 AM
Велику смо грешку направили кад је било југ,југ јави се и онда ЋАЛЕ ТИ У ЂУБРЕТАРИМА ал испало је нама тада до јаја,морамо сви да се удружимо против репресије према навијачима.Правда а не слобода навијачима.
Правда за Гробаре!
|
01-27-2011, 11:41 AM
Велику смо грешку направили кад је било југ,југ јави се и онда ЋАЛЕ ТИ У ЂУБРЕТАРИМА ал испало је нама тада до јаја,морамо сви да се удружимо против репресије према навијачима.Правда а не слобода навијачима.
01-27-2011, 12:18 PM
фрактура ГДЕ СИ НА ЗВАНИЧНОМ ФОРУМУ ВИДЕО ТУ ДЕЛИМУ?? Нисам ни читао твој текст само прву реченицу, после тога заиста нема потребе читати ништа!
Мачак слажем се са тобом, али ни једна грешка није грешка ако из ње нешто научиш! А научили смо!
01-27-2011, 12:56 PM
(This post was last modified: 01-27-2011, 02:11 PM by Red Star Forever.)
Чим неки спомињу прошлост и дешавања од раније, то је само по себи дилема... Наравно, само појединци имају ту дилему, процентуално занемарљив број, зна се став групе: ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ!
п.с. Прочитајте Фрактурин упис... Није толико ни писао о дилеми, колико о овом веома битном моменту, када је догорело скроз, не само у навијачком свету... А на нама је да као никад до сад покажемо јединство, без обзира на све што се дешавало у прошлости... Браво Фрактура! п.с.2. Кад кажем да појединци имају дилему, мислим на то што спомињу прошлост... Далеко од тога да ћемо неке ствари заборавити, и ми и они, али морамо да опростимо једни другима, да не би сви заједно нестали! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
01-27-2011, 01:10 PM
(01-27-2011, 12:18 PM)николаБГ link Wrote: фрактура ГДЕ СИ НА ЗВАНИЧНОМ ФОРУМУ ВИДЕО ТУ ДЕЛИМУ?? Нисам ни читао твој текст само прву реченицу, после тога заиста нема потребе читати ништа! Одговор нека буде у упису РСФ-а, који као да ми се конектовао на мозак и преточио мишљење у овако кратак а јасан упис. Ја какав сам опет бих исписао пола стране.
01-27-2011, 01:25 PM
(01-27-2011, 11:41 AM)MACAK link Wrote: Велику смо грешку направили кад је било југ,југ јави се и онда ЋАЛЕ ТИ У ЂУБРЕТАРИМА ал испало је нама тада до јаја,морамо сви да се удружимо против репресије према навијачима.Правда а не слобода навијачима.Да би могао да тако кфаликифујеш нешто,треба да знаш свеоколности које су били и у очи и за време 134 дербија(ако се не варам,прича се о томе)Ништа ми нисмо погрешии тада,ти кад имаш свест ти сам ћеш дати подршку,не треба неког да зовеш да ти је да.Као што смо ми то радили и за Лонца,и за малог Радовца,и за оног несретника у Бриселу.А и сада.Тако су нама исто и радовци и још неке групе послале подршку за Уроша.Према томе нема дилеме,ми настављамо нашим курсом у овоме смо инсистирали и раније да требамо сви да будео заједно,и надам се да ће сада тако бити.Ови ако виде и да смо ту разједињени,уништиће нас.Према томе... Правда за Гробаре!!!
01-27-2011, 02:19 PM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Рибља Чорба лепо је рекао!!!!
01-27-2011, 06:24 PM
Само ћу рећи да ће у будућности бити све више, и више оваквих пресуда. Разлог је тај што ће таквим пресудама, утеривати страх у кости народу. Што ће рећи да нико не сме да вас бије, сем ваше и наше милиције. Нико не сме да вас брани, и мисли сем вашег и нашег председника. Он је најумнији, и најмудрији међу нама.
Јер пазите сада ово... Сам Тадија је причао јавно како Србија неће никада признати незавнистост Космета... Али он ће своје завршити, доћи ће неки други полтрон, који буде одговарао јудео-масонима, и тај ће већ имати испеглан терен, да може донети и такве злочиначке одлуке. Народ неће имати храбрости да се буни, јер ће добар део људи који би направили државни удар већ бити иза решетака са пресудама од 30 година. А они који и буду на слободи, у таквим протестима ће због организовања протеста добити нове робије. Тако се слама дух једног народа. Можда ово некоме изгледа сулудо предвиђање... али дај да избројимо до 2020. године... па да видимо како ће изгледати Србија тада.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
01-27-2011, 07:32 PM
Текст треба да изађе у суботу,новине ПРАВДА.Ако није за овде бришите
ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ Пише: Владимир Ђукановић «Коме закон у топузу лежи, трагови му смрде нечовјештвом», написао је лепо наш велики Његош онима који су мислили да су довека силни. Боже драги, како је само Његош у једној реченици умео да опише каква је будућност охолих људи. У рукама режима током суђења за погибију Бриса Татона било је све. И мач и погача. У једној руци режим је држао закон, а у другој судију. Закон је остављен по страни, а судији је написано шта да пресуди. И то по закону који је осмишљен у главама наших режимлија. Изрекавши драконске казне четрнаесторици момака, српски режим је заправо извршио ликвидацију те четрнаесторице. Нити је тиме трагедија коју доживела породица Татон на неки начин компезована, нити је сам Татон гледајући нас негде са неба добио сатисфакцију за сопствену жртву, јер се на суђењу није утврдило ко га је заиста убио и како је настрадао, али смо зато добили додатних четрнаест жртава. Без икаквих доказа, на основу начела «слободног судијског уверења», казне од преко 30 година робије дељене су као слаткиши. Све укупно 240 година. Нека се стиде они који ово изрекоше! Рече мајка једног од осуђених да би праведније суђење било да је њеном сину суђено у Тулузу. Слажем се са њом. Тамо макар судије не би морале да се никоме додворавају. У Србији на жалост морају. Да ли режиму који их је у трагичној «реформи» правосуђа поставио да суде, или некој од страних амбасада, у овом случају Француској, сасвим је све једно. Тек, у овом случају није било ни П од правичног суђења. Неретко се питам зашто сам завршавао Правни факултет. Тамо нас уче да поштујемо закон. Уче нас да једног дана ако будемо судије, судимо по закону. И још нас приде уче да је судска власт независна и да на њу не сме да се врши притисак. Али, једно је оно што учите, а сасвим је друго оно што је у пракси. У пракси пресуде се доносе у зависности од политичких прилика. Независно судство, посебно ово после «реформе» постоји само у књигама и теорији. Уосталом, пресуде изречене навијачима Партизана дају ми за право то да тврдим. Јер, ако су дело починили кроз евентуални умишљај, како је и сама судија Мира Илић то констатовала, па како им се изрекоше онда оволике казне!? Одакле неком право да уништавањем туђих живота даје наводни пример како ће проћи свако следећи? Ако ћемо да судимо по нахођењу и да лудачким казнама дајемо примере другима, па хајде онда да укинемо кривични законик. Да је он поштован, ови момци никада не би добили ове ненормалне казне. Насиље се мора спречити, али не тако што ћете неком уништити живот. Навијачи су очито много већи проблем држави него шиптарски терористи. Ако неко черечи Србе на Косову и Метохији добиће безмало награду за то. Али, ако си навијач, а самим тим и помало бунтовник, онда мораш у мардељ макар деценију, а по могућству и више. Е, па, господо, овог пута сте претерали. Масовним убицама дају се блаже казне од ових што на правди Бога изрекосте «гробарима». Тиме што сте изрекли овакве Пиночеовске пресуде, уболи сте прст у око народу. И успели сте у нечему што нико није- ујединили сте све навијачке групе против вас. Делије, Гробари, Фирма, Радовци, Земунци, Маринци из Суботице, Чете у Чачку, Ужичани, Девилси из Крагујевца и сви остали у овој држави, заједно исписују графите и истински желе да вам виде леђа. Јер, када неправда постане закон, отпор је свачија дужност. ПРАВДА ЗА ГРОБАРЕ!
01-27-2011, 07:57 PM
Што се тиче Владимира Ђукановића, врло занимљив текст од њега, поготово тиме што је споменути и правник по образовању.
Међутим, оно што мене плаши јесте да је он члан странке која је у великом ширењу, што ће рећи да је могуће да врло брзо преузме власт. Ако не буде лично он министар правосуђа, у новој српској влади... оно неће бити ни далеко од те функције. Живо ме занима како ће онда да се суди и пресуђује свим људима у овој "држави". Да ли ће бити оваквих пресуда, дволичних и драконских.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|